- 26 Eylül 2013
- 873
- 58
- 73
- Konu Sahibi pamukprensler
-
arkadaşlar korkudan uykularım kaçıyor ama bu cuma ameliyat oluyorum kısmetse..ben ücreti tam konuşmadım ama geçen sene sorduğumda bana 2000tl. civarı demişti. aşağı yukarı 2250 tl filan öderim diye düşünüyorum. öçülerim de göğüs altından 71cm üstünden ise 79cm limon gibi anlıycağınızdr.umla ölçü konusunu da konuşmadım ama bedenimin kaldıracağı en büyük boy olsun dedim güldük tamam dedi yani deneyecek ve kesin yuvarlak ve mentor marka kullanacak.bi de göğüs ucundan yapacakmış . öyle bir aceleyle çıkışım vardı ki poliklinikten bu konuşmalar bile 2 dk. filan sürdü şimdi tahlillerimi olup perşembe de kaydımı yaptırmam kaldı. gelişmeler oldukça yazarım.herkese teşk.ederim sayenizde cesaretimi sürdürüyorum
arkadaşlar korkudan uykularım kaçıyor ama bu cuma ameliyat oluyorum kısmetse..ben ücreti tam konuşmadım ama geçen sene sorduğumda bana 2000tl. civarı demişti. aşağı yukarı 2250 tl filan öderim diye düşünüyorum. öçülerim de göğüs altından 71cm üstünden ise 79cm limon gibi anlıycağınızdr.umla ölçü konusunu da konuşmadım ama bedenimin kaldıracağı en büyük boy olsun dedim güldük tamam dedi yani deneyecek ve kesin yuvarlak ve mentor marka kullanacak.bi de göğüs ucundan yapacakmış . öyle bir aceleyle çıkışım vardı ki poliklinikten bu konuşmalar bile 2 dk. filan sürdü şimdi tahlillerimi olup perşembe de kaydımı yaptırmam kaldı. gelişmeler oldukça yazarım.herkese teşk.ederim sayenizde cesaretimi sürdürüyorum
ankarada hacette hastanesinde ömer ekin isimli bir doktor varmis burda adini cok okudum ona yaptiranlarda olmus sonuc gayet iyi dior 5bn tl ucreti
Hayırlı olsunDoktorunuz kim? Fiyat oldukça uygunmuş,nerede ameliyat oluyorsunuz (hastane,il)?
Fakat hiçbirşey konuşmamışsınız heyecandan sanırım..yani tahminen kaç cc olabilirmiş,kaç cup büyüme olabilirmiş ameliyat sonrası?Protezinizin profili ne olacak? Tahlillerinizi olmaya gittiğiniz zaman bence doktorunuzun yanına tekrar uğrayıp detayları konuşunAceleye gelmez bu tür şeyler,kendinizi çok iyi ifade edinki ameliyat sonrası üzüleceğiniz bir sonuç ile karşılaşmayın
Çok az kalmış. Heyecan doruktaGüzel güzel haberlerini bekliyoruz :))
hayırlı olsun canım üniv. yada devlette oluyosun herhalde o yüzden bu kadar uygun.. bende arzuma katılıyorum bence de biraz daha detaylı görüş istersen.. ama rahatlığında hoşuma gitti benimde uykularım kaçıyo dr a ??? falanca cc yi nasıl anlatsam ikna etsem diye
arkadaşlar az önce dr.umla konuştum, 250-260 cc yüksek profil pürtüklü mentor marka protez kullanmak istediğini söyledi.ben hocam küçük olmaz mı dedim tabii...benim kendi meme-yağ dokum olduğu için istediğim büyüklükte olacağını söyledi.tecrübeleriyle ve benim fizik yapıma göre karar vermiş.bana güven dedi...kafam karıştı yaaa. aslında ben oldukça minyon biriyim 1-2 kg versem aşırı zayıf görünürüm.ne diyorsunuz??????:44:
gizem özellikle önemseyip cevap yazdığın için çok teşk ederm..:) benim ağrı eşiğim çok düşük en son diş implantı yaptırdığım da acıdan öleceğimi düşündüm korkunç acı çekmiştim.ama 2 senedir göğüslerimin içler acısı haline katlanıyorumküçük oğlumun büyümesini biraz kucaktan inmesini bekledim.şimdi aslında tam zamanı iş açısından da rahat geçecek dönemde olmama rağmen acıdan çok korkuyorum.ama burada ki arkadaşların süreçlerini takip ettiğim kadarıyla herkes sonunda iyiki yapmışım diyor bu beni olumlu etkiliyor.yani hadi dediğim anda ameliyat olabilirim cesaret toplamaya çalışıyorum:18::18:
Şu anki ölçülerin nedir? Meme altı, meme üstü, boy kg vs...
canim benim yazdiklarini okudum senin adina sevindim bende senin gibi burada arastiriyorum cok uzun zamandir bende bu ameliyati olmayi dusunuyordum fakat cesaretim yoktu birde ömrümde hiç ameliyat olmadim ameliyat olanlari goruncede coook korkardim sukur artik ameliyat korkum yok tek sikintim butce oda zamanla hallolur ins. senin için hayirlisini diliyorum ins. hersey istedigin gibi gider cnm ...!!!
çok teşk. ederim canım.darısı sana inşallah. umarım istediğimize kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?