Köpeğin elini öpseydim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kıza bu kadar yüklenmeyin. Siz demiyor musunuz çocuk kalkar büyüğü taklit eder?
Kızım 5,5 yaşında azıcık sinirle bir şey söylesem hemen alınıp cevap veriyor. Niye? Çünkü o da bir insan ve onun da bir gururu var. 21 yaşındaki genç kıza olmadık hakaret edersen o da dönüp daha beterini söyler.
Rahmetli babam da çok sinirli bir insandı ama hiçbir zaman bizimle böyle diyaloglara girmezdi. Evdeki kimsenin de bu tür diyaloğa girmesine müsade etmezdi. Ki ben de ne kadar sinir olsam da karşıdakine cevap vermez geçerdim.
Ben ablamdan 10 yaş küçüğüm mesela. Ablam girip çıkıp bana laf sokardı. Sürekli eleştirirdi. Babam yokken yapardı bu arada. Sonra babam denk geldi. Ablama dedi ki " sen bu çocuğun üstüne bu kadar konuşursan bir gün sana öyle cevaplar verir ki ağzın açıkta kalır. Zoruna gider. Aklını başına topla" dedi.
Ama ablam aklını başına toplamadı. Bana yaptıklarının aynısını kızına yaptı. Kızı da şimdi annesine terbiyesizce cevap veriyor. Ve ben yeğenime değil ablama suç buluyorum.

Daha kendi evlatlarina layikiyla bakmaktan aciz bi aile suriyelileri iceri alip et dagitio. Bi cocuk bu haldeyse anne babasinda sorun vardir kimse böyle deli doğmaz ha dogdu diyelim yine anne babasinin dandik genleri yüzünden. Iskence yapmaya mi doguruluolar anlamiorum. Ben seni anlıyorum ya sen aslında o adami sevmek iyi olmak istiosun ama karsindaki onda birini bile hak etmeyince bu sevginin hircinlasiosun. Bu kisir döngüyü kirmasi gereken kişi büyük olan yani baba, kizinin seviyesine düşmemesi lazim saygı ekmek gibidir dilenilmez kazanilir. Ve eminim ki bu kizcagiz alttan alsa bu adam onun tepesine biner durur.

Allah o aileye sabır versin de tez zamanda onları kurtarsın senden.ne kadar çirkin sözler . Babanın dediği hoş değil ama adamı o raddeye getirene kadar ağzından çıkanlar çok iğrenç .hiç mi saygın yok. Yarın zora gelince arkanda duracak babayı çok ararsın soyliyim

Kınamaktan aşırı korktum çünkü maksimum 10 yıl sonra ergenliğe girecek çocuğum var.

Allah anne babana sabır versin. Keşke o ses kaydını silemeseydin. Çok değil 5 yıl sonra dinleyip yaptıklarından utanırdın..

Geçenlerde tv de kuşak çatışması adı altında röportaj yapıyorlardı. Ergenler "rahat bıraksınlar, karışmasınlar" diye bik bik konuşuyorlardı.

O anne baba hiç karışmasa zaten 2 gün sonra "aneeea" "babaaağ" diye kendileri ağlarlar.
Hayatlarını nasıl idame ettireceklerini bilmezler ama bilmiş bilmiş konuşurlar.

O homini gırtlak yediğin şeylerin parası kimin cebinden çıkıyor?
Anne baba çocuğa bakmakla yükümlü. Ama sen de edebinle durmakla ve saygı duymakla yükümlüsün.
İnşallah büyümeye uzun süre direnmezsin..

Hiç üşenmedinmi aranızda geçen onca repliği yazmaya ? Köpekten sonrasını okumadım. Okuduğum kadarıyla ailen sana iyi dayanıyor.

Yaşanmamış şey değil baban kızım normal değil bana vurmaya kalkıyor tehdit ediyor falan diye polise gitse yada kalkıp evden atsa ne yapmayı düşünüyorsun cidden

Ayıp denen bir şey var

Şiddeti asla savunmuyorum ama hani bazıları için "bir dayağı eksik" derler ya aynı onu hissettirdi bana.

Uzmanlar "çocuklarınıza en itici geldiği zamanlarda bile sarılın" derler ama bu durumda çok zor.
Sanırım ailesi sabırla bu zamanların geçmesini ve büyümesini bekliyorlar. Yaş 21 ama... .

Benim babam aşırı sabırlı bir adamdır tek bir fiske vurmamıştır kavga etmez. Ama konu sahibinin yaptıklarını yapsam bir kaç dişimi dökerdi eminim.

Harçlık eksik edilmiyor değil. Bayramda verdiği. Pirelenmedim köyden gelmiş.

Madem bu kadar nefret dolusun niye geri vermedin o parayı?

Biz çocukken kavga edip odaya kapanacak şahsi yerimiz bile yoktu. Bir odada 4-5 kişi yatardık.

Şımarıklıktan ve boşluktan neye saracağını şaşırmışsın. Git çalış millete sarma bari.

En çok 3 yaşındaki kardeşine üzüldüm. Psikolojisini bozacaksın senden hep korkacak..

Cenabet cenabet oturup da adamın evinin bereketini kaçırma kalk git yıkan..

Babanıza helal olsun valla sabırlı adammış.
Anasına babasına kadar küfretmişsiniz farkındamısınız?
Babanız seni döver hapiste yatarim demesine rağmen size birşey yapmamış ki adamı aşırı derecede tahrik etmişsiniz.
Bakın aile arasında olur böyle şeyler ama atıyorum kardeşinize yastık mı fırlattı diğer kardeşiniz ,alır çıkarsınız odadan. Çözüm kumanda kırmak değil ki.
Siz bence başka birşeye sinirlendiniz ve hırsınızı çıkarmaya yer arıyordunuz,bahane oldu bu olay.
Yada öfke kontrol sorununuz var ama normal değilsiniz kesinlikle

yoo gayet dahil etmiş mune.
annesi hamileyken inşallah karnında ölür demiş.
kıskançlık tespitine katılıyorum. korkunç boyutlara ulaşmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…