Komşu manyaklıkları

eskidenkirada oturduğumuz evde yatak odamızın yan tarafı komşunun oturma odasıydı.ayyy bu kadar kart sesli ve dedikoducu bir adam hiç görmedim.gecenin körüne kadar gar gar gar konuşurdu.tv sesi de cabası.çok durmadık taşındık zaten.moda dan ev aldık.nezih semt insanlar vs.anaaaammm üst katta tam manasıyla kro görgüsüz bir aile. ne gürültü ama evde merdivenlerde.anlattık yok tartıştık yok.ev zaten eskiydi oradan da taşındık.ne fak etti bir görgüsüz var yine üst katta.hatta burada konu açmıştım ıslak halısını çamaşırım varken balkondan asmış diye.bende halısını çekip atmıştım aşağı.kavga gürültü yine.şimdi de geceleri hanfendinin abuk subul iniltilerini dinlemek zorundayız.gıcık olduğun birinin öyule seslerini duymak daha da sinir ediyor insanı.

Son düzenleme:

oooooooohhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar şuanda olanları anlatayımmı aşağıdan öyle bir gümmm diye ses geliyorki evin duvarları titriyor.tv sesini ve adamın borazan gibi sesini hiç anlatmayayım
birde küçük çocukları var allahım tek onlarda var sanki bağıra bağıra bebek sevmelerinden artık sinir krizi geçiricem
muhammetttttttttttt olummmmmmmmmm bütün gün böyleler,kafayı yiycem artık
kapıları güümmmmmmmm diye çarparlar ev inler
allah herkese hayırlı komşular nasip etsin zor çok zor

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi arkadaşlar öncelikle allah herkese öyle halıya çay dökücek plazmayı çizicek evde koşucak bir çocuk nasip etsin inşallah..
o gürültüleri evlerinde duymak için paralarını tüp bebek merkezlerinde harcayan insanlar var.. oyüzden çocuklu anneye biraz saygı ve hürmet yarın birgün çocuğumuz olmaz sonra ahlanır vahlanırız keşke benimde çocuğum olsa da komşum şikayete gelse diye..

Amma velakin şuda bir gerçektir ki saygı diye birşey var çocuğunu terbiye etmek var misafirlikte çocuğunla ilgilenmek var orası kreş değilki sal çayıra mevlam kayıra misali ev sahibi peşinden koşsun, gerekirse çocuğun yaramazlık yapıyor diye misafirlikten erken kalkacaksın bu da analığın bir görevi bence.. halıya çaymı döküldü en önce anne olarak sen koşucaksın yerleri silmek için, kırılan bibloları yeniliyceksin..
sabah 10dan önce akşam 10 dan sonra ses gürültü yapmasın diye yeri gelicek çocuğunla sen oturup müsait bi oyun oynayacaksın..

Çocuğu idare etmek kolayda şu kazık kadar insanların çıkardıkları abes sesler çok sinir bozucu hele yüksek sesle konuşup ta yan daireye ses geçircek kadar bağırmak çok anlamsız kapın gıcırdıyorsa yağlayacaksın evde lam lum yürümeyeceksin elbet..

Ve son olarak kızlar konuyu yoruma açık hale getirdik farktmeden biri bi mesele anlatmış öteki espri patlatmış 4-5 mesaj böyle gereksizce sürmüş gerek yok oyüzden geyiklerimizi başka konularda yapsak daha güzel olur kanısındayım..

evet yerler parke degil ama laminant parkeden...
sizde haklisiniz tabi ama yapacak birsey yokki mecbur yuruyoruz ve galiba ben hizli adimlarla yuruyorum...
panduflar ise yariyormu :26::26lmazsa bizde alalim:44:yada hali fleks dosemeyi dusunuyoruz:44::44:

bizim komşu alaturka wc nin sifonunu şu duvarı sallayanlar varya 15 dk açık tutuyo tv yi bile duyamıyoruz gece sabah dayan hadi dayanabilirsen biz şimdi tahammülsüzmüyüz gerçi hiç şikayet etmedim ama gece kalkıp bizim sular açıkmı kaldı diye bakıyorum bi insan okadar vcde kalırmı ev sallanıyo resmen hele ben yatıp üsteki gecenin yarısından sonra topukluyla bir oyana bir buyana gidip çekmeceleri çarparsa delleniyomm napimmmm

