- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizi cok iyi anliyorum,aynı benim üst komşum ve hatta su an çekiçle duvara birşey çakıyor..Ne yaparsanız yapın bazı insanlar apartmanda yaşama adabını bilmiyor kısaca ayı oluyorlar ve değişmezler.Bizi yıldırdılar tam zamanında taşınıyoruz.Benim de derdim gürültü. Taşınalı bir ay oldu. Üst komşu İlk taşındığımız hafta altı plastik terliklerle takır tukur hem kendi hem de çocuğu at gibi yürüyüp duruyorlardı. Sonra buna sandalye masa ve diğer eşyaları çekme sesi eklendi. Hamileyim uyku uyuyamadığım zaman tüm günüm zehir oluyor. Bir kere çıktım yukarı uyardım kibarca "Bir ses geliyor ama kusura bakmayın ilk günden böyle çıktım yukarı ama tanışırız bu vesileyle" diye de düşündüm dedim. Sesin kendilerinden gelmediğini söylediler. İndim evime. 2.sefer bir sabah eşim benim uyanacağımı düşünerek çıkmış yukarı. Bu defa yine ben ses yapmıyorum cevabı gelmiş. 3.sabah artık kafamda terlikle tepinmelerine dayanamadım ben çıktım yukarı.
Ne "apartmanda yaşama o zaman" demedikleri kaldı, ne de "güya" kibarca kapılarından kovmaktan beter ettiler açıkcası.
Ev sahibime söyledim. Üsttekilerin ev sahipleri anneleriymiş. Annelerini aradı. Hanımefendi geldi konuştuk. Çok kibar sevecen bir insandı. Problemin çözüldüğünü düşündüm. Hatta "içime su serptiniz çok teşekkür ederim" dedim.
O akşam kanamam oldu. Bebeğimi kaybedicem diye ödüm koptu. "Bir daha hiçbirşey umrumda olmayacak" dedim. Kendime söz verdim. Doktor kanama sebebinin herşey olabileceğini söyledi. "Kılcal damar çatlaması da olabilir, bebek kendine yer açmak istemiş de olabilir, stres de sebep olabilir. Anne adayları 2.ayın sonunda bunu genelde yaşayabiliyorlar." dedi. Ama yaşadığım korku bana yetti.
Fakat; Allah'a bin kere şükür bir şey olmadı. Ve hayat akıyor işte. Derken bu sabah önce 7 de sonra 9 da sonra da 10:30 da yine terlik sesi yine eşya sesiyle uyandık. Üst kattaki saat saat ne yapıyor resmen biliyorum. Eşim gece 2 de geliyor öğlen 11 e kadar uyumak istiyor ama malesef...
Annem ara konuş ev sahibi olan anneleriyle diyor. Fakat; inanın çekiniyorum onlar adına 4.kez şikayetçi olmaktan ben bıktım onlar uslanmadı. Ve açıkçası hamile olduğum için de yine kanamam olur heyecandan stresten bebeğime birşey olur boşuna strese girmeyeyim diye de çekiniyorum. Ve konuşsak da geçen seferki gibi aynı tas aynı hamam devam ediyorlar.
Sıkıştım kaldım. Ama bir aydır sabahları kendi irademle uyanamadım. Hep yukardakinin pat küt bir sesiyle uyandım. Öğle vakti olunca öğlen uykusu uyuyayım diyorum o ama ne mümkün her gün temizlik yapıyor o saatte de ses oluyor haliyle.
Ne yapacağım ben ? Zaten bir ay oldu taşınalı inanın evime alışamadım, ısınamadım. Hep bir bahaneyle anneme gidip, annemde kalıyorum. Bazen öğlenleri anneme gidiyorum uyumak için. Ben ne yapacağım ?
arkadaşım çok işlek bi yol kenarında oturuyoruz ve üst kata yeni taşınan komşularla biz de perişan olduk. Depresyona girdim o derece yani.Senin işine ne kadar yarar bilemem ama biz kulak tıkacıyla çözüme ulaştık.Günler sonra ilk kez derin derin uyumuşum.Pilotşarın kullandığı cinsten.Kulak içinde büyüyor.2 güne alışıyorsun.Benim 9 yaşındaki kızım bile alıştı.İnternetten kolayca satın alabilirsin ve çok ucuz.Sevgilerr
Siz hamilesiniz diye insanlar gunduz vakti extra ozen gosteremez yasamina. Polis de cagirsaniz gece 12den sonra ses yaptiklari takdirde ancak hakli cikabilirsiniz.
Kanamanizi bu sebeplere baglamayin.
Gecmis olsun.
Sizi cok iyi anliyorum,aynı benim üst komşum ve hatta su an çekiçle duvara birşey çakıyor..Ne yaparsanız yapın bazı insanlar apartmanda yaşama adabını bilmiyor kısaca ayı oluyorlar ve değişmezler.Bizi yıldırdılar tam zamanında taşınıyoruz.
Buna benzer bir durum annemletin üst komşusu ile yaşadık. Kadının giyildiği terliğin altı sert tabandı sanırım. Yürüdükçe çok rahatsız oluyorduk. Özellikle sabah ve geceleri. Sonra annem uyardı kadını güzelce. Terliğini değiştir, altı lastik bir terlik al dedi. Baktık hiç değişiklik yok. Bir müddet sonra annem eşini kapıda gördü, ona söyledi durumu ve düzeldi. Sanırım lastik terlik aldılar. Sende eğer laftan anlamıyorlarsa lastik tabanlı bir terlik hediye et bayana. Şikayetini tekrar söyle güzelce. Düzelir inşallahBenim de derdim gürültü. Taşınalı bir ay oldu. Üst komşu İlk taşındığımız hafta altı plastik terliklerle takır tukur hem kendi hem de çocuğu at gibi yürüyüp duruyorlardı. Sonra buna sandalye masa ve diğer eşyaları çekme sesi eklendi. Hamileyim uyku uyuyamadığım zaman tüm günüm zehir oluyor. Bir kere çıktım yukarı uyardım kibarca "Bir ses geliyor ama kusura bakmayın ilk günden böyle çıktım yukarı ama tanışırız bu vesileyle" diye de düşündüm dedim. Sesin kendilerinden gelmediğini söylediler. İndim evime. 2.sefer bir sabah eşim benim uyanacağımı düşünerek çıkmış yukarı. Bu defa yine ben ses yapmıyorum cevabı gelmiş. 3.sabah artık kafamda terlikle tepinmelerine dayanamadım ben çıktım yukarı.
Ne "apartmanda yaşama o zaman" demedikleri kaldı, ne de "güya" kibarca kapılarından kovmaktan beter ettiler açıkcası.
Ev sahibime söyledim. Üsttekilerin ev sahipleri anneleriymiş. Annelerini aradı. Hanımefendi geldi konuştuk. Çok kibar sevecen bir insandı. Problemin çözüldüğünü düşündüm. Hatta "içime su serptiniz çok teşekkür ederim" dedim.
O akşam kanamam oldu. Bebeğimi kaybedicem diye ödüm koptu. "Bir daha hiçbirşey umrumda olmayacak" dedim. Kendime söz verdim. Doktor kanama sebebinin herşey olabileceğini söyledi. "Kılcal damar çatlaması da olabilir, bebek kendine yer açmak istemiş de olabilir, stres de sebep olabilir. Anne adayları 2.ayın sonunda bunu genelde yaşayabiliyorlar." dedi. Ama yaşadığım korku bana yetti.
Fakat; Allah'a bin kere şükür bir şey olmadı. Ve hayat akıyor işte. Derken bu sabah önce 7 de sonra 9 da sonra da 10:30 da yine terlik sesi yine eşya sesiyle uyandık. Üst kattaki saat saat ne yapıyor resmen biliyorum. Eşim gece 2 de geliyor öğlen 11 e kadar uyumak istiyor ama malesef...
Annem ara konuş ev sahibi olan anneleriyle diyor. Fakat; inanın çekiniyorum onlar adına 4.kez şikayetçi olmaktan ben bıktım onlar uslanmadı. Ve açıkçası hamile olduğum için de yine kanamam olur heyecandan stresten bebeğime birşey olur boşuna strese girmeyeyim diye de çekiniyorum. Ve konuşsak da geçen seferki gibi aynı tas aynı hamam devam ediyorlar.
Sıkıştım kaldım. Ama bir aydır sabahları kendi irademle uyanamadım. Hep yukardakinin pat küt bir sesiyle uyandım. Öğle vakti olunca öğlen uykusu uyuyayım diyorum o ama ne mümkün her gün temizlik yapıyor o saatte de ses oluyor haliyle.
Ne yapacağım ben ? Zaten bir ay oldu taşınalı inanın evime alışamadım, ısınamadım. Hep bir bahaneyle anneme gidip, annemde kalıyorum. Bazen öğlenleri anneme gidiyorum uyumak için. Ben ne yapacağım ?
Konuyu açalı 3 saat olmuş, ben atar yaptıgınız kaçıncı kişiyim sayamadım, forumdakilerin çoguna haddini bildirdiniz, tebrikler, komşunun da hakkından gelirsiniz yakındaAtar ? Olmayanı var eden yorumlarına, hakkımı savunarak cevap veriyorum. Hakkımı savunmanın hesabını da size vermeceğim. O da ayrı konu. Haydi size iyi akşamlar.
