Aynısı bende de var , gece saat 12 de temizlik , halı silkeleme, evde koşmalar, makina sesi neler neler , güzelce konuşmak için gittim ki daha önce defalarca yönetime bildirmemize rağmen, kadın resmen çingene çıktı eşim yanımda olmasa bana saldırma potansiyeli vardı, ve çocuğum gece 12 buçukta korkarak uyanıyor dediğimde e çocuk gayet normal değil mi dedi şok oldum , sizin saat 12 de koltukları çekerek temizlik yapmanız anormal değil de benim çocuğumun korkması ve bizim uyuyamamız mı anormal dedim , baktım kadın çirkefleşti, inadına daha çok yapacağım dedi , ben de baktım kadın konuşulacak laftan anlayacak bir tip değil bundan sonra polisle mahkeme yoluyla halledeceğim deyip evime döndüm, iftar saatinde bir ağlama sesleri geldi ki şok olduk

kocası eve gelince feryat figan ağlayıp adamı üzerimize saldırtmaya çalışsa da kocası karısının ne mal olduğunu bildiği için kapımıza gelmedi bile ama karısı anırarak ağlıyordu haksızlılığını örtmek için, velhasıl kelam sesler kesildi belli ki kocası ağzına mıçmış kapıya polis gelecek, mahkemelik olacaklar diye