Bu arada kibledim sizi, oldukca inceden insan olmadigimi telmih eden alayci tavrinizi gormeezden gelemeyecegim
Şimdi baktım da ; pek inceden değil açık açık demişBu arada kibledim sizi, oldukca inceden insan olmadigimi telmih eden alayci tavrinizi gormeezden gelemeyecegim
burası dertlere kadınların bir araya gelerek çözüm bulma yeri.dedi koduya ve yargılamaya gidiliyor.rica ederimüslupkara dikkat edelim.iyi gecelerAlt komşusudur
ayy bu ne ya ne kadar itici bir üslubun var. çirkef diyeceğim olmayacak aaa.Aferin sana şampiyon.
Kötü İçerik Bildirimi, biri hakaret, içerik silme, polemik vs kural ihlali yaptığı zaman k.i.b butonuyla yönetime bildiriyorsun, profili gri olup üzgün yazınca banlanmış oluyor ( bir süre siteye erişimi olmuyor)Kib ne anlama geliyor
Birinin banlandığını nasıl anlıyorsunuz, ban ne demek( kafamda deli sorular :))
Kesinlikle deneyin...Uyku saatlerinizde kulak tikaci kullanmayi deneseniz :)
bu kadın hamile yakında doğum yapacak ama evde topuklu ayakkabı giyip sizin kabaca tabirinizle beygir gibi evin içinde koşturup birde eşyaları mı itiyor doğru mu anladım bence abartıyorsunuz....İnan yumruklamazlar. Neden biliyor musun ? Kendisinin bir tane çocuğu var. İkincisi de yolda yakında doğar. Yani ben hamileliğimde bi de onun bebek ağlamasını çekicem onunki benimkini çok sonra duyacak Allah nasip ederse.
Canım eğer sesler cok yüksek geliyorsa yan taraftan falan da olabilir benim alt kat komşum sabahın 4unde beni uyandırıp bu ne ses diye uyarmıştı halbuki sesler yan taraftan geliyomus sonradan anlayıp ozurdiledi olede olabilir hatta bigun evde kimse yokken sabahın 8inde oğlun neden agliyo diye aramıştı bunud a bi arastir bencebu kadın hamile yakında doğum yapacak ama evde topuklu ayakkabı giyip sizin kabaca tabirinizle beygir gibi evin içinde koşturup birde eşyaları mı itiyor doğru mu anladım bence abartıyorsunuz....
Ben size moderatör olarak sordum ve uyardım.burasını kadınların bir birleriyle dertlerini paylaşarak çözüm arayabilecekleri yer sanıyordum.oysa yargılanma var
1.büyük harfle yazılmayacağını bilmiyordum.Ben size moderatör olarak sordum ve uyardım.
Diğer sorumun cevabını alamadım maalesef.
Hayır asla sakıncası yok, üyelik bilgilerinizden akraba olduğunuzu fark etttim, bir sorun yaşamamanız için yönetim bilgisi dahilinde olması gerekiyor.1.büyük harfle yazılmayacağını bilmiyordum.
2.keza din içeriğininde olmayacağını bilmiyordum
3.kızım olur.kendisi çok güzel bir yer tecübenlede arkadaşlara yardımcı olursun dedi .tavsiye üzerine üye oldum
Bir sakıncası varsa çıkara bilirsiniz.iyi geceler
bu kadın hamile yakında doğum yapacak ama evde topuklu ayakkabı giyip sizin kabaca tabirinizle beygir gibi evin içinde koşturup birde eşyaları mı itiyor doğru mu anladım bence abartıyorsunuz....
Dedikodu veya yargılama yapmadım.. benden büyüksünüz iyi geceler ve saygılar..burası dertlere kadınların bir araya gelerek çözüm bulma yeri.dedi koduya ve yargılamaya gidiliyor.rica ederimüslupkara dikkat edelim.iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?