Ama yine de insanlara allahin okuzu diyerek benzetme yapmamalisiniz.Kanamamı bu sebebe bağlamıyorum. Zaten gönlüm el vermez allahın öküzleri yüzünden böyle bişeyin olduğu nu u düşünmeye. Hamişeyim diye gürültü sesini duymuyorum yalnız var olan bir gürültü var ve onu duyuyoruz. Zaten böyle insanlardan özen beklemek hata o konuda haklısınız.
Buna benzer bir durum annemletin üst komşusu ile yaşadık. Kadının giyildiği terliğin altı sert tabandı sanırım. Yürüdükçe çok rahatsız oluyorduk. Özellikle sabah ve geceleri. Sonra annem uyardı kadını güzelce. Terliğini değiştir, altı lastik bir terlik al dedi. Baktık hiç değişiklik yok. Bir müddet sonra annem eşini kapıda gördü, ona söyledi durumu ve düzeldi. Sanırım lastik terlik aldılar. Sende eğer laftan anlamıyorlarsa lastik tabanlı bir terlik hediye et bayana. Şikayetini tekrar söyle güzelce. Düzelir inşallah
Ama yine de insanlara allahin okuzu diyerek benzetme yapmamalisiniz.
Saygi ve uslup komsulukta cok onemli.
Konuyu açalı 3 saat olmuş, ben atar yaptıgınız kaçıncı kişiyim sayamadım, forumdakilerin çoguna haddini bildirdiniz, tebrikler, komşunun da hakkından gelirsiniz yakında
Haydi size iyi akşamlaaaaarrrrrr
Ay gülmekten kırıldım ya muhteşemsinizKardeş sen niye bu kadar uyuyorsun?
Hangi kuralı ihlal etmişler? Günlük hayatın gereklerini yerine getirmekten başka birşey görmedim ben burda.İnşallah dediğiniz gibi olur. Her sabah gümm çat gacır gucur tak tak tak diye seslerle uyanmak o kadar asap bozucu ki anlatamam. İnsan her sabah alarm sesitle uyanmaktan bile rahatsız oluyorken, düşünün ki bir insanın gürültüsüyle uyanıyorsunuz.
Alt komşu bizim taşındığımızı bile anlamamış düşünğn öyle sukünetli insanlarız eşimle.
Apartmanda yaşamanın ortak kuralları var. Fakar insanlar bunu anlamıyor. Çünkü her daim kaba olmak bu ülke insanının işine geliyor kolay olan o çünkü. Bunu sadece apartmanda değil, trafikte de , sağlık hizmetlerinde ve daha bir çok yerde görebiliyoruz.
Ha bir de ağzını yaya yaya klasik bir savunma cümlesi var bu insanların "Beğenmiyorsan git kardeşim" aynı zihniyet işte otobüste "Beğenmiyorsan taksiyle git" " Bunları sallandıracaksın Taksim meydanında" diye geyik geyik klişe sözlerle konuşup, zerre çözüm bulmak istemeyen, alıştıkları düzenin bozulmasına ödleri kopan insanlar.
Valla beterin beteri var,bizim üst komşunun çocuğu gece gündüz deli gibi pat pat koşuyor,kadin dk durmuyor surekli esya tak tuk sesi geliyor,mutfak camımın baktigi yanımızdaki apartmanin catisina tencereden yemek dokuyor ve kuslari besledigini iddia ediyor,sürekli kocasiyla bağırarak kavga ediyorlar ve sevisiyorlar,baslarda utanıyordum duyduklarima artik alistik yatip uyuyoruz vs vs yani bazı insanlsr gercekten ayı oluyolar ne derseniz deyin anlamaz bunun gibiler.Biz uyardik sonuc alamadik umarim sizinki ise yarar.Ev alma komsu al derler ya cok dogru.
Hangi kuralı ihlal etmişler? Günlük hayatın gereklerini yerine getirmekten başka birşey görmedim ben burda.
Ay gülmekten kırıldım ya muhteşemsiniz
Size konu sahibi cevap vermemiş ben vereyim
Çünkü o çok bir piremses çünkü o bir hamiş:)
( bu yorumdan sonra bakalım bana neler saydıracak)
İntikamınızı bebeğiniz çok pis alacak onlardan merak etmeyinSabahlara kadar türkü çığıracak onlara ıngaaa-ıngaaBugün siz hoşgörülü olunki yarın bebeğiniz doğduğunda da onlar hoşgörülü olsun.