- 17 Aralık 2010
- 643
- 7
Otobüslerde yaşadığım tahammülsüzlük olaylarından örnekler:Bir genç kadının 7-8 aylık bebeği ağlamaya başladı..Çocuk çok fena ağlıyor kadın ne yaptıysa susturamadı..Hasta büyük ihtimalle yazık masumun yüzü morardı ağlamaktan...Arkadan daha 5 dakika olmadı bile adamın biri sustur şu çocuğu biz dinlemek zorunda mıyız diye böğürdü..Kadında ağlamaya başladı yazık ya içim acıdı..Otobüsten indi yolun ortalarında..Adamı dövmek istedim keşke 5 dakikalığına erkek olsaydım..
Bir gün yine otobüste yaşlı bir adam iki üç kez öksürdü arkasındaki yaşlı adam püüüü yapıp elini salladı...Bu nası bir iştir tüm bu insanlara ne oldu..Gaddarlıkta son noktaya geldiler...Hamile bir genç kadın boşalan yere doğru yöneldi bi kız onu itti(evet eliyle itti)ve oturdu...Ama ben gülerken ayaklanan otobüsten tık gelmedi diğer olaylarda da nedense...Heyt be yalan dünya gücü yeten yetene...
Helal olsun size Helal olsun size Bunların hepisi cehennemde çıtır çıtır yansın zaten bayağı günahları vardır ..
Bir gün yine otobüste yaşlı bir adam iki üç kez öksürdü arkasındaki yaşlı adam püüüü yapıp elini salladı...Bu nası bir iştir tüm bu insanlara ne oldu..Gaddarlıkta son noktaya geldiler...Hamile bir genç kadın boşalan yere doğru yöneldi bi kız onu itti(evet eliyle itti)ve oturdu...Ama ben gülerken ayaklanan otobüsten tık gelmedi diğer olaylarda da nedense...Heyt be yalan dünya gücü yeten yetene...
Helal olsun size Helal olsun size Bunların hepisi cehennemde çıtır çıtır yansın zaten bayağı günahları vardır ..
Son düzenleme: