• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korkudan ölüyorum:::

teşk.ederim hanımlar .yok şimdi değil 13:30 da giricem de pc.yi kapatmak üzereydim o yüzden öyle dedim.inşallah güzel haberlerim olur.:36:

İyi etmişsin o zaman. :))Ama son görüşmenizde de tekrar belirt bence ki ısrarını annlasın. Ameliyat sonrası boyutundan pişman olanlar çok. Ameliyatın yarın mı tatlım?

bu konuda cok haklisin gercekten cnm benimde en buyuk endiselerimden biride o benim boyum 165 kilom 54 70bedende kucuk gogsum var aklimdaki boyut 300cc henuz doktorla gorusmedim bakalim bayramdan sonra gorusucem ilk defa neler soyluyecegini merak ediorum

bu arada cnm sen gogus ameliyati oldunmu ?

olduysan nasil gecti surecin o surecden biraz bahsedermisin özellikle ilk bi kacgun ? ve toparlaman ne kadar suruor

Cnm ben henüz olamadım malesef, ist. da burun ameliyati olcam 2 ay sonra ondan sonra cici ameliyatı. Okudugum kadariyla 1 ay net bi sıkıntısısı var. Özellikle ilk iki hafta acılı :37: sonra sonra toplanıyor arkadaşlar. Zamanla yani bomba oluyon :52: Herkesin hissettigi agrı derecesi farklı, sırt agrısı, egik yürüme yatıp kalkarken sancı sonra iki tane gergin taş gibi hissediyoruz demişler bunlar ilk bir hafta net geldi bana herkesde hemen hemene aynı sıkıntılar yaşanmış. Napalim katlancaz artık günü gelince :52:

Arkadaşlar benim de önümüzdeki hafta çarşamba randevum var doktorumla. Bir an önce ameliyat olmak istiyorum ancak çalışıyorum ve bir iş değişikliği yapma durumum var. 10-15 gün içinde tamamen toparlanmış olabilir miyim acaba..?:44:

Arkadaşlar benim de önümüzdeki hafta çarşamba randevum var doktorumla. Bir an önce ameliyat olmak istiyorum ancak çalışıyorum ve bir iş değişikliği yapma durumum var. 10-15 gün içinde tamamen toparlanmış olabilir miyim acaba..?:44:

Cnm sen onu arzum77, saxe arkadaşların sayfasına gir sor bence öpüldün

canim heyecan olmaz olur mu aynalara bakmaya doyamadim,cok mutluyum iyiki dr.uma guvenmisim tam istedigim gibi oldu.cok sukur allahima:agri hareket edince oluyor ama katlailmaz degil :-) :-)

Pamukprnses cok gecmisolsun cnm surevini okudum ve seninle ayni durumdayim bende bi kucuk oglum var iki yasinda bende cok korkuyorum ondan uzak kalip ilgilenemicem.sen nasilsin suan agrin varmi kasustumu oldu senin cnm? Benim agridan daha cok korktugum sey nefes alamamak benm panik atagim var ins boyle atlatirim bende olup.

bugun 3.gunum agrilarim var ozellikle duz yatmaktan sirtim mahfoldu ama az kaldi gececek1_2 gune diye avunuyorum.destek veren arkadaslara tesk. ederm.bomba gibiler:-)

canım çook geçmiş olsun.. ben haftasonları nete girmiyorum ameliyatına da daha var sanıyodum olmuşsun bile maşallah :nazar: hayırlı uğurlu olsun güle güle sağlıkla kullan inşallah...

pamukprensler geçmiş olsun gözün aydın :) 260 cc mi takıldı? önceki yazışmaları okudum küçük olmasından endişe etmişsin. Boy ve kilolarımız birbirine yakın 168 cm boy 47-48 arası değişen bir kilom var ve kollarımda snin ki gibi incecik. 260 cc'yi elime aldığımda gayet büyük duruyorlardı hatta 275 diye konuştuğumuz protezlerin 260 olabileceğini düşünürken 225 cc takabileceğini söyledi ve söylediği gibi de yaptı. Çok ısrar ettim biraz daha büyük olması konusunda sonuçta insan sıklıkla bu ameliyatı olamaz beğenmedim hadi yeniden olayım gibi bir lüksümüz yok.. Doktorum farklı boyutları denediğini daha doğrusu göğüs kafesimin 225 cc yi aldığını söyledi. Şimdi düşünüyorum da farklı bir doktora gitmiş olsaydım acaba sonuç böyle mi olurdu belki bana da 250 ve 250 yukarısı bir cc takılabilirdi.

ameliyatın Kas altı mı kas üstü mü?

pamukprensler geçmiş olsun gözün aydın :) 260 cc mi takıldı? önceki yazışmaları okudum küçük olmasından endişe etmişsin. Boy ve kilolarımız birbirine yakın 168 cm boy 47-48 arası değişen bir kilom var ve kollarımda snin ki gibi incecik. 260 cc'yi elime aldığımda gayet büyük duruyorlardı hatta 275 diye konuştuğumuz protezlerin 260 olabileceğini düşünürken 225 cc takabileceğini söyledi ve söylediği gibi de yaptı. Çok ısrar ettim biraz daha büyük olması konusunda sonuçta insan sıklıkla bu ameliyatı olamaz beğenmedim hadi yeniden olayım gibi bir lüksümüz yok.. Doktorum farklı boyutları denediğini daha doğrusu göğüs kafesimin 225 cc yi aldığını söyledi. Şimdi düşünüyorum da farklı bir doktora gitmiş olsaydım acaba sonuç böyle mi olurdu belki bana da 250 ve 250 yukarısı bir cc takılabilirdi.

ameliyatın Kas altı mı kas üstü mü?

tesk.ederm canm.ben daha buyuk protez istedm israr ettm ama benm dr.umda sana olmaz dedi peki dedm:-) iyiki soz dinlemisim .pansuman zamani dr.la sakalastik bu konuda birsuru.sen cok kucuk mu buluyosun:((

tesk.ederm canm.ben daha buyuk protez istedm israr ettm ama benm dr.umda sana olmaz dedi peki dedm:-) iyiki soz dinlemisim .pansuman zamani dr.la sakalastik bu konuda birsuru.sen cok kucuk mu buluyosun:((

canim sen ameliyat oldunmu ? bende olucamda takip etdigim sira henuz olmamistin kac CC takildi nasil gidior toparlanma sureci sporcu sutyeni kullaniyormusun bana detaylari anlatirmisin lutfen bende heran olabilirim bayramdan sonra bir dha gorusmeye gidicem bana 300cc den 400ccye kadar takicagini soyledi birde ameliyat ucreti ne kadar ödedin bana 4.500 dedi

Son düzenleme:
Back