• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim hem bedensel hem psikolojik şiddet uygulamaya başladi

Hukuksal dayanağı yok demişsiniz insan haklarından bahsetmişsiniz sanki ülkede hukuk varmış gibi…. Basbayağı kocadan da imza alıyorlar hatta koca imza vermezse bu işlemi yapmıyorlar onlara böyle emir gelmiş sağlık Bakanlığından
Bu eş imzasının yasal bir dayanağı yok. Her şeyden önce insan haklarına aykırı. Ben kendimi kısırlaştırmak istiyorsam kimse karışamaz. Eş en fazla benden boşanabilir. Beden bana ait. Evlendik diye ortak olacak hali yok. Doktorlar imza alıyor çünkü bir sürü manyak var ve Doktorun başına bela oluyorlar. O da kendini korumaya çalışıyor. Doktor ameliyat esnasında bana da sordu evet dedim. Eş sıkıntı falan çıkarır mı burayı basmaya kalkar mı dedi imkansız öyle bir şey dedim benim imzamı aldı ve yaptı.

Hukuksal dayanağı yok demişsiniz insan haklarından bahsetmişsiniz sanki ülkede hukuk varmış gibi…. Basbayağı kocadan da imza alıyorlar hatta koca imza vermezse bu işlemi yapmıyorlar onlara böyle emir gelmiş sağlık Bakanlığından
Haklısınız ülkede hukuk yok ama ben evrensel bir haktan bahsettim. Ve yasada yeri olmadığı için doktorun takdirine kalıyoru anlatmaya çalıştım. Hem mantık yönünden hem de kendi başıma gelen açısından açıkladım.

Merhaba esimle cok severek evlendik ve bu evlilikten 1 tane kizimiz oldu 1.5 aylik suan sevgiliyken bana ölen biten tapan ve benim icin onca zorluga gogus germiş adam simdi bambaska biri oldu dun tartistik benim hakli oldugum konudan dolayi elimi cok sıkı bir sekilde sıkarak elimi kırdi suan elim alcida ve 1.5 aylik bebegim var beni ittirerek yere dusp kafamı vurmama sebep oldu ve surekli bagirarak uzerime yurume gibi durumlar soz konusu ailem yok arkamda ve ben bu siddete baş egmek istemiyorum bunu yapan hep yapar neticede kizimida birakmak istemiyorum ne yapmalıyım
Aniden bu hale gelmemiştir, cicim aylarında gözünüz görmemiştir ya da o zaman sizi koruyup kolladığını düşünüp hoş karşılamışsınızdır.
Her neyse olan olmuş, 183 ü arayabilirsiniz, darp raporu almışsınızdır sanırım, hastaneye gidince neden kırıldığı sorulduğunda. O evde durmayın kısacası, yolunuzu çizin kızınızla.

Back