Terlik giymişüst komşu ne yapmış ta kul hakkına girmiş amma abartmışsınız güldürmeyin insanı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Komşu Sesinden Bıktım Ama Utanıyorum
- Konu Sahibi Nisan1589
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Apartmanda yasamayi ne zaman ogrenecegiz cok merak ediyorum.
Bir insanin evininde sukunetle yasamak istemesi kadar dogal ne olabilir.
'Begenmiyorsan mustakil eve çık ' sozu apartmanda yasama adabini bilen-bilmeyen insan ayriminda cok guzel bi belirteç,bu sozu duydugunuz insanlardan sizi anlamalarini beklemeyin,mumkunse uzaklasin.
Aynen aynen. Kesinlikle katılıyorum size. Aynı zihniyetteki insanlar otobüste "Beğenmiyorsan taksiyle git kardeşim" der. Yine aynı zihniyette insanlardır biri bir hata yaptığında "Sallandıracaksın şunlardan birini Taksim meydanında" diye konuşan... Çözümden uzak, kaba, düşüncesiz insanlar işte.
Boşuna dememişler cahille tartışma diye.
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
en büyük günahlardan işlemiş hem de terlik giymiş offf ki offf üzüldüm üst komşuyaTerlik giymiş
Cok sacma genellemelerAynen aynen. Kesinlikle katılıyorum size. Aynı zihniyetteki insanlar otobüste "Beğenmiyorsan taksiyle git kardeşim" der. Yine aynı zihniyette insanlardır biri bir hata yaptığında "Sallandıracaksın şunlardan birini Taksim meydanında" diye konuşan... Çözümden uzak, kaba, düşüncesiz insanlar işte.
YapmayinnAllah askina. Ogle uykusuna saat 12 de yatip 13 de mi kalkiyor bebekler cocuklar, sacma otesi bir uyguluma.
Yahu arkadaşım konu bu değil zaten. Bu kurala uyulmuyor, uyulması da beklenmiyor zaten. Tek derdimiz o olsa keşke. Site yönetimi kibarlık yapıp yazmış öyle birşey. Tüm kurallara uydular da o kaldı sanki... Keşke herşey tamam olsa da bi o eksik kalsa. Peh.
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
beni mi kibledin.AKLIMA BİLE GELMEYEN ithamlar da bulunmuşsun bir de bana üstelik.Dur ben de seni kib leyimBu arada kibledim sizi, oldukca inceden insan olmadigimi telmih eden alayci tavrinizi gormeezden gelemeyecegim
- 12 Temmuz 2006
- 56.138
- 215.841
- 1.223
- 52
Büyük harfle yazmak ve dini içerik yasaktır.GÜRÜLTÜ YAPANLAR GÜRÜLTÜYÜ SAVUNUR.PEYGAMBER EFENDİMİZ BİR GÜN ŞÖYLE DEMİŞ.....CEBRAİL A.S GELİP ....KOMŞULUKLA ÖYLE ŞEYLER DEDİKİ SANDIM Kİ MİRASÇI OLUNACAK.
KUL HAKKI EN BÜYÜK GÜNAHTIR.BUNUN HESABI AHİRETTE MUTLAKA SORULACAK..
Bu arada konu sahibesiyle bir yakınlığınız var mı?
- 29 Nisan 2016
- 1.388
- 4.063
- 133
Aynen aynen. Kesinlikle katılıyorum size. Aynı zihniyetteki insanlar otobüste "Beğenmiyorsan taksiyle git kardeşim" der. Yine aynı zihniyette insanlardır biri bir hata yaptığında "Sallandıracaksın şunlardan birini Taksim meydanında" diye konuşan... Çözümden uzak, kaba, düşüncesiz insanlar işte.
Apartmaninizin yonetimiyle ilgili yazdiginiz mesaji okudum simdi,haklarinizi kullanabilirsiniz.
- 13 Mart 2016
- 3.897
- 8.660
- 78
Konu sahibi ban yemissiniz ama yine de yazayim. Ben bugune kadar egitim-is sebebiyle yurticinde yurtdisinda cok sayida evde yasadim. Mustakil olmayanlarin hepsinde de gurultuye maruz kaldim hem de ne gurultuler... Komsunuzla aranizi bozmayin cunku tecrubelerime dayanarak soyluyorum gercekten ekstrem bir gurultu degil yaptiklari. Apartman hayati boyle. Yapi geregi sesi tolere edemiyor olabilirsiniz. Bu normal. Bir daha ev seciminizi ona gore yaparsiniz. En ust katta oturanlar biraz daha avantajli oluyor bu yonden ama onun da kendine gore dezavantajlari var.
- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
- 398
Agresıf bır tarzı vardı. Bıttıgıne sevındım konunun.
Konu bitmedi maalesef, sadece konu sahibi banlandı
Geri gelince devam eder millete laf yetiştirmeye, kaldıramadı çünkü eleştirilmeyi
- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
- 398
Ben sadece kendi oturduğum evlerin yalıtımı kötü sanırdım ama genel olarak böyle sanırım yeni yapılan binalar.
Eski evimde, komşunun horlama sesi gelirdi. Hiç de kafama takmazdım, karısına üzülüp gülümserdim sadece. Sonra eşim de horlamaya başladı
Şimdi de alt komşunun oğlu çekiçle oynamayı çok seviyor, onu dinliyoruz mecbur. Gece 12-1 demiyor, ha bire çakıyor. Çocuk iki yaşında ama kol kası yaptı çekiç sallamaktan
Eski evimde, komşunun horlama sesi gelirdi. Hiç de kafama takmazdım, karısına üzülüp gülümserdim sadece. Sonra eşim de horlamaya başladı
Şimdi de alt komşunun oğlu çekiçle oynamayı çok seviyor, onu dinliyoruz mecbur. Gece 12-1 demiyor, ha bire çakıyor. Çocuk iki yaşında ama kol kası yaptı çekiç sallamaktan
- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
Valla ben alt katimin zaaaarrtttt diye osuruk sesini dinliyorum geceleri. cok cidddiyim. Alt katim asiri gurultu yapan bi aile ama ianin bi kere kapisina gitmisligim yoktur. Cunku apartman hayati bu malesef ki.. bunu kabullenirseniz inanin kulaginiz alisicak. Nerden mi biliyorum. Benim kiradaykenki evim bar ın bi uatuydu. Tahmin ederainiz gece seslerini. Bir ay iki ay derken oyle bi alisti ki kulagimiz. Inanin duymuyordum bile.
burasını kadınların bir birleriyle dertlerini paylaşarak çözüm arayabilecekleri yer sanıyordum.oysa yargılanma varBüyük harfle yazmak ve dini içerik yasaktır.
Bu arada konu sahibesiyle bir yakınlığınız var mı?
büyük harfle yazmayı ve ve dini içeiği bilmiyordumburasını kadınların bir birleriyle dertlerini paylaşarak çözüm arayabilecekleri yer sanıyordum.oysa yargılanma var