Konusmamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Seni xok iyi anliyorum

Benimki de surekli tutuler , gunes gozlukleri , 2 tane canta ve sapkayla cikiyor disari
Bi kere kreste ogretmeni boyle giydirmeyin dedi , ben giydirmiyorum ki kendi giyiniyir dedim sasirdi kadin

Ben fransada dogdum buyudum, aslen rusum.
5 yasinda konusmusum. Kafa karisiyor herhalde.

Iyi yanindan bakalim; sonra dil ogrenimi cok kolay oluyor. Turkceyi su sitedeki bir cok kisiden duzgun konustuguma inaniyorum mesela :)

6 dili akici konusabiliyorum.

5 demeyin nolur cok moralim bozuluyor
Turkceyi kesinlikle mukemmel kullaniyorsunuz , sizi yorumlarinizdan biliyorum
Cok dil bilmek sahane ama 5 biraz gec , 3 de baslar insallah benimki

Seni xok iyi anliyorum ❤

Benimki de surekli tutuler , gunes gozlukleri , 2 tane canta ve sapkayla cikiyor disari
Bi kere kreste ogretmeni boyle giydirmeyin dedi , ben giydirmiyorum ki kendi giyiniyir dedim sasirdi kadin
Etek ve elbiseye bayılıyor bense tam tersi rahat olsun tayt tişört gezsin diyorum ama nafile bir de koyu renk giymiyor hele ayakkabı da mümkün değil. Oğluma krampon almıştım şimdi kiz kıskanır diye ona da yazlık bi ayakkabı almıştım ama yanımda yoktu olay çıkmadan alalım diye anneanneye bırakmıştık e ayakkabı haliyle gelmedi aksama değiştirmeye gittik pembe beğendi pemme de pemme başka bisey demiyor kendi ayakkabilarini da giydiremedik en son esim kasada degisim yapip geldi pembeleri giyip geldik eve

Biz gecen hafta 2 avm , 5 ayakkabici gezdik hanimefendiye ayakkabi begendirecegiz diye
En sonunda ben dayanamayip aldim bir tane ciktim , hatun tum ayakkabilari denedi , calisan kizlaea bile kafayi yedirtti
Simdi ben onun istesigini almadim diye ( bedeni yoktu cunku) giymiyor ayakkabiyi , kislik spor ayakkabiyla dolasiyor

Inanirim beğenmediyse kesseniz bile giymezAbisinin unisex spor ayakkabıları var bir sürü ve hiiiç eskimemiş ama giydiremiyorum hanimefendiye ayakkabilarim diye agliyor

Insallah o gunlere kadar yasarsak ben dunya benim uzerime yikilmis gibi hissediyorum da son zamanlarda hayat enerjimi çekmişler sanki içimden

Yabancı dil öğretmeniyim, bu yaşadığı duraksama endiseleneck bir durum değil aksine doğal bir süreç. Diger alanlarda gözlemleyin atak yaptığı baska bir şeyler olmalı. Motor becerileri, sosyal iliskileri vs.

Inanirim beğenmediyse kesseniz bile giymezAbisinin unisex spor ayakkabıları var bir sürü ve hiiiç eskimemiş ama giydiremiyorum hanimefendiye ayakkabilarim diye agliyor
Cok fenalar xok
Bende abisinden kalma camper buldum , sapasaglam tertemiz , giymezmis , bi bakti hih nee nee dedi gitti parmagini sallaya sallaya

Kesinlikle var , sosyal iliskileri cok gelisti , inanilmaz iyi iliski kuruyor her yastan insanla hemde konusmayarak kuruyor bu iliskiyi
Cok guzel resim yapiyor , hic ogretmememize ragmen bugun harf cizdi cook sasirdim
Sarki soyluyor kendi dilinde , dans ediyor , bunlar konusmamasiyla mi alakali??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…