Yo, sen gayet iyi biliyorsun
Kindar diyebileceğin son üyeyim burda.
Kudurmuşum, ne ayıp. O kelimeyi şikayet etmeyeceğini biliyorum
Manevi kızın ya
Eöh bari beğenme.
Her ne ise.
Bahsedilen yabancı ben, hırvat kökenliyim
Yurt geçmişim de var
Sayısız dile maruz kaldım
Yazıya geçince her şey netleşti.
Ama yazıya geçince, modern aile gibi davranma
Valla gerekirse kızgın bakış ceza vs kullan
Hâlâ süt var mı pekiGayet guzel duruyor ama almaya gittigimde kapida beni gorunce memeeee diye kosup sariliyor boynuma
Artik goguslerimi kesip aticam diye dolaniyorum evin icinde , o derece baydi
Ne diyeyimBak simdi ya , manevi kizima sen ne dedin kimbilir ? Ben manevi kizim da olsa öz kizim da olsa haksiz oldugunu dusunuyorsam dile getiririm , sassy'e de defalarca soylemisimdir haksizsin diye , ama demek ki o yorumu yapmasi icin sen birseyler yazmissin
Gercekten mevzuyu hatirlamiyorum
Ayrica yurtdisina kendi istegimle yerlesmis bir insanim , kimseyi yabanci diye kucumsemem , hatta buralarin insanini cok daha fazla seviyorum
Ne kadar sanslisinHâlâ süt var mı pekiBenim kiz memeyi bıraktığını bile farketmedi o konuda sorun çıkmamış bak şaşılacak şey
Tesekkur ederim cevabiniz icinbenim cocuklarim iki dilli büyüdüler , yuvaya basladiklarinda 3. dil eklendi. cocuk doktorumuzun tavsiye üzerine ben dogduklari andan itibaren cocuklarimla sadece türkce konustum , babalari da sadece almanca. bu kurali hic bozmadik. dil gelisimleri normaldi , konusmada geckme olmadi. yuvaya basladiklarinda ingilizce eklendi. uzunca bir süre sadece dinlediler. ilk 3 haftadan sonra basit emirleri anladilar . 5. ayda ingilizceyi konusuyorlardi. sanirim cocuklar dilleri ve kisileri birbiriyle baglayip iletisim yolu olarak sectiklerinde daha hizli ilerliyorlar. anne=türkce , baba=almanca gibi. birde madem inat bir meleginiz var baski yapmayin. siz israr ettikce inada binicek. bende cok inatciyimdir. birseyi sadece istersem yaptirabilirler :)
Ne diyeyim
Özellikle benim yorumlarımı görmezden geldiğini fark ettim
Son olarak onun konusunda yazdım
Göz ardı numarası yapıyor fındık beyinli diye
Ben görüyorum çünkü, benim konularıma bakıyor, saatlerce duruyor, yorumlarıma bakıyor
Takip ettiğin üyeyi mi görmezden geldin demek istedim?
Fake olan hayatı ortaya çıkacak diye yandı tutuştu o be
inadimdan bes gün yemek yemedigimi , yaz günü 40 derece güneste okula lastik cizmelerle , kisin yazlik elbiseyle gittigimi bilirim. ne oluz cocugunuzla inatlasmayin , hayat herkes icin cekilmez hale geliyor :)Tesekkur ederim cevabiniz icin
Evet hic inatlasmamam gerekiyor , ne desem tersini yapiyor cunku :)
Ben cok inatci bir insan degilim zaten , coxuklarimla da inatlasmam ama milos baya bir azgin oldugu icin arada sirada aramizda guc dengesini oturtmak icin kucuk capli inatlasmalar oluyor , 41 yasindaki ben daha bu inatlasmalardan hicbirini kazanamadim , bunu da itiraf ediyim burdainadimdan bes gün yemek yemedigimi , yaz günü 40 derece güneste okula lastik cizmelerle , kisin yazlik elbiseyle gittigimi bilirim. ne oluz cocugunuzla inatlasmayin , hayat herkes icin cekilmez hale geliyor :)
Mila ve eslemin geleceğini gördüm sankiinadimdan bes gün yemek yemedigimi , yaz günü 40 derece güneste okula lastik cizmelerle , kisin yazlik elbiseyle gittigimi bilirim. ne oluz cocugunuzla inatlasmayin , hayat herkes icin cekilmez hale geliyor :)
Gerek var mı bu kadar ateşli savunucu olmaya?E findik beyinli demissin , hatirladim simdi , normal mi bu guney?
Ayrica hayati fake diil , burada paylastiklariyla bire bir ayni hayati
Ama sana yorum yapmamasi sana hakaret etme hakki vermiyor , ne sasaye ne baskasina , bende okudugum her konuya yorum yapmiyorum ya da vaktim olmuyor yapamiyorum ya da zaten soyleyecegimi baskasi yazmis oluyor o yuzden birde ben yazmiyorum
Bunlar cok basit seyler , hakaret etmek herseyden once aana yakismiyor
Aynen hic sorma , mila su anda bile kafasina gore giyiniyor , gecen hafta 45 derece sicakta kadife kislik elbise giyip dolastiMila ve eslemin geleceğini gördüm sankiMilana22
Gerek var mı bu kadar ateşli savunucu olmaya?
Zaten güzellemeler whatsppte yapılıyor
Kudurmuş u beğendiysen
Fındık beyinli ne ki?
Bizim sekil değişti uyurken biberon sonra emzikti şimdi gün içinde de emzik için ağlıyor kendini rahatlatmak için yapıyor demişti pedagog belki mila da rahatlamak için emiyordur halaNe kadar sanslisin
Sut var , emdikce daha xok geliyor
İlac bile kullandim tam kesildi oyle bir emdi ki yine geldi sut
Mila hic emzik emmediBizim sekil değişti uyurken biberon sonra emzikti şimdi gün içinde de emzik için ağlıyor kendini rahatlatmak için yapıyor demişti pedagog belki mila da rahatlamak için emiyordur hala
Allahim sana geliyorumbu verdiklerim basit örneklerdi birde , kan kusturmusum ben cocukken
Benim kuz giyinmeyi reddediyor onu ne yapacağız pekiAynen hic sorma , mila su anda bile kafasina gore giyiniyor , gecen hafta 45 derece sicakta kadife kislik elbise giyip dolasti
En sonunda terden sirilsiklam olup elbise ustune iyice yapisinca eeehhhg deyip cikardi elbiseyi , bende aninda yok ettim
Ondan yardım iste o zamanKonuyu sen actin , ben de dusuncelerimi soyledim
Evli misin ve çocuğun var mı merak ettim acaba nasılı denk geldi diyebu verdiklerim basit örneklerdi birde , kan kusturmusum ben cocukken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?