ben apartmanımda otururken ,apartmanın küçük olan çocukları büyüdü ,liseye gidiyorlar kimisi liseyi bitirdi..
benim çocuğum yokken, ben apartmanın çocuklarının sesini gürültüsünü idare ettim ,
bu kezde idare etme sırası apartmanda..
yazın hele..öğlenden akşam 10 lara kadar çocuk gürültüsünden balkonda durulmuyordu
7 sene ben milletin çocuğunun sesini çekmişim, bi 7 senede onlar benimkini çeksin..

çeksin diyorum da, oğlum da çok yaramaz ,söz dinlemez, bağırıp çağıran,hiper aktif bir çocuk değil..
odadan mutfağa bazen koşarak geliyor uyarıyorum,çocuk bu ,sonra tekrar unutuyor..
millet içinde, çocuğumu hırpalayacak halim yok,
onun dışında gece 11-12 den sonra terliklerimle parkelere basmaz, terliklerimi çıkartırım..

çocuğu olmayanlar veya çocuğu büyümüş, onların çocukluğunu unutmuş olanlar, bu durumları anlamıyor..

teoriyle pratik çok farklı malesef..

benim çocuklarım akşam 21.30 da yatar diyenin çocukları,
maşallah gece 12 ye kadar çıakrılacak tüm sesleri çıkarıp öyle yatıyor .21:30 da ..

ayy bizdede var öyle.meraklı dolu.gelip buzdolabını açıp bakmalar,akrabaların çok geliyo hayırdır demeler.bir şeyi bin kere sormaları.yüze gülüp arkadan dedikodu yapmaları .kaç dersin var geçtinmi diye kendi çocuklarıyla kıyaslamalar,evi dikizlemeler. bıktım artık

Arkadaslar benim cocugum yok evet cok tedavi gordum olsun diye ne kadar hassas bir konu en iyi bilenlerdenim.su anda normal sartlarla cocuk sahibi olmam imkansiz...ama komsumun cocugunun kralligi kendi evinde olsun benim evimdeki esyalari kirmak ,anasininda kirdirmaya sebebiyet vermek diye bir hakki yok.kiz kardesimicinde soyledim onunda hakki yok. Bu olmadik seslerle rahatsizlik veren yada camasirlarinizin uzerine hali akan komsudan farkli bir durum degil. Milletin dedikodusunu yapacagina cocuguna sahip ciksin egitim versin.

Aglayan bir bebegi anlayabilirim fakat cocugu anlayacak yasa geldigi halde umursamayan cikardigi sese hal tavirlarina sinirlandirma koymayan o kadar insan var ki... mazeretleri de hazir... Ama o cocuk... Benim cocugum yok fakat apartmanda kopegim vardi dusunun o kopegi bile egittim ve o kopek hic havlamiyordu ses cikarmiyordu.Bazen dolasmaya gittigimizde kopegimi goren bazi komsular ne zaman kopek aldin kopegin mi vardi hic sedi cikmiyor masallah derdi. Ben bir kopegi bile egitebildiysem tuvalet ses vs olsun cogu insaninda bir hayvandan daha cok akli anlayisi olan bir insan yavrusunu isterlerse egitebileceklerini dusunuyorum.

hep manyak komşu banamı denk gelio diyordum:))) herkeste varmış.önceki oturduğum evde yan binadaki kadın (arada boşluk var karşılıklı bina) komşuma demiş dün gece senin komşu iş halinde bağırıp çağırıodu vss demiş ki ablam bana ziyarete gelmiş başka bi şehide yaşıo ablam bu arada yani imkanı yok.zaten olsa bile karşı binadan duyulmaz heralde:))))) öyle laf arayıp gezenlerde var.allahtan taşındımda kurtuldum.insan tedirgin oluo.cilve yapamaz olmuştum:)))

