Terlik giymişüst komşu ne yapmış ta kul hakkına girmiş amma abartmışsınız güldürmeyin insanı
Apartmanda yasamayi ne zaman ogrenecegiz cok merak ediyorum.
Bir insanin evininde sukunetle yasamak istemesi kadar dogal ne olabilir.
'Begenmiyorsan mustakil eve çık ' sozu apartmanda yasama adabini bilen-bilmeyen insan ayriminda cok guzel bi belirteç,bu sozu duydugunuz insanlardan sizi anlamalarini beklemeyin,mumkunse uzaklasin.
en büyük günahlardan işlemiş hem de terlik giymiş offf ki offf üzüldüm üst komşuyaTerlik giymiş
Cok sacma genellemelerAynen aynen. Kesinlikle katılıyorum size. Aynı zihniyetteki insanlar otobüste "Beğenmiyorsan taksiyle git kardeşim" der. Yine aynı zihniyette insanlardır biri bir hata yaptığında "Sallandıracaksın şunlardan birini Taksim meydanında" diye konuşan... Çözümden uzak, kaba, düşüncesiz insanlar işte.
Boşuna dememişler cahille tartışma diye.
YapmayinnAllah askina. Ogle uykusuna saat 12 de yatip 13 de mi kalkiyor bebekler cocuklar, sacma otesi bir uyguluma.
beni mi kibledin.AKLIMA BİLE GELMEYEN ithamlar da bulunmuşsun bir de bana üstelik.Dur ben de seni kib leyimBu arada kibledim sizi, oldukca inceden insan olmadigimi telmih eden alayci tavrinizi gormeezden gelemeyecegim
Büyük harfle yazmak ve dini içerik yasaktır.GÜRÜLTÜ YAPANLAR GÜRÜLTÜYÜ SAVUNUR.PEYGAMBER EFENDİMİZ BİR GÜN ŞÖYLE DEMİŞ.....CEBRAİL A.S GELİP ....KOMŞULUKLA ÖYLE ŞEYLER DEDİKİ SANDIM Kİ MİRASÇI OLUNACAK.
KUL HAKKI EN BÜYÜK GÜNAHTIR.BUNUN HESABI AHİRETTE MUTLAKA SORULACAK..
Aynen aynen. Kesinlikle katılıyorum size. Aynı zihniyetteki insanlar otobüste "Beğenmiyorsan taksiyle git kardeşim" der. Yine aynı zihniyette insanlardır biri bir hata yaptığında "Sallandıracaksın şunlardan birini Taksim meydanında" diye konuşan... Çözümden uzak, kaba, düşüncesiz insanlar işte.
Boşuna dememişler cahille tartışma diye.
Agresıf bır tarzı vardı. Bıttıgıne sevındım konunun.
burasını kadınların bir birleriyle dertlerini paylaşarak çözüm arayabilecekleri yer sanıyordum.oysa yargılanma varBüyük harfle yazmak ve dini içerik yasaktır.
Bu arada konu sahibesiyle bir yakınlığınız var mı?
büyük harfle yazmayı ve ve dini içeiği bilmiyordumburasını kadınların bir birleriyle dertlerini paylaşarak çözüm arayabilecekleri yer sanıyordum.oysa yargılanma var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?