Demek ki
Taşındırmak İsteyen Komşu Tacizlerini gruplarsak:
NOT:Bunların Hepsi Başıma Geldi evet gerçek!
1-Sahte, Yüksek Oktavdan Orgazm iniltileri
2-Kütle vurmak(duvara yere tavana tezgaha....dambıl-değnek-ayak-kütük kavanoz gibi nesnelerle)
3-Çocuklara Yaptırılan Eylemler (koşmak-tepinmek-ağlamak-cinnet geçirmek-sürekli konuşturmak-oyuncak ya da bir cisimi ritmik olarak yere attırmak)
4-Sürekli denk gelmeye çalışmak (sankim tesadüfmüş gibi kapıda dış kapıda hatta en dış kapıda yakın markette yolda durakta)
5-Kapıyı açtığınızda ci dermiş gibi aval aval bakmak (işi daha da ilerletip sizin işten gelmenize yakın kapıyı dayalayıp beklemesi)
6-Sizinle Aynı şeyleri yapmaları(hapşırdınız hemen peşinize hapşırır öksürdünüz öksürür güldünüz güler ...sürekli olarak veya iki kere.. tlf la konuşursunuz peşinize konuşur)
7-İş Yaparken Aynı bölgede durup sürekli yüksek sesle konuşup her musluk açtığınızda peşinize açmaları(Yeminle söylüyorum denemişimdir 15 kez sifonu çektim 16 da bıraktı peşime çekmeyi :)
8-Topuklu ayakkabı giyip evde hışımla yürümeleri-Televizyonu sonuna kadar açmak gece özelliklan..(uykum çok ağır boşuna zahmet etmeyin eşim anlatıyor ben uyurken yaptıklarını inanamıyorum nası uyuyorsun ya diyor)
9-Balkon tacizleri (çamaşır asmaya ya da oturmaya çıktığınız an bağıra bağıra konuşmaları çığırmaları kaşık çatal tabak vb. nesneleri tezgaha fırlatmaları gece 3 te bile.. balkon kapısını ve pencere camlarını korkunç bir şidette vurmak daha doğrusu savurmak)
10-Etraftan destek almaları (Sorun varmış gibi dertli bir şekilde banklarda komşu ihtiyar ev kadını vs. kişileri şartlandırıp onları da tacize katmaları kapıcı da katılabilir şaşırmayın..Bu insanlara demez ki o öğlen 12 de yıkandı ben de duvarı yıktım..Bizi çok rahatsız ediyollaaaaal der..Yazın yıkanmak suçtur biliyorsunuz...
benim içimde gıcık var abi kime sarsam gerginim demezler)
11-Bunlar da etkilemezse Ağır Aletlerle taciz (matkap-Taş zımparalama aleti-balkonlarda vurulan kalın kütleler-tüm eve yeni bi şeyler yaptırma..40 yıldır oturulan ev birdenbire ve sürekli yenilenir..80 yaşında nerden esmiştir bu ne hırstır ey ölümlü!)
12-İlk taşınıldığında şiddetle daha sonra yavaş yavaş hışmı azaltarak devam etme(burada amaç çıldırtıp cinnet geçirtmek yavrılarım ben sizi yerim
)
13-Evlerinin kapısına doğru gelirken ayaklarını yere çok şiddetli(Arnold schwarzenegger miş gibi bir kuvvette vurmak ve numaradan tlf la konuşmuş gibi yaparak böğürmek..)
14-Paspasınızı her gün ittirmek çöpünüzü yok etmek(ki isterse yiyedebilir mahsuru yok,zavallı canlılar) ya da kapısı uzak olduğu halde çöpünü sizin çöpün yanına koyup,koyarkende 5-6 dakika fışırdadıp evden dikkatinizi çekmeye çalışıp kapıyı açmanızı sağlamak..Yemezler sefiller aldığım gibi kapılarına jet hızıyla fırlatmışımdır.)
15-Dış Alan Tacizleri (Merceğinize sümük kondurmak- kömürlüğünüzün kapısına çocuklarını işetmek zili çalıp kaçmak ya da kaçmamak-Küçücük kızlarının duyduğu hasetten külotunu bütün çocukların gözü önünde sıyırıp büyük kakasını balkonunuzun altına yapması ve balkon duvarına müstechen yazılar yazması tabi 1. kattaysanız..kapınızı dinleyenleri yakalamak...)
15-Sözlü tacizler(siz apartımanın önünden geçerken dış yoldan bankta oturan kadının Ayyyy yavvvvruuummm diye çocuğuna sarılıp sizden korur gibi davranması..Diğer komşu kadınların attığı laflar pek te suratsızmışşşş! Ki o bölgede en güzel olan benim ne acıki!Canım istediğine gülerim hakedene dış kapının mandalları..
EEEEEEVVVVVVVVVVVVVVET Ben Aslan Burcuyum İşte Bu Kaddar Güçlüyüm İradeliyim Hayat Doluyum ki sizin gibi çirkinliklere rağmen Gülüyorum Mutluyum Bakımlıyım Yaşamaya devam Ediyorum Çatlayın da Patlayın!
Hayatta Kötülere Verilecek En Güzel Cevap Katıla Katıla Gülmektir Mutlu ve Başarılı Olmaktır...!Sevgiyle Kalın...