Komşu manyaklıkları

Otobüslerde yaşadığım tahammülsüzlük olaylarından örnekler:Bir genç kadının 7-8 aylık bebeği ağlamaya başladı..Çocuk çok fena ağlıyor kadın ne yaptıysa susturamadı..Hasta büyük ihtimalle yazık masumun yüzü morardı ağlamaktan...Arkadan daha 5 dakika olmadı bile adamın biri sustur şu çocuğu biz dinlemek zorunda mıyız diye böğürdü..Kadında ağlamaya başladı yazık ya içim acıdı..Otobüsten indi yolun ortalarında..Adamı dövmek istedim keşke 5 dakikalığına erkek olsaydım..:KK14:

Bir gün yine otobüste yaşlı bir adam iki üç kez öksürdü arkasındaki yaşlı adam püüüü yapıp elini salladı...Bu nası bir iştir tüm bu insanlara ne oldu..Gaddarlıkta son noktaya geldiler...Hamile bir genç kadın boşalan yere doğru yöneldi bi kız onu itti(evet eliyle itti)ve oturdu...Ama ben gülerken ayaklanan otobüsten tık gelmedi diğer olaylarda da nedense...Heyt be yalan dünya gücü yeten yetene...:KK50::KK45::KK9:

Helal olsun size :KK9:Helal olsun size :KK9:Bunların hepisi cehennemde çıtır çıtır yansın zaten bayağı günahları vardır ..:KK53:

Son düzenleme:
İnsanlara neler oluyor..Düne kadar çok çok nerden baksan 10-15 sene önce birbirine yemek götürüp hal hatır soran bu insanlara ne oldu?Niye bu kadar nefret dolular niye bu kadar hırslılar?80 lik teyzeler neden 20 likler kadar hırslı dizleri titrerken ve altına kaçırıyorken niye bu kadar arzulular...:KK52:Sözüm iyi olanların dışında onlar kendilerini biliyorlar!Ne teyzeler görüyorum ulen be ben de genç miyim diyorum evet o kadar yani..:KK34:

Çok değişti her şey korkuyorum insanların mutsuz halinden içleri nefret dolu...Sevecenlik yok anlayış yok tahammül yok saygı yok(ses çıkarmamak dışında)...Artık ne bir yere gitmek istiyorum ne de eve dönmek istiyorum işte öyle bir ruh halindeyim..İyi insanlar nerdesiniz tükendiniz mi?:KK14::KK50::KK3:

imza:Ziyaretçin geldi mi..Gelipte gitti mi?

Son düzenleme:
uufff baya okudum sayfaları
Alalhs orunlu olanlara yardım etsin ne diyim
Çok şükür benim komşularım çok iyi insanlar
Hiç bir problem yaşamadık 48 daireli bi apartmandayım hemde

Herşey tamam da bu kasıtlı veya kasıtsız inlemeler ne oluyor Allah aşkına
Benim yatak başlığım diğer duvara sığmadığı için komşumla ortak paylaştığım duvara koydum yatak başlığını
Ve yatağa girdiğim zaman eşime bişey söyleyeceksem soracaksam fısıltıyla konuşurum
Kaldı ki anlatılanlar bana korkunç geldi
Mahrem diye bişey var yahuu

bizimde önceki evimizde alt kattaki kadın tam bir sorunluydu. bütün gün kavgalarını dinlerdik. bir oğlu bir kızı vardı bekar . oğlu tam pskopattı zaten. kadın annemlle sureklı çatışır babamla canım cicim olurdu. bi gün biz yokken babama sutlaç yada asure tam hatırlamıyorum getirmiş. içinede çivi koymuştu :S allahtan adama bişe olmadı

Zaman tünelinden geçip eskiye gitmek istiyorum...İyi insanları tekrar görmek için...Onları çok özledim..Şimdi niye eski bayramlar dediklerini anlıyorum..Artık herkes birbirine yabancı her şey yapmacık..İlişkiler aşklar dostluklar ...Benim gibi doğal insanlar için hayat çok zor...Çokk!:KK31::KK50::KK19:

Bizim de eski oturdugumuz yerde bir komşumuz vardı gecenin 3 de bütün aile cocuklar ünide okuyor evin içinde ip oynarlardı son ses müzik açarlardı top oynarlardı bütün apt şikayetçiydi gelenin gidenin üzerinden su dökmeler çamaşır astınmı çocugunu işetmeler falan annem çok sabırlıydı bir uyardı iki uyardı kadının degişecegi yok hemde üst kat komşumuzdu en son karakola şikayet edecekti babam kadının eşi engel oldu hata benim eşimde diye gerçi kadından tüm mahalle şikayetçiydi en sonunda taşındık ordan biz taşındıktan sonra diger komşularda taşındı kendisi tek kaldı aptda

benim komşumda eltim kadın bildiğin deli,konuşmuyoruz kendileriyle
önceden rahatsızlıklarımı söylerdim daha dikkatli olun diye şimdi konuşmuyıruz ya inadına daha fazlasını yapıyor.gecenin biri eve yeni gelmişler binanın içinde bir bağrış çağrış çocuğuna mahsus kapıya vurduyor güm güm gümmmmmm
nasıl korktum yataktan fırladım anlatamam
cahille cahil olunmuyor işte bıktım ama yapacak bişey yok malesef
daha ne kadar çekicem bilmiyorum

bende komşu madurlarındanım..bıktım artık üst komşumdan..komşu dahi demiyorum..kadının nelerini çekmek zorunda kalmadım ki bu zamana kadar..herpencereden her balkondan sabah 7de başlar silkelenmeye,eve elektrik süpürgei açmaz...karı koca ve 2 genç oğlu var ve sabaha kadar birbirlerine bağırıp küfürederler evde kovalamaç oynarlar adeta...kadını uyarmaya kalksan rica etsen basbas bağırır tam çirkef...2 gündür daraldım iyce banyom öyle akıyorki anlatamam..yaptıralım ben karşılarım herşeyi diyorum fayansları kırdırmam dedi bende mecbur olacak bak gel evime ne haldeyim dedim.bebeğim var çamaşır çok çıkıyo malum o kadar su olduki banyonun elektriğini dahi kullanamadığımdan çamaşır makinesi çalıştıramıyorum..tamam yaptırırz deyip gitti bir öğrendim şehir dışına gitmiş..kafayı yiycem..çok terbiyesiz insanlar..eşinin iş yerine gitti eşim inşallah onu razı eder...zor yollara başvurmak istemiyorum,çünkü evimi satılığa çıkardım..evet bunun ve diğer kendisi gibi olan onun karşı komşusu yüzünden.evimi bir görseniz nasıl satmaya kıydın dersiniz.amam huzurum yok.Rabbime havale ediyorum şu mübarek günde bana çektirdiklerini....şimdi anlaşabildiğimiz ,kendini bilen yakın dostlarımla aynı kat ve alt üste beraber geleceğimiz bir ev aldık inşaat halinde inşallh seneye kadar biter..ev alma komşu al ne doğru bir söz yaşayan bilir...bu evim satılır satılmaz gidip kiraya çıkacam evim bitene kadar..umarım şu banyo sorunuda kavgasız hallolur..o kadar kavgacı insanlarki anlatamam.eşimde bende saygın meleklerimiz var kendimize bunlarla tartışmayı dahi yakıştıramıyoruz..Allahım yardım etsin inşallah..

bende komşu madurlarındanım..bıktım artık üst komşumdan..komşu dahi demiyorum..kadının nelerini çekmek zorunda kalmadım ki bu zamana kadar..herpencereden her balkondan sabah 7de başlar silkelenmeye,eve elektrik süpürgei açmaz...karı koca ve 2 genç oğlu var ve sabaha kadar birbirlerine bağırıp küfürederler evde kovalamaç oynarlar adeta...kadını uyarmaya kalksan rica etsen basbas bağırır tam çirkef...2 gündür daraldım iyce banyom öyle akıyorki anlatamam..yaptıralım ben karşılarım herşeyi diyorum fayansları kırdırmam dedi bende mecbur olacak bak gel evime ne haldeyim dedim.bebeğim var çamaşır çok çıkıyo malum o kadar su olduki banyonun elektriğini dahi kullanamadığımdan çamaşır makinesi çalıştıramıyorum..tamam yaptırırz deyip gitti bir öğrendim şehir dışına gitmiş..kafayı yiycem..çok terbiyesiz insanlar..eşinin iş yerine gitti eşim inşallah onu razı eder...zor yollara başvurmak istemiyorum,çünkü evimi satılığa çıkardım..evet bunun ve diğer kendisi gibi olan onun karşı komşusu yüzünden.evimi bir görseniz nasıl satmaya kıydın dersiniz.amam huzurum yok.Rabbime havale ediyorum şu mübarek günde bana çektirdiklerini....şimdi anlaşabildiğimiz ,kendini bilen yakın dostlarımla aynı kat ve alt üste beraber geleceğimiz bir ev aldık inşaat halinde inşallh seneye kadar biter..ev alma komşu al ne doğru bir söz yaşayan bilir...bu evim satılır satılmaz gidip kiraya çıkacam evim bitene kadar..umarım şu banyo sorunuda kavgasız hallolur..o kadar kavgacı insanlarki anlatamam.eşimde bende saygın meleklerimiz var kendimize bunlarla tartışmayı dahi yakıştıramıyoruz..Allahım yardım etsin inşallah..

Canım zabıtaya şikayet et bak ozaman nasıl yaptırıyor bende anlattım üst komşumuzdan neler çektigimizi bizdede aynı sorun olmuştu kadın yaptırmam diye direndi sizin pis suyunuzu çekemem de zabıtaya şikayet et

Canım zabıtaya şikayet et bak ozaman nasıl yaptırıyor bende anlattım üst komşumuzdan neler çektigimizi bizdede aynı sorun olmuştu kadın yaptırmam diye direndi sizin pis suyunuzu çekemem de zabıtaya şikayet et

yapacağım çok şey varda evi satılığa çıkardığımdan rezillik çıkmasından korkuyorum bun ların rezilliğini duyan evimi almaz diye....eşim konuşmuş kocasıyla o da akşam gelecekler yapılsın demiş ama bakalım ne olacak off

X