Arkadaşlar karşı komşumla yaklaşık 2 seneye yakın beraberiz aynı anda hamile kaldık aynı anda doğurduk ben normal doğum o sezeryan doğum normal doğum yaptım diye biraz kıskandığını düşünüyorum bunuda şurdan çıkardım doğumdan sonra bana aşırı soğuk davrandı daha sonra bebeğinde sarılık çıktı annem karşı oda diye geçmiş olsuna gitti gece uyumadığı için yorgun bi yüz ifadesi vardı annemin
annenin bakışları hiç hoşuma gitmedi diye bir mesaj attı bana ikimizde daha yeni doğum yaptık ve hastaneden henüz çıkmadık böyle mesaj atılırmı alt komşu bana geçmiş olsuna geldi alt komşuma oda doğum yaptı onada geçmiş olsuna git ayıp olmasın istersen dedim kız beni kırmadı (alt komşuyla kavgalılar) sana niye geldi ne ara alt kattakiyle iyi oldunuz diye bir mesaj daha attı yeter artık bende lohusayım diye engelledim ortak bi arkadaşımız ısrarıyla barıştık yime karşı komşumun annesi yeni doğan bebeğime kıyafet almış bi sürü ama gelin görün ki etiketleri üstünde hepsinin fiyatları gözüküyor geri vermek istedim ama eşim boşver kavga etme lohusasın dedi yine sustum eşim bana robot süpürge aldı kolaylık olsun diye bi süre sonra kendiside süpürge almış süpürgenin fiyatıyla fotoğrafını çekip bana atmış sonunda aldım diye onada gülüp geçtim

sonra eşimle müzik eşliğimde oynarken bi video çekmiştik gülüp geçmek için ona gösterdim bi zaman sonra birebir aynı videoyu çekmiş, kızıma oyun halısı almıştım linkini istedi verdim gibi aynı modelden bi halı almış.Eşimle bi konu yüzünden tartışmıştık valla diyorum eşi gelip eşime senin karın neden kavga ettiyse benimkide benimle kavga etti diye söylenmiş birbirimize iyi örnek olmadığımız kesin ama nasıl bi insan olduğunu tam olarak kestiremiyorum seni seviyorum diyip duruyor en çokta ağzıma o sıçıyor herkesten kıskanıyor komşu kalmadı cevremde