Risus ne kadar şanslısın senin yerinde olmak için neler vermezdim.Hep bir aile apartımanı hayal ettim hayatım boyunca...Kardeşlerimle filan oturmayı gerçi yakınız zaten eşimin kardeşleri de yakında ama hepimiz bir yerde olsaydık çocuklarımız bir arada büyüseydi yabancıdan daha kötü olamazdık heralde..di mi?Sese takıntım yok...Sinir hastası insanların var!Doğal olarak ses gelecek toplu oturulan yerde..Adamlar her şeye iğreti oluyor süpürge açıyorum peşime hepsi süpürge açıyor o kadar yani.Tabi bu arada uçuşan kütleleri saymıyorum..Açtım mı direkt duvara vuruluyor haftada 1 kere bile olsa!Hiç bir şey yapmamanı istiyorlar.Ya hayalet gibi yaşarsın ya da seni mahvederiz diyorlar anlıycan..Ve bu durum çok yaygın hatta böyle olmayan yok denecek kadar az..Çok kalabalık olnlar rahat ediyor konuştum bi kaç aileyle heralde gözleri yemiyor..Bir de tehlikeli olanlara bi şey yapmıyorlar.Ev araken öğretmenlik yapan iki çocuklu bir kadınla konuştuk bloklarına hayat kadını oturmuş gece 3 lere kadar diskoteğe çevirmiş binayı,adamları eve getirmiş blok boşluğunda uygunsuz şeyler yapmış kimse kılını kıpırdatmamış..Duvara vuran komşulardan en küçük tepki gelmedi diyor halbuki en küçük sese duyarlılar..:26:

İşte hayat böyle bir şey ne acıki!Bu arada eşim son derece iri yarı ve sinirli bir görünümü var ama bu insanların mantıklı düşünme yetileri kalmamış!Yani bu sizinle ilgili değil çıtlaklar kendileri...

O iniltiler kasıtlı yapılıyor tesadüf değil!Gıcık olduklarını bu şekilde taşındırıyorlar ne yapıcaksın bol bol gülüp eğleneceksin onlarla değil yani kendi hayatında..Mutsuz edemediklerini anladıklarında o iniltiler birdenbire kesiliyor!Ne garip ki...

Bunların hiç biri tesadüf değil en popüler taşındırma yöntemleri!

Demek ki Taşındırmak İsteyen Komşu Tacizlerini gruplarsak:

NOT:Bunların Hepsi Başıma Geldi evet gerçek!

1-Sahte, Yüksek Oktavdan Orgazm iniltileri

2-Kütle vurmak(duvara yere tavana tezgaha....dambıl-değnek-ayak-kütük kavanoz gibi nesnelerle)

3-Çocuklara Yaptırılan Eylemler (koşmak-tepinmek-ağlamak-cinnet geçirmek-sürekli konuşturmak-oyuncak ya da bir cisimi ritmik olarak yere attırmak)

4-Sürekli denk gelmeye çalışmak (sankim tesadüfmüş gibi kapıda dış kapıda hatta en dış kapıda yakın markette yolda durakta)

5-Kapıyı açtığınızda ci dermiş gibi aval aval bakmak (işi daha da ilerletip sizin işten gelmenize yakın kapıyı dayalayıp beklemesi)

6-Sizinle Aynı şeyleri yapmaları(hapşırdınız hemen peşinize hapşırır öksürdünüz öksürür güldünüz güler ...sürekli olarak veya iki kere.. tlf la konuşursunuz peşinize konuşur)

7-İş Yaparken Aynı bölgede durup sürekli yüksek sesle konuşup her musluk açtığınızda peşinize açmaları(Yeminle söylüyorum denemişimdir 15 kez sifonu çektim 16 da bıraktı peşime çekmeyi :)

8-Topuklu ayakkabı giyip evde hışımla yürümeleri-Televizyonu sonuna kadar açmak gece özelliklan..(uykum çok ağır boşuna zahmet etmeyin eşim anlatıyor ben uyurken yaptıklarını inanamıyorum nası uyuyorsun ya diyor)

9-Balkon tacizleri (çamaşır asmaya ya da oturmaya çıktığınız an bağıra bağıra konuşmaları çığırmaları kaşık çatal tabak vb. nesneleri tezgaha fırlatmaları gece 3 te bile.. balkon kapısını ve pencere camlarını korkunç bir şidette vurmak daha doğrusu savurmak)

