• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim hem bedensel hem psikolojik şiddet uygulamaya başladi

Tek çarem kadın sıgınma gibi duruyor bıcakla felanda uzerime yurumuslugu de oldu bi kac kesicem seni diye artik can guvenligimden endise etmeye basladim daha cok kizim icin boyle bir manyagin yaninda kalmaya maruz kaldigi icin yorumunuz icin tesekkur ederim Allah razi olsun
Rica ederim.
O adamla aynı evi paylaşmaya devam edersen kızına çok büyük kötülük yapmış olursun.
Zor olur belki çok yıpranırsın ama çabalamaya devam edersen sonrası çok güzel olur.

insanlar oraya git buraya git diyor da gidecek ev yoksa bu kadın nereye gidecek. ana yok baba yok. baba zaten kocasından betermiş. ee bebek de var. bebek olmasa gitmek çok kolay ama bebek var.

ben kadınlara bu açıdan çok kızıyorum. seriye bağlayıp sürekli doğuruyorlar. daha önce de çocuk yapmışsın. ne bu çocuk sevgisi anlamıyorum ki çocuk nedir yani. yapmak ayrı zor bakmak ayrı zor. hem zor hem masraflı. yapıyorsunuz da noluyor?

boşanıyorsunuz çocuklar orda burda rezil oluyor. bu gerçeğin farkına da varmıyorsunuz. çocuk da çocuk. al sana çocuk. o bebeğin günahı ne. hem ona hem sana yazık. şimdi bebek olmasaydı, çok çok kolay çıkar giderdin. tek başına nerde olsa yaşardın. bu eziyeti çekmezdin. bebekle gidemezsin. hiçbir yere sığamazsın. maması var bezi var.

eşinden mutsuz olanların ısrarla doğurması söz konusu. iradenizle doğurdunuz için sizin için üzülemiyorum. göze aldınız demek ki. başa çıkacağınızı düşündünüz, şimdi başa çıkın.

Kadin sığınma evine gidin. Siz is bulana kadar destek sağlanır en azından. Şehir değiştirin mümkünse.
Güzellik işinde iyi paralar var. İpek kirpik yaptırdığım kadın Azeri. Ülke değiştirmiş kocasından kaçıp
2 çocukla Antalyada yaşıyor.

Yazıp yazıp sildim insan tavsiye vermeye bile korkuyor. Şu an bebek çok küçük olduğu için çok seçenek yok gibi. Çok üzülerek söylüyorum şimdilik boşanamayacaksan adamla hiçbir tartışmaya girme bir nevi ayıya dayı de. Sen haklı olsan da he de geçsin. Çok iyi korun tekrar çocuk yapma. Biraz büyüttükten sonra adamakıllı bir plan yap evlatlarına hem analık hem babalık yap o adamdan kurtul

Yazıp yazıp sildim insan tavsiye vermeye bile korkuyor. Şu an bebek çok küçük olduğu için çok seçenek yok gibi. Çok üzülerek söylüyorum şimdilik boşanamayacaksan adamla hiçbir tartışmaya girme bir nevi ayıya dayı de. Sen haklı olsan da he de geçsin. Çok iyi korun tekrar çocuk yapma. Biraz büyüttükten sonra adamakıllı bir plan yap evlatlarına hem analık hem babalık yap o adamdan kurtul
Baglattim zaten esimden gizli sezeryan esnasinda Allah kimseyi bu duruma dusurmesin cok zor 😓

Bunun için eş imzası gerekiyor gizli nasıl yaptınız ki ?
Konuya verebileceğim tavsiyem yok. Abimiz ablanız kardeşiniz de mi yok ?
Ameliyat esnasinda doktorum sordu baglatalim mi 3 ten sonrasi sezaryende risk tasiyor dedi bende istiyordum zaten kabul ettim imza istenmedi bunun için

Merhaba esimle cok severek evlendik ve bu evlilikten 1 tane kizimiz oldu 1.5 aylik suan sevgiliyken bana ölen biten tapan ve benim icin onca zorluga gogus germiş adam simdi bambaska biri oldu dun tartistik benim hakli oldugum konudan dolayi elimi cok sıkı bir sekilde sıkarak elimi kırdi suan elim alcida ve 1.5 aylik bebegim var beni ittirerek yere dusp kafamı vurmama sebep oldu ve surekli bagirarak uzerime yurume gibi durumlar soz konusu ailem yok arkamda ve ben bu siddete baş egmek istemiyorum bunu yapan hep yapar neticede kizimida birakmak istemiyorum ne yapmalıyım
Elinizi alçıya aldırmak için hastaneye gitmediniz mi ? Doktora durumu anlatıp, hastane polisini çağırabilirdiniz. Ki sizin durumunuzdaki el kırığında doktor bu kırık nasıl oldu diye sorgulamadı mı ?

Polisi arayın.

Elinizi alçıya aldırmak için hastaneye gitmediniz mi ? Doktora durumu anlatıp, hastane polisini çağırabilirdiniz. Ki sizin durumunuzdaki el kırığında doktor bu kırık nasıl oldu diye sorgulamadı mı ?

Polisi arayın.
Düştüm dedim suan icin yapamam onu biseye karar vermem lazım öncelikle

Bir şekilde annenizi ikna etmeniz lazım. İlk çocuklarınıza bir süre daha babaları baksın.
Annenize deyin 'Gel beraber bir hayat kuralım. Ana kızız ikimizde düştük kimse bizi birbirimizden daha iyi anlayamaz.
Bulunduğum durumdan kurtulmak için elimden geleni ardıma koymayacağım ama yardımına ihtiyacım var. Benim evimde daha rahat edersin' şöyle böyle deyin fikrini değiştirmeye çalışın.
Anneniz istemiyor olabilir, belki kendince sebepleri de vardır ama gururlu olacak durumda değilsiniz. Tekrar tekrar çalın kapıları.
Abinizden -velev ki gelmeyeceğinden emin olduğunuz- yardımı istemek bile bu adamın eline bakmaktan daha iyi bir seçenek şuan.
Eşiniz şiddetin dozunu azaltmayacak artıracak bu saatten sonra. Sınırı çoktan aştı. Bu kırık cam teorisi gibi. Bir defa kırıldıysanız artık hep incitilmeye müsaitsiniz.

İstanbuldaysanız iş imkanları daha fazla ama yaşam maliyetleri daha yüksek. Annenizi ikna edebilirseniz bulunduğu şehir nasıl bir yer? İş bulabileceğiniz bir ortam varsa oraya gidin. Minicikte olsa bir ev tutun. O bebeğinize baksın siz de iş bakın. Asgari ücret her yerde aynı ama küçük şehirlerde maliyetler daha düşük.

Bunun için eş imzası gerekiyor gizli nasıl yaptınız ki ?
Konuya verebileceğim tavsiyem yok. Abimiz ablanız kardeşiniz de mi yok ?
Bu eş imzasının yasal bir dayanağı yok. Her şeyden önce insan haklarına aykırı. Ben kendimi kısırlaştırmak istiyorsam kimse karışamaz. Eş en fazla benden boşanabilir. Beden bana ait. Evlendik diye ortak olacak hali yok. Doktorlar imza alıyor çünkü bir sürü manyak var ve Doktorun başına bela oluyorlar. O da kendini korumaya çalışıyor. Doktor ameliyat esnasında bana da sordu evet dedim. Eş sıkıntı falan çıkarır mı burayı basmaya kalkar mı dedi imkansız öyle bir şey dedim benim imzamı aldı ve yaptı.

kızını niye bırakasin ki, emen bebek
bugun sizi ani haraketle sarsan yarin durmayan aglamasi olunca çocuğunu sarsar.
olmaz olmaz demeyin, instagramda takip ettigim bir kadin var, kadin türk kocasi koreli. gayet mutlu bir ciftti, uc cocuklari vardi. ilk cocuklari beyin kanamasi geçirdi - hala sorunlarla ugrasiyor.
yillar sonra kadin ogrendi ki meger o iyi sandigi kocasi bebek susmayinca bir anlik sinirle cocugu sarsmis. sarsma o sarsma cocuk beyin kanamasi gecirmis

ki kadinin dedigine göre gayet iyi bir kocaymis. sizinkisi simdiden belli etmis kendini.
bugün bir anlik ofkeyle sizin kolunuzu kiran, düşüp kafanizi carptiran adam yarin cocuk katila katila aglarken ya cocugu sarssa cocuk beyin kanamasi gecirse? ya onu da itse kafasini carpsa hayatıni kaybetse?
boyle adamla yasanir mi?
kendiji dusunmuyorsan cocugunu düşün dön baba evine

Ailenizin rızası dışında evlendiniz sanırım, o yüzden arkamda yoklar diyorsunuz.. Ne olursa olsun onlar sizin aileniz, sizi kabul ederler.. Eğer gerçekten ayrılmak istiyorsanız ailenize başvurun..

Aileniz ile aranızda küslük varsa düzeltin, eşiniz kimsesizliğinizi fırsat bilir..
Aksine ailesi zorla evlendirmis. Hem de ikinci kez. İlk evliliğini 15 yaşında yapmış. Ordan da 2 çocuğu varmış. Ne biçim aileler var aklım almıyor ya

Yeni doğum yapmış birinin elini kırmak yuh artık yaaa. Vallahi dünyaya getirdgnz çocuklara yazık. Zaten 2 cocugnz varmış aileniz başından savmak için sizi evlendirmis orayı anladım ama siz bu zulmü cekecgnize.ise girip 2 cocugnza baksaydnz. Sığınma evine gidin böyle insan musvettleri bu şekilde başlamışsa gerisi gelir.
Sosyal hizmetlere de başvuru yapablrsnz.
Rabbim bu ramazan ayı hürmetine siz de çocuk yaşta evlendrldgnz için kıyamadım size ama çocuk dogurmaktan vazgeçin lütfen.

Surekli ailemin arkamda olmadigini yuzume vuruyor zaten babam cok afedersiniz alkoligin teki nerdedir suan onu bile bilmiyoruz annem memleketine kardeslerinin yanina gitti babam sahip cikmadigi icin ( Annemin yanina gidemem cocukla )
Ne cesaretle hemen çocuk yaptınız aileniz duzgun degil esiniz düzgün degil yahuuu!!!

Merhaba esimle cok severek evlendik ve bu evlilikten 1 tane kizimiz oldu 1.5 aylik suan sevgiliyken bana ölen biten tapan ve benim icin onca zorluga gogus germiş adam simdi bambaska biri oldu dun tartistik benim hakli oldugum konudan dolayi elimi cok sıkı bir sekilde sıkarak elimi kırdi suan elim alcida ve 1.5 aylik bebegim var beni ittirerek yere dusp kafamı vurmama sebep oldu ve surekli bagirarak uzerime yurume gibi durumlar soz konusu ailem yok arkamda ve ben bu siddete baş egmek istemiyorum bunu yapan hep yapar neticede kizimida birakmak istemiyorum ne yapmalıyım
Darp raporu al ve boşan, affedersen şiddetin boyutu artacak ve hukuki haklarından vazgeçmiş olacaksın...

Evet 2.evliligi onun da
Ahhhh ahhh iste bu yüzden hep diyoruz ya 2. Evliliğinizi yaparken çok dikkat edin diye, kolay kolay boşamaz hiçbir kadın eşini, adam iyi olsaydı ol eşine iyi olurdu , kadınlar daha fazla dikkat etmeli , kadın sığınma evine git ve darp raporu al diyorum, başka da çözümü yok ...

Back