Gürültücü üst komsu sorunsalı

Merhabalar herkese. Şu anda oturduğumuz eve 6 ay önce taşındık. Kirada oturuyorum ve üst komşu da kiracı. Üst komşu gece 12 den sonra gürültü yapıyorlar. Çocukları da küçük değil en küçük olanı 14 15 yasinda. Bağırarak konuşmalar kapi çarpmalar vs. Gece 12 den sonra temizlik yapıyorlar. Koltukları çekiyorlar yerleri siliyorlar.her gün gece 2 de camasir makinesi çalışıyor. Kaç kez uyardık özür diliyorlar ama yine aynı şeyi yapıyorlar. Komşuyuz kötü olmayalım diyoruz ama asla anlamıyorlar. Yönetimden ev sahibine söylettik yine birsey değişmedi. Ne yapabiliriz. Başına bu tür olay gelen oldu mu acaba. Gerçekten caresiz durumdayız ve tasinma gibi bi durumumuz da yok şu anda
bizimde durum böyleydi en son polisi aradık. bir daha gelirsem cezayı yazarım dedi. sizde arayabilirsiniz

bizimde durum böyleydi en son polisi aradık. bir daha gelirsem cezayı yazarım dedi. sizde arayabilirsiniz
Polis hangi tür seslerde geliyor peki? Korkunc derecede Eşya çekme sesi ,cocuk koşma, tepinme,top sektirme sesi ,balkonda hoparlör açık böğüre böğüre konuşma seslerine de geliyorlar mi? Biz de o kadar bunaldık ki ne yapacağımızı şaşırdık.Bir de belalı tipler,polis gidince kapıda, Yolda bize bela olurlar diye hiç cesaret edemedik ona.

Aynısı bende de var , gece saat 12 de temizlik , halı silkeleme, evde koşmalar, makina sesi neler neler , güzelce konuşmak için gittim ki daha önce defalarca yönetime bildirmemize rağmen, kadın resmen çingene çıktı eşim yanımda olmasa bana saldırma potansiyeli vardı, ve çocuğum gece 12 buçukta korkarak uyanıyor dediğimde e çocuk gayet normal değil mi dedi şok oldum , sizin saat 12 de koltukları çekerek temizlik yapmanız anormal değil de benim çocuğumun korkması ve bizim uyuyamamız mı anormal dedim , baktım kadın çirkefleşti, inadına daha çok yapacağım dedi , ben de baktım kadın konuşulacak laftan anlayacak bir tip değil bundan sonra polisle mahkeme yoluyla halledeceğim deyip evime döndüm, iftar saatinde bir ağlama sesleri geldi ki şok olduk 😅 kocası eve gelince feryat figan ağlayıp adamı üzerimize saldırtmaya çalışsa da kocası karısının ne mal olduğunu bildiği için kapımıza gelmedi bile ama karısı anırarak ağlıyordu haksızlılığını örtmek için, velhasıl kelam sesler kesildi belli ki kocası ağzına mıçmış kapıya polis gelecek, mahkemelik olacaklar diye 😅
Umarım sessizlikleri uzun süreli olur ,zira bu tipler sessiz kaldıkları süre sonunda daha çok azitiyor..Bizde de var üstte ve ,Allah kurtarsın diyorum 🤲

Merhabalar herkese. Şu anda oturduğumuz eve 6 ay önce taşındık. Kirada oturuyorum ve üst komşu da kiracı. Üst komşu gece 12 den sonra gürültü yapıyorlar. Çocukları da küçük değil en küçük olanı 14 15 yasinda. Bağırarak konuşmalar kapi çarpmalar vs. Gece 12 den sonra temizlik yapıyorlar. Koltukları çekiyorlar yerleri siliyorlar.her gün gece 2 de camasir makinesi çalışıyor. Kaç kez uyardık özür diliyorlar ama yine aynı şeyi yapıyorlar. Komşuyuz kötü olmayalım diyoruz ama asla anlamıyorlar. Yönetimden ev sahibine söylettik yine birsey değişmedi. Ne yapabiliriz. Başına bu tür olay gelen oldu mu acaba. Gerçekten caresiz durumdayız ve tasinma gibi bi durumumuz da yok şu anda
Polisi arayın. Ben yaptım iki kere polis geldi. Şimdi put gibiler.

Allah yardımcınız olsun. Çok çok sıkıntı. Allahım kurtarsın sızı

Polis hangi tür seslerde geliyor peki? Korkunc derecede Eşya çekme sesi ,cocuk koşma, tepinme,top sektirme sesi ,balkonda hoparlör açık böğüre böğüre konuşma seslerine de geliyorlar mi? Biz de o kadar bunaldık ki ne yapacağımızı şaşırdık.Bir de belalı tipler,polis gidince kapıda, Yolda bize bela olurlar diye hiç cesaret edemedik ona.
bizimde üst katımızda yaşlılar var ev kendilerinin. adamın kulak duymadıgı icinde tvyi son ses acıyolar gece sabah demeden sabah umrumuDa değilde gece nerdeyse beraber izliyoruz tv yi o derece eşim yöneticiye söyledi umursamadılar. en son kavga edecekti dedim ara polisi poliste dedi hatta saat 10 dan sonra dikkat ediverin yanı ne sesi olursa olsun tv cocuk eşya ilgilenir. polis eğer bidahaki gelişimde tespit edersem cezayı yazarım dedi 11 bin kusur cezası var eğer söylemenizle düzelmiyosa arayın gitsin mesela suan bizde akşamlari hiç ses yok 😀

bizimde üst katımızda yaşlılar var ev kendilerinin. adamın kulak duymadıgı icinde tvyi son ses acıyolar gece sabah demeden sabah umrumuDa değilde gece nerdeyse beraber izliyoruz tv yi o derece eşim yöneticiye söyledi umursamadılar. en son kavga edecekti dedim ara polisi poliste dedi hatta saat 10 dan sonra dikkat ediverin yanı ne sesi olursa olsun tv cocuk eşya ilgilenir. polis eğer bidahaki gelişimde tespit edersem cezayı yazarım dedi 11 bin kusur cezası var eğer söylemenizle düzelmiyosa arayın gitsin mesela suan bizde akşamlari hiç ses yok 😀
eğer belalı diye şey yapıyprsanız polis kimin olduhunu söylemiyor sadece şikayet var diyor sizde özellikle belirtirsiniz şikayet eden daireyi belirtmeyin diye. biz polis cağırdıgımızda mesela bizden değil kendi üstlerinden şüphelenip sizmi ettiniz diye sormuslar. bişey de yapamazlar madem bu kadar gürültülüler rahatlar müstakil ev bulsalardı. hergün kafamı dayanır bende bayılırım gece temizlik yapmaya ama bazı kurallarada uymak zorundayız apartmanda yasıyorsak 😶

Her gece usanmadan yukarı cık ve tatlı dılle bıraz sessız olurmusunuz de yılmadan..Sert yapmadan..Salak ayagı mı dıyeyım artık delıye yatmak mı dıyeyım baska care yok bu ınsanlarla bas edılmez....Offf gene gelcek kapıya susun desınler :KK45: :rolleyes:

aile evindeyken birebir aynisini yasadim, eksigi yoktur fazlasi vardir. her gece uykularim bolumuyordu, bi gece dayanamayip bagirdim yeter diye cunku saat gece 1’di ve ben sabah 7’de kalkiyordum. konusma seslerini duyuyorum cocuklar yan odaya gidip annelerine soyledi arsiz kadin ustten hakaret etmeye basladi ama nasil yirtiyor kendini edepsiz. en son duyacagi sekilde, ben uyuyamiyorsam sizde uyumayacaksiniz hodri meydan dedim ki gercekten o gece ve bir kac gece daha uykumdan feragat edip yalnizca ust katimdakileri rahatsiz edecek sekilde sesler cikarttim geceleri. bir kac gun boyle devam etti, sonra odalari tasidi. benimki ozur bile dilemeyen bir arsiz oldugu icin size aynilarini tavsiye edemiyicem ama bilin ki degismiyorlar.

aile evindeyken birebir aynisini yasadim, eksigi yoktur fazlasi vardir. her gece uykularim bolumuyordu, bi gece dayanamayip bagirdim yeter diye cunku saat gece 1’di ve ben sabah 7’de kalkiyordum. konusma seslerini duyuyorum cocuklar yan odaya gidip annelerine soyledi arsiz kadin ustten hakaret etmeye basladi ama nasil yirtiyor kendini edepsiz. en son duyacagi sekilde, ben uyuyamiyorsam sizde uyumayacaksiniz hodri meydan dedim ki gercekten o gece ve bir kac gece daha uykumdan feragat edip yalnizca ust katimdakileri rahatsiz edecek sekilde sesler cikarttim geceleri. bir kac gun boyle devam etti, sonra odalari tasidi. benimki ozur bile dilemeyen bir arsiz oldugu icin size aynilarini tavsiye edemiyicem ama bilin ki degismiyorlar.
Kac kez gittim kapısına. İlk zamanlar guzellikle anlattım durumu. Anlamadılar hala devam ettiler. Sonra tekrar gittim kızdım bağırdım ayıp ediyorsunuz gecenin bi vakti insanları rahatsız ediyorsunuz dedim. Bosver bunları gel kahve içelim dedi bana. Yemin ederim şaka gibi

Kac kez gittim kapısına. İlk zamanlar guzellikle anlattım durumu. Anlamadılar hala devam ettiler. Sonra tekrar gittim kızdım bağırdım ayıp ediyorsunuz gecenin bi vakti insanları rahatsız ediyorsunuz dedim. Bosver bunları gel kahve içelim dedi bana. Yemin ederim şaka gibi
en azindan muhatabiniz insanmis..

Anlayacaklarını sanmıyorum en azından kiracısınız taşınma ihtimaliniz var, ben ve benim üst katımdaki iki katta ev sahibi attıkları şeyler bitmedi bu akşam 11 de süpürge çalıştırdılar, artık bıktım sandalye çekmeler, misafir geldiğinde sesten durulmuyor evde zaten. Çok kavga ettik ama düzelmedi insana 1 kez söylersin . Aşağıya sütlaç , ayran , şerbet ne varsa dökülüyor. Hatta balkonumun camı açıkken köfte attılar 😂 evlerine çıktım olmadı , gruptan demediğimi bırakmadım olmadı. Allaha havale ettim artık. Polis çağırın cezası var bildiğim kadarıyla ölçtüklerinde belli desibel üstüne çıkıyorsa belki böyle çözülür.

Ay bugün camları sildik perdeleri yıkadık felan sonra iftarı sofra topla vs derken baktım yerde kırıntılar var süpürge açayım dedim saat olmuş 11. Açmadım şu an kırıntılarla bakışıyoruz. Yarın sabaha kaldı 🙄🫣 gece iş yapılmaz ama sürekli gece yapıyorlarsa acaba tek boş vakitleri o zamana mı oluyor? Ne iş yapmıyorlar gündüleriz evde değillerse tek vakit o zamansa mecbur o ev temizlenecek bilemedim ki
Ben de bu gece temizlik yaptım. Bayram için eşimin memlekete gitmiştik tek müsait zamanım da bu tatil olunca ben erken döndüm ve tek günüm vardı. Komşuya söyledim. İzin istedim. Yatak odalarını erken vakitte temizleyip süpürme işini erken bitirdim ama evin işinin bitmesi su saati buldu. İzin aldığım halde çok huzursuz hissettim kendimi sessiz sessiz yavaş yavaş yapmaya çalıştım. Dusumu yarın alcam artık daha da rahatsızlık vermek istemiyorum. Apartmanlarda yaşarken mecburuz birbirimize saygı göstermeye. Canım komşum iyilik gösterdi yarın bi kek yapar götürür teşekkür ederim artık dedim.

Back
X