Komşu manyaklıkları

öğrencilik yılların da alt katımızda illet bi kadın oturuyordu oğluyla birlikte kadın bize kafayı takmıştı. Bir gün okuldan geliