• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşu Sesinden Bıktım Ama Utanıyorum

kusura bakmayin cok takintilisiniz..
gunduz uykusu uyuyun diye insanlar evde put gibi mi dursun:işsiz:
ev sahibini arayacak kadar abartmissiniz.
bebeginiz doguncada onlar kapiniza gelir bebek sesinden uyuyamiyoruz diye:işsiz: bebegin gecesi gunduzu olmayacak simdiden bunu kabullenin ona gore insanlarla aranizi acin

Yani şu terlikler beni öldürüyor. Evi bilmem de üniversitede oda arkadaşım saçma sapan bir terlikle odamızın içinde geziyordu, vallahi uyanırdım sesine. Terliği değiştirmek çok mu zor? Komşum gelse bana "eşya çekme rahatsız oluyorum" falan dese güler geçerim eşyayı gerekirse çekeceğiz tabi ama "terliklerden çok ses geliyor, binanın yalıtımı korkunç" dese gider altı yumuşak bir terlik alırdım ne var ki bunda?

Aslında sizinle aynı fikirdeyim ama üslubunuz çok kötü onun için öneride bulunasım gelmedi. İçten içe de üst komşuya çıkıp böyle sakin sakin ama laf sokmalı konuştuğunuzu düşünüyorum. Eğer öyle yaptıysanız ciddiye almamıştır kadın.

Uyku saatlerinizde kulak tikaci kullanmayi deneseniz :)

Kib ne anlama geliyor
Birinin banlandığını nasıl anlıyorsunuz, ban ne demek( kafamda deli sorular :))
Kötü İçerik Bildirimi, biri hakaret, içerik silme, polemik vs kural ihlali yaptığı zaman k.i.b butonuyla yönetime bildiriyorsun, profili gri olup üzgün yazınca banlanmış oluyor ( bir süre siteye erişimi olmuyor)

İnan yumruklamazlar. Neden biliyor musun ? Kendisinin bir tane çocuğu var. İkincisi de yolda yakında doğar. Yani ben hamileliğimde bi de onun bebek ağlamasını çekicem onunki benimkini çok sonra duyacak Allah nasip ederse.
bu kadın hamile yakında doğum yapacak ama evde topuklu ayakkabı giyip sizin kabaca tabirinizle beygir gibi evin içinde koşturup birde eşyaları mı itiyor doğru mu anladım bence abartıyorsunuz....

bu kadın hamile yakında doğum yapacak ama evde topuklu ayakkabı giyip sizin kabaca tabirinizle beygir gibi evin içinde koşturup birde eşyaları mı itiyor doğru mu anladım bence abartıyorsunuz....
Canım eğer sesler cok yüksek geliyorsa yan taraftan falan da olabilir benim alt kat komşum sabahın 4unde beni uyandırıp bu ne ses diye uyarmıştı halbuki sesler yan taraftan geliyomus sonradan anlayıp ozurdiledi olede olabilir hatta bigun evde kimse yokken sabahın 8inde oğlun neden agliyo diye aramıştı bunud a bi arastir bence ;)

iyi de sabah 7 den sonra ses edilebilir gece 12 ye kadar bu gayet normal sizide anlıyorum ama terlikde mi giymesinler ne siz onlara ne de onlar size ayak uyduramaz herkezin hayatı yaşam koşulları belli sonuçta

Ben size moderatör olarak sordum ve uyardım.
Diğer sorumun cevabını alamadım maalesef.
1.büyük harfle yazılmayacağını bilmiyordum.
2.keza din içeriğininde olmayacağını bilmiyordum
3.kızım olur.kendisi çok güzel bir yer tecübenlede arkadaşlara yardımcı olursun dedi .tavsiye üzerine üye oldum
Bir sakıncası varsa çıkara bilirsiniz.iyi geceler

1.büyük harfle yazılmayacağını bilmiyordum.
2.keza din içeriğininde olmayacağını bilmiyordum
3.kızım olur.kendisi çok güzel bir yer tecübenlede arkadaşlara yardımcı olursun dedi .tavsiye üzerine üye oldum
Bir sakıncası varsa çıkara bilirsiniz.iyi geceler
Hayır asla sakıncası yok, üyelik bilgilerinizden akraba olduğunuzu fark etttim, bir sorun yaşamamanız için yönetim bilgisi dahilinde olması gerekiyor.

Tatsız başlangıç içinde kusura bakmayın, normalde gayet faydalı bir sitededir ama bazen sorunlar yaşanabiliyor.
Aramıza hoşgeldiniz.

Evet ben de buna takıldım, doğumuna az kalmış biri ne kadar aktif olabilir ki, anca büyül çocuğunu kontrol edemiyordur ama ona da biraz anlayış göstermek gerekir. Aslında iki hamile komşu, birbirlerini daha iyi anlayacaklarını umarız ama yazık yani...

Kusura bakmayında ,bir yorumda öksürük sesini bile duyuyorum demişsiniz,demekki yalıtımı kötü ve yetersiz bir bina yaşadığınız,haliyle terlik değiştirseler dahi siz bu sorunu yaşayacaksınız başka şekillerde. Banyoya girecekler,gece duş sesi geliyor olacak,saç kurutacaklar onuda duyacaksınız,ev süpürülecek o sesi duymanız zaten kaçınılmaz,ne bekliyorsunuz anlamadım. Öksürük dahi duyuluyorsa o insanlar ne yapsa duyacaksınız.
Haa ses gelmiyordur normal zamanda,yalıtımlı binadır,üstünüzdeki insanüstü çaba harcayıp,bile isteye gürültü yapıyordur ,sizde haklı olarak sinirlenirsiniz amenna ama bu durumda taşınmaktan başka yapılabilecek birşey yok. Yaşayan evlerde olur böyle gürültüler.

Back