- 30 Kasım 2017
- 9.608
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.992
- 198
Harika çok sevindim gayet güzel değer keyfini çıkarSonucum çıktı 836 şoktyaım şükürler olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harika çok sevindim gayet güzel değer keyfini çıkarSonucum çıktı 836 şoktyaım şükürler olsun![]()
Evet doktora attım sonucu ilacı içme sakın diyor şüphelendiğim için sonucumu bekledim zaten dedim gerçekten ilginçti allahtan içimden bir his test yap dediİyiki ilaç içmemişsin. Doktor neden kan testi verdirmeden ilaç veriyorkitebrik ederim inşallah sağ salim kucağına alırsın
![]()
Ayyy Gözünüz aydın olsunnSonucum çıktı 836 şoktyaım şükürler olsun![]()
Çok teşekkür ederim çok duygusalımHarika çok sevindim gayet güzel değer keyfini çıkar![]()
Doktorunu değiştir canım hayırlı olsun bebişinEvet doktora attım sonucu ilacı içme sakın diyor şüphelendiğim için sonucumu bekledim zaten dedim gerçekten ilginçti allahtan içimden bir his test yap dedi
Darisi başıma inş dua edermisinÇok teşekkür ederim çok duygusalım![]()
Sonucum çıktı 836 şoktyaım şükürler olsun
adetinin üzerinden kaç gün geçti?Sonucum çıktı 836 şoktyaım şükürler olsun![]()
Ovülasyon testinde neÇok teşekkür ederim çok duygusalım![]()
Bu arada belirtileriniz varmiydiAyyy Gözünüz aydın olsunn
İnşallah Allah tüm isteyenlerle kolaylıkla hayırlısıyla versin inşallah sizde bu güzel haberi alın en kısa süredeDarisi başıma inş dua edermisin![]()
Evet gerçekten bu kadar basit bir şey aslında nasıl böyle ihmal etti bilemiyorumçok tebrik ederim sağlıkla gelsin , aklı başında bi insan olmasanız ilacı direk içseniz ne olacaktı bu dr ları anlayamıyorum gerçekten
Bir gebenin günlüğü ovulasyon testini kullanıyordum belirtilerim çyle çok yoktu regl belirtileri ile aynı sadece regl öncesi sol kasık batması yaşardım bu sefer sağ olduOvülasyon testinde ne
Bu arada belirtileriniz varmiydi
Belki İkizde olabilirAdet tarihim 25 şubattı ama pcos da mevcut iki kere yumurtlama gördüm hangisi tuttu bilemiyorum değer yüksek sanırsam adet öncesi yumurtlamam tuttu