• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testim bu şekilde çıktı lütfen bakar mısınız

Test pozitif duruyor direk kan verin yumurtlamayı değerlendirmişsiniz gebelik olabilir yeniyse doktor anlayamaz zaten

Test pozitif duruyor direk kan verin yumurtlamayı değerlendirmişsiniz gebelik olabilir yeniyse doktor anlayamaz zaten
Bilmiyorum inşallah vardır bu marka yalancı pozitifte çıkarıyor diyorlar ama bende saniyeler içerisinde çıktı ve gayette belirgin inşallah doğrudur

test sonucun pozitif görünüyor ama bir adette farklı testle yap kesinleştir canım

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır burayı takip ediyorum ilk kez kayıt oldum pcos mevcuttu bende tedavilerle çok iyi bir yol katettim 25 Şubat adet tarihimdi fakat olmadım ovulasyonla takip ediyordum 4 Mart yumurtlama oldu değerlendiremedim 6 martta değerlendirdim bugün doktora gittim ultrasonda baktı ve gebelik yok dedi tarlusal verdi kan da istemedi ilacı içmeden hadi bir test yapayım diye bir şey dürttü ve testim saniyesinde bu şekilde çıktı fakat markası artımed daha önce dakikalar sonra hayalet çizgi oluşturmuştu bende ama bundan saniyeler içerisinde çıktı şok oldum ne düşünüyorsunuz
Gebesin canım bukadar net silik olamaz iyiki içmemişsin tarlusal

İnşallah bazı arkadaşlarda bu teste güvenme dedi ama saniyeler içerisinde çıktı vardır inşallah içim içime sığmıyor valla 🙏🙏
Yani sakın üzülme yoksa ama bukadar belirgin silik daha doğrusu yalancı pozitif nasıl olur bilmiyorum .. o yüzden benim için pozitif gibi. İnşallah vardır 🙏🏼

IMG_8375.webp

1000076281.webp
testime bakarmisiniz kuruma çizgisimi acaba

Eklentiler

• 1000076280.webp
    1000076280.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 20
İyiki ilaç içmemişsin. Doktor neden kan testi verdirmeden ilaç veriyorki 🙄 tebrik ederim inşallah sağ salim kucağına alırsın🥰

Back
X