Köpeğin elini öpseydim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden düzelmesin.
Elalemi boşverip,kendi çekirdek ailende dengeyi kurmaya sağlamakla başlarsan işe,birde istersen neden olmasın.
Bak sana iki çocuk annesi bir ablan olarak yazıyorum.
Annen babanda eminim çok üzgündür.
İnan herşeye sinirlenmişsin yerli yersiz,istisnasız herşeye.
Bak bayram günü zehir olmuş hepinize.
Lütfen yardım al.
Ailen suçsuz demiyorum,bu haline muhakkak ucundan kenarından da olsa katkılari vardır ama inan normal değil tavrın.
Bugün ailene yaparsın bunu,yarın arkadaşına, sevgiline ve bir gün bakarsın çevrende bir Allahın kulu kalmamış.
Kendin için bak anneni,babanı sosyal çevreni geçtim,kendin için birşeyler yap lütfen.
Yazık ya 21 yaş cıvıl cıvıl olmalısın,arkadaşlarınla sinema,alışveris sosyalleşme vb bir dolu şey olabilecekken sen evde odanda pire ile oturuyorsun. Kendine müstehak gördüğün buysa bilemem ama inan en güzel zamanlarını helak ediyorsun.

Her kelimesi gerçek. Keşke yalan olsa buraya eğlenmeye yazmış olsam. Bu da odamdaki çöp.

Eklentiler

• 20190816_114304.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 115
Bir babaya boyle konusmak ve davranmak cok asagilayici.Ne olursa olsun baban o senin.Psikolojik sorunlarin var umarim duzelirsin

Niçin yapma, gönül al, üzme dediğim mesajı yanıtlamıyorsun?
yazar mı hiç ablası
sadece kavga ile besleniyor gibi bir hali var!

konu sahibi Allah gecinden versin annenle baban göçüp gidince anlayacaksın neler kaybettiğini
hey gidi cahil

bu arada ne HAKLA kardeşini kumanda ile döversin
babanın sana türlü türlü cezalar vermesi gerekiyordu

Hahahah zavallı mı. Güldürmeyin Allah aşkına. Fırsatını bulsa beni döve döve ya öldürür ya da sakat bırakır. Katil ruhlu diye boşuna demiyorum
Valla 21 yaşındasın, babana, senin elin yerine keske köpeğin elini öpseydim,yok k..ni sen öp vs diyebiliyorsun kapıları çarpıp ağzına geleni sayıyorsun...
Sen sanıyor musun ki baban o kapıyı kırıp senin yüzünün coğrafyasını değiştiremez. Hem de öyle bir yapar ki istese ama yapmıyor neden b.k evlat baldan tatlı demişler. Baban katil ruhlu degil sadece seni iyi çözmüş çünkü sen çok çamur tabiatlisin yani baban sana bir sey yapsa sen misliyle cevap vereceksin ve rezillik çıkacak.
Allah ailene sabırlar versin

Öncelikle anneyi babayı suçlayanlar bilsin ki her insanın bir karakteri var. Aynı evde aynı anne babanın büyüttüğü çocuklar bile birbirinden farklı karakterde olabiliyorlar.
Anne babanın suçu yok mu? Var tabi ki.
Benim bir tanıdığımın da çocuğu, adı ergenlik denen ve gençlerin bolca koz olarak kullandığı yaşta.
Ailede şiddet yok, küfür yok, anne baba okumuş, iyi bir iş sahibi. 2 çocukları var. Biri edepli, ne yaptığını ne ettiğini bilen biri, diğeri ise düşman başına bile vermesin Rabbim dedirten biri.
Aileye neler neler yaptı. Konuştular, konuştuk, uzman desteğine başvurduk falan boşuna.
En sonunda olay çıkarıp polise durumu intikal ettirdi arkasından da bir intihar olayı oldu. Tabi ilacı içmiş hemen haber vermiş.
En sonunda annesi "intihara kalkıştığın için uzmana gideceğiz" demiş.
Orada da çocuğun dengesiz davranışları sonucunda uzman, sosyal hizmetlere sevk etmiş. Anne baba bunu kullanarak çocuğa "Bizden memnun değilsin, hayatımızı çekilmez hale getirdin, sen de hayatının bizim sayemizde çekilmez olduğunu söylüyorsun. Bizim de sabrımız bir yere kadar. Biz sosyal hizmetlere sana bakamadığımızı, hatta senin annem babam beni dövdü diyerek polise şikayet etmen nedeniyle koruma altına alınmanı isteyeceğiz" dediler.
Ne mi oldu? Yurda gideceğini sanan çocuk bir anda 180 derece döndü. Şimdi bir kuzu. Ama yaklaşık 1 yıl aileye yapmadığını bırakmadı. Anne babanın da içinde kırgınlıklar oluştu. Arkadaşım, içim bir türlü ısınmıyor ama evlat diye susuyorum diyor.
Konu sahibi 21 yaşında. Küçük değil. Aileden şikayetçi ise o evden gidecek.
Kullandığı laflar çok itici, psikolojik sorunları var ama bence bunun üstüne gitmeye niyeti yok. Çünkü böylesi bir hayat kendine daha kolay geliyor.
Hem konu sahibi hem de aile için ciddi anlamda sorunlu bir süreç. Allah her iki tarafa da kolaylık versin.

Kimseyi kınamak istemem ama Allah bana böyle laflar sıralayan evlat göstermesin diyorum.

Yapma canım ya bu konuda ki kızın anlayış gösterilecek bir yönü kalmamış, sen ailesine suç buluyorsun ne verdilerse onu alıyorlar diye, bu durumda sen de ablam aynı ailede yetiştiniz, ablan neden öyle oldu? O zama baban da ablana öyle mi muamele etmiş oluyor?
Bazı insanlar doğuştan hasta buna kanaat ediyorum ben artık.

Çok hak verdiğim bir yazı oldu
Şimdiki çocuklar çok fena
Benim okulda böyle bir öğrenci vardı ailesine yapmadığını koymadı
Eve geç gelmeler, anneyi dövmeler, evde huzursuzluk çıkarmalar, kredi kartını çalıp dünyanın borcuna sokmalar daha neler
yine bir geç geldiğinde babası tokat atmış buna
Gitmiş polise şikayet etmiş babasını aldı polisler götürdüler

Baba da madem ben bu kadar kötüyüm benim elimden alın devlete verin bu kızı dedi
Bu evde durdukça ya ben katil olacam ya bu kız dedi
Ondan sonra kız oldu bir kuzu madem aile bu kadar kötü niye o çocuğun ödü koptu devlete verilmekten harçlıksız kalmaktan korktu

Aileme neden söyleyeyim ki? İleride başıma kakarlar kesin
Sen kendini ne saniyon hayırdır,adam helvainin hepsini ye dedi diye olayı buraya kadar taşıyan sen,adamın anasına babasına küfreden sen,burdakilere atarlanan sen. Yapayalnız kalacan,hiç sevenin yoktur buna eminim de torpule biraz kendini,baban yerden göğe kadar haklı. Neymiş üç gün hapis yatarim yüzünde iz kalır,sen ugrasirsin demis. Ah babanın yerinde olacaktim ah.

Yok evet bence de

Ben simdi ne okudum ya.Valla.hayretler icerisinde okudum siz iyimisiniz, zira bence bi yardim almaniz gerekli, babaniza oyle terbiyesizce laflari nasil.soylediniz nasil agziniza geldi o laflar ailesine kufur etmek o... cocuklari demek falan ben senin annenin babanin yerinde olsaydim kusura bakma agzini burnunu dagitirdim benden dogan bana boyle laflar edicek dayanmazdim sanirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…