10-Etraftan destek almaları (Sorun varmış gibi dertli bir şekilde banklarda komşu ihtiyar ev kadını vs. kişileri şartlandırıp onları da tacize katmaları kapıcı da katılabilir şaşırmayın..Bu insanlara demez ki o öğlen 12 de yıkandı ben de duvarı yıktım..Bizi çok rahatsız ediyollaaaaal der..Yazın yıkanmak suçtur biliyorsunuz... benim içimde gıcık var abi kime sarsam gerginim demezler)

11-Bunlar da etkilemezse Ağır Aletlerle taciz (matkap-Taş zımparalama aleti-balkonlarda vurulan kalın kütleler-tüm eve yeni bi şeyler yaptırma..40 yıldır oturulan ev birdenbire ve sürekli yenilenir..80 yaşında nerden esmiştir bu ne hırstır ey ölümlü!)

12-İlk taşınıldığında şiddetle daha sonra yavaş yavaş hışmı azaltarak devam etme(burada amaç çıldırtıp cinnet geçirtmek yavrılarım ben sizi yerim )

13-Evlerinin kapısına doğru gelirken ayaklarını yere çok şiddetli(Arnold schwarzenegger miş gibi bir kuvvette vurmak ve numaradan tlf la konuşmuş gibi yaparak böğürmek..)

14-Paspasınızı her gün ittirmek çöpünüzü yok etmek(ki isterse yiyedebilir mahsuru yok,zavallı canlılar) ya da kapısı uzak olduğu halde çöpünü sizin çöpün yanına koyup,koyarkende 5-6 dakika fışırdadıp evden dikkatinizi çekmeye çalışıp kapıyı açmanızı sağlamak..Yemezler sefiller aldığım gibi kapılarına jet hızıyla fırlatmışımdır.)

15-Dış Alan Tacizleri (Merceğinize sümük kondurmak- kömürlüğünüzün kapısına çocuklarını işetmek zili çalıp kaçmak ya da kaçmamak-Küçücük kızlarının duyduğu hasetten külotunu bütün çocukların gözü önünde sıyırıp büyük kakasını balkonunuzun altına yapması ve balkon duvarına müstechen yazılar yazması tabi 1. kattaysanız..kapınızı dinleyenleri yakalamak...)

15-Sözlü tacizler(siz apartımanın önünden geçerken dış yoldan bankta oturan kadının Ayyyy yavvvvruuummm diye çocuğuna sarılıp sizden korur gibi davranması..Diğer komşu kadınların attığı laflar pek te suratsızmışşşş! Ki o bölgede en güzel olan benim ne acıki!Canım istediğine gülerim hakedene dış kapının mandalları..

EEEEEEVVVVVVVVVVVVVVET Ben Aslan Burcuyum İşte Bu Kaddar Güçlüyüm İradeliyim Hayat Doluyum ki sizin gibi çirkinliklere rağmen Gülüyorum Mutluyum Bakımlıyım Yaşamaya devam Ediyorum Çatlayın da Patlayın!

Hayatta Kötülere Verilecek En Güzel Cevap Katıla Katıla Gülmektir Mutlu ve Başarılı Olmaktır...!Sevgiyle Kalın...

Son düzenleme:
Hepsini okudum .sen bunlarin hepsini yasadin ve hala orda onlari oturtuyorsan helal sana.tasin demiyorum bazi insanlara karsilik vermek gerek.biraz hoooyyyytt de arkandan deli kadin desinler ama susup otururlar"kim ne demis onuda bosver..

Bir taraftanda icimden diyorum ki ugrasma dusme seviyelerine cek git emin ol senden sonra gelen cektirir..

Ah canım karşılık vermeyi benim de düşündüğümü bilmiyorsun..Verdiğimde daha iştahla 3 katı yapıyorlar.Çünkü adamların amacı bu sinirini zıplatmak..Karşılık verdiğinde amacına ulaştığını hissedip doyuma ulaşıyor benim içim gıcık sen de gıcık olsana diyor!Mutlu olup umursamamak en iyisi..Ben bunları yazarken altımdaki tavana vuruyor değnekle düşünebiliyor musunuz ben bu şekilde yaşıyorum. gerçekten çok dirençli bir insanım başka bir kadın benim dayandıklarıma 3 gün dayanabilir en fazla..İnsanlarla konuşuyorum hemen hepsinin o ya da bu şekilde komşu sorunları var.Ve emlakçı diyor ki boşalan dairelerin çoğu sorunlu yerler..Müstakil ev tek çözüm görünüyor.Eşim benden önce uyanıyor işe erken gidiyor nası uyuduğuma hayret ediyor o gürültüde..Uykum çok ağır..

Aile yakınımızın evine gittik ve orada kaldık yandaki kadın yere ağır kütleler atıyordu..Kadının kanser hastası olan annesi evinde kalmış banyonun yanındaki odada..Bir saate yakın duşun başlığını küvete atmış düşünün manyaklığın boyutlarını..Annesi de duvarı yıkmış..Bütün ev halkı ayağa kalkmış..Gelmiş kapılarını çalmış sırıtarak ne demiş biliyor musunuz:
-Kız kardeşim ders çalıyorda uyanık kalmak için duş alıyor..O esnada fiskiyenin başlığı düşüyor..Bu martavala eşek inanmaz afedersiniz..Sabaha kadar duş mu alıyor bu ...?İyi ki orada ben yoktum kardeşinin ateşi başına mı vurdu derdim o sinirle..Doğru değil ama ben sinirlenince çok ağır konuşuyorum...Bu insanların ortak noktaları:

1.Utanma duyguları yok,ağır yüzsüzler
2.Mantıkları çalışmıyor,beyin tatilde...Kafalarındaki sapkınlıktan dolayı.
3.Sosyal yaşamları yok.Evden dışarı mecbur kalmadıkça çıkmıyorlar..Çıksalarda bir kişi nöbet tutuyor ki vurmayı aksatmayalım.Tüm hayatları ev..Ev..Ev...Ev..
4.Cimriler para harcamamak için kolay kolay dışarı çıkmıyorlar.
5.Soğukkanlılar,hisleri yok!Kendilerinden başkasını sevmiyorlar..Aileleriyle bile mecbur kalmadıkça alaka kurmuyorlar...
6.Her türlü sese gıcık oluyorlar..Uçan kuşa bile...
7.İnanın bunları bomboş apartımana oturtun ertesi gün taşınırlar..Neden çünkü takacakları biri olmayacak..Kimle uğraşacaklar..

Anladım ki Hiç Ses Çıkarma Çatlatırım Kafanı Hastalığı hızla yayılıyor..İnsanlar evinde hayalet gibi yaşıyor ki çevresindekiler kafayı takmasın..Bazılarının köpeklerini görüyorum acıyorum o manyakların elindeki hayvanlara..Nası ezmişler hayvanı sümsük duruyor yavrum gıkı çıkmıyor mutsuz hayvanı anlıyorum..En küçük ses çıkarmıyor garibim..Muhabbet kuşlarını bile susturmuşlar olamaz ya!Olamaz böyle bir şey hayvanın üstünü sürekli örtülü tutuyorlar bu nası yaşamak! Durumu biri çözemeyecek ne yapmak lazım bu insanların içi kurumuş tahta gibi..İşte komşuluk ilişkileri biterse sevgi biterse olacak olan bu...Bir gün tüm iyi niyetli insanlar tükendiğinde herkes bunlar gibi olduğunda dünyanın sonu gelecek yani kıyamet!

Son düzenleme:
şimdi, şu saatte üst katlardan birinden çamaşır makinesi sıkmaya geçmiş onun sesi var..

Vallahi öyle.Bazı insanlar çocuklarının şeyinde boncuk bulmuş gibi davranıyorlar. Bizim de üstümüzde ikiz dana var. 4-5 senedir sabahın 7 sinden akşam 8 e kadar sinir sistemimizi bozdular. Büyükleri eğitecek ama büyükleri de ruh hastası. Komşuluk hakkı denen bir şey var. Allah katında inşallah cezalarını bulurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…