- 26 Temmuz 2017
- 2.620
- 5.789
- 88
- 38
Yaaaa,Minnak deli su anda koltukta zipliyor , poz ver dedim hemen durdu poz veriyor
Optum bol bolYaaaa,
Bana bunu niye yapiyosunMilana22
Allahım tütüsüne, minik ayaklarına bi bak yaa.
Off, işte bu anlar evlensem mi dedigim anlar
Benim icin minik ellerinden op lutfen annesi.
Allah nazarlardan korsun insallah
Zeki zaten , pek fenaCanım aynısını benim Yeğenim yasadı. Kız yaklaşık 3 yasına kadae konuşmadı. Kreşe de gidiyordu. Anlıyordu ama konuşmuyordu. Sonra kendi kendine konuştu. Bazı çocuklar geç Konuşuyor. Tercihleri öyle belki de bilemiyorum.
Anlıyor ve kendini ifade ediyorsa sorun yapma şunu da eklemek isterim ne kadar doğru bilemeyeceğim ama geç konuşan çocuk için daha zeki olur derler.
Merhaba,
Birkaç dile maruz kalan çocuklar diğer çocuklara kıyasla geç konuşmaya başlar ama konuşmaya başladıklarında ise o dillere hakim olurlar. Endişelenecek bir durum yok, biraz daha sabredin sonrası güzel olacak inşallah.
Bakiyim kitaba hocam , getirtirim turkiyeden hemenTüm sayfalara göz attım benim düşündüklerimi yazan arkadaşlar olmuş o nedenle tekrar etmeyeyim.
Mila adını söylediğinizde bakıyor,
verilen yönergeleri anlıyor ve akran-yetişkin kişilerin iletişim çabalarına kayıtsız kalmıyorsa,
mutlaka konuşacaktır.
Şu anda alıcı dilini güçlendiriyor muhtemelen.
Aynı anda üç ayrı dile maruz kalmasının,
verici dile geçişi geciktirdiğini düşünüyorum.
Hızlandırmak için şu kitaba gözatmanızı öneririm.
Normalde 0-24 ay arasındaki çocuklar için tavsiye ediyoruz ama işinize yarayabilir.
Ee kimin kızıZeki zaten , pek fena
Saol goncacim yorumun icin , operim
Ahhaa cok tatlisiniz , pek severimKonu hakkında hiç bir fikrim yok. AC DC t-shirtlü minnoş görünce dayanamadım, atladım.
Minnak deli su anda koltukta zipliyor , poz ver dedim hemen durdu poz veriyor
Birinciyi opemiyorum , turkiyede kendisi bohuuuuuAHSHAHSHAH YIIICEEEMMMM TISORTE BAK
cokkk cok op benim icin ikisini de
Bize de sansimiza cadi dustu bi taneYeğenim de böyleydi, Avustralya doğma büyüme, ama tatillerde Türkiye'ye geldiği zaman dönmesine yakın anlamaya, anlaşılmaya başlardık
Seneye sil baştan yasardik.
Kizinizin yaşlarında da, çok az konuşurdu, ama sansimiza sakin bir çocuktu.
Bir anda hepsini birden konuşmaya başlayacaktır muhtemelen
Bir tane de bizde var, bilirim nasıl birşey olduğunuBize de sansimiza cadi dustu bi tane
Tesekkur ederim yorumunuz icin
İnsallah , sabirsizlikla bekliyorumBir tane de bizde var, bilirim nasıl birşey olduğunu
En fazla seneye bu zamanlar üç dili birden konuşuyor olacaktır
Birinciyi opemiyorum , turkiyede kendisi bohuuuuu
Poz vermelerini yesinlerMinnak deli su anda koltukta zipliyor , poz ver dedim hemen durdu poz veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?