Köpeğin elini öpseydim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bence aile olarak ciddi sıkıntılarınız var. Hiç birinizin yaptığı mantıklı tek bir şey yok, anlattıklarınız korku filmi gibi. Bence hepinizin ciddi bir psikolojik desteğe ihtiyacı var

başta troll sanmıştım ama diğer konularınıza da baktım.
acil olarak psikolojik yardım almalısınız. iyi bir uzmana gidin lütfen. yaptıklarınız, söyledikleriniz normal şeyler değil. ailenizden bu kadar şikayetçiyseniz artık ayaklarınız üstünde durup o evden ayrılın.
konfor alanınızdan çıkın.
gerçekten çok üzüldüm diğer konulara da bakınca. ilk seansınızda ağlamış olabilirsiniz. normal. lütfen devam edin. genceciksiniz. bu kadar psikolojik sorunla ileride ne düzgün bir meslek hayatınız ne sosyal ilişkiniz olur.
değişime kendinizden başlayın. kimsenin düzelmesini beklemeyin.

Yaşanmamış şey değil baban kızım normal değil bana vurmaya kalkıyor tehdit ediyor falan diye polise gitse yada kalkıp evden atsa ne yapmayı düşünüyorsun cidden

Ayıp denen bir şey var
Vallah ben babasi yerinde olsam atardim evden benin evimde sen tut bana olmaz olmaz kufurler et s... yap dogur psikolojisini boz de aileme kufur et o...cocuklar de kopek de offf valla evden atar birdahada arayip sormazdim 21 yasinda kocaman kiz ayip ayip

Babama sex yapmasını bilirsin dediğimi,düşünemedim bile.

Sizi bu durumlara sokan anneniz ve babaniz (sanırım baba daha ağır basıyor). Ne yaşadığınızı siz hepimizden iyi bilirsiniz. Sizi yargılamak haddim değil. Lakin: siz böyle devam ederseniz psikolojik ve fiziksel cidden çöküşe gecerseniz. Olan size olur. Acilen kendinizi toplamaya gayret edin. Psikoloğa mi gidersiniz, ne yaparsanız yapin. Kendinize sahip çıkın. Aslinda ailesi tarafından sevilmek isteyen bir kiz çocuğu sunuz sadece

Öyle babanın yetiştireceği evlat tam olarak böyle olur, sizi kutluyorum sevgili konu sahibesi. 21 yaşına gelmişsiniz, nefret ettiğiniz babanın birebir yansıması olmaktan bir adım öteye gidememişsiniz.

Eğer bu konuyu 12-18 yaş arası bi genc kız açmış olsaydı ailesi ne ekmiş ki ne biçmeyi bekliyo der, bi nebze empati yapabilirdim.

Ama siz o yaş grubuna ait değilsiniz, çocuk ya da ergen değilsiniz. Anne babanızın yanlışlarını kopyalayarak öğrenecek yaşta değilsiniz. Yetiştirilecek değil kendinizi yetiştirecek yaştasınız. Gördüğünüz doğruları devam ettirmeniz, yanlışları uygun bi şekilde dile getirmeniz, sözleriniz bi seyleri degistirmiyorsa da hiç degilse bu yanlışları kendi tavırlarınıza ve hayatınıza taşımamanız, bu olgunluğa erismiş olmanız gerekiyor.

Sevilmediğinizi, istenmediğinizi hissettiğiniz, değer görmediğiniz, adalet duygunuzu zedeleyen, gücü yeten yetene bi ortamda büyümüşsünüz belli.

Bitmek bilmeyen öfke ve kırgınlıklarınız var, ki boşa olduklarını hiç sanmam. Bastırıp bastırıp belli noktalarda patlamalar yaşıyorsunuz ama durum sadece daha da kötülesiyor, cünkü her duygularınızı dışa vurduğunuzda bunu o kadar çirkin bi şekilde yapıyorsunuz ki yeni bi kavga doguyor ve her yeni kavgada yeni öfke sebepleri biriktiriyorsunuz. İçinden çıkılmaz bi döngü var ve bunu aileniz kadar siz de körüklüyorsunuz.

Bakın hiçbi baba çocuğunu "Senin yüzünde kalıcı iz bırakırım, bana hicbi şey olmaz, sen bir ömür o halde kalırsın" diyecek kadar planlı programlı bi şiddetle tehdit edemez. Böyle tehditler savuran bi adam evladından makul mantıklı bi davranış bekleyemez haklısınız.

Gel gelelim siz de ondan bir adım önde değilsiniz. Çünkü aynı şekilde kimse kardeşinin kolunda kumanda da parçalayamaz.

Babanız zayıf gördüğü için sizi hırpalıyor, siz zayıf gördüğünüz için kardeşinizi. Babanız kim bilir neyin öfkesini, hangi yanlış öğrenilmiş davranışı size yansıtıyor. Siz kendi öfkenizi ve hatalı davranışınızı kardeşinize ve babanıza yansıtıyorsunuz. Söylediğiniz her kelime en az babanızınkiler kadar leş.

Buram buram çapsızlık, avamlık, seviyesizlik kokan bi çukura dönmüş ev, mimarlarından biri de sizsiniz resmen.

Madem gidişattan rahatsızsınız, değiştirin. İnsan gibi bi duş alın, öz bakım ve temizliğe bi dönüş yapın, hatta çıkın bi saat yürüyüş yapın. Evdekilerle de makul bi iletişim kurun. Girizgahı kendi hatalarınız için özür dileyerek yapın, sonra suclamadan sizi rahatsız eden, üzen durumu objektif bi şekilde anlatın (bin yıllık kırgınlıklarınızla bilenmeden, magdur psikolojisine girmeden) ve finalde de kavgalı kalmak istemediginizi belirtin. Sonra da mesafeli bi tutum izleyin, onların hatalarını bi bırakın önce kendinizinkileri toparlayın. Neye ihtiyacınız var, ne yapmak istiyosunuz, bu düzenin dısına nasıl kökten cıkarsınız bunları hesaplayın. Psikoloğa mı ihtiyacınız var, okul-iş denkleminde evden uzaklaşmanız mı gerekiyor, bu çevreyi nasıl size daha iyi gelecek bi çevreyle degistirebilirsiniz, ailenizin saygısını nasıl kazanabilirsiniz, onlari ne derece degistirebilirsiniz, degistiremeyeceginiz seylerin hangilerini kabullenmeniz hangilerini kesin sekilde reddetmeniz gerekiyor, bunları bi düsünün.

Babama sex yapmasını bilirsin dediğimi,düşünemedim bile.
Zaten onu seks olarak dememis bide daha pis bir sekilde soylemis nasil pis bir agzi varki dili varmis drmeye erkeklere bile yakismayan bu kufurleru 21 yasinda hanim hanimcik olmasi gereken bir kizin agzindan duymak acaip garip geldi bana

aslında Mune abla doğru söylemiş.çok büyük kıskançlık ve nefret var içinde.annesi kardeşine hamileyken inşallah karnında ölür diye beddualar savurup kriz geçiren biri konu sahibi.

Zaten onu seks olarak dememis bide daha pis bir sekilde soylemis nasil pis bir agzi varki dili varmis drmeye erkeklere bile yakismayan bu kufurleru 21 yasinda hanim hanimcik olmasi gereken bir kizin agzindan duymak acaip garip geldi bana
Ben öyle söyledi anladim. Ay okudukça fenalar basıyor.

kız,kardeşinin kolunda kumanda kırarken sen kendini savunuyon ya. Sen yaptıklarını hala savunuyon destek almiyon da biz mi alacağız. Senin artık destek boyutunu geçmiş klinikte bile tedavi gormen gerekebilir

Kızın üstüne gidenler cık cık cık ne ayıp diye ayıplayanlar olayın içini bilmeden ayıplayan komşu teyze gibi görünüyorlar burdan bakınca.

Ruhsal sorunları olan insanları ayıplamak da anca bizim gibi toplumlarda olur herhalde.

Konu sahibi lütfen bir psikiyatristle görüş.Kötü biri olduğunu düşünmüyorum , sadece yardıma ihtiyacın var.Kendin de sıkıntı çekme ailene de sıkıntı çektirme.Bir doktora görün.Normal gelmedin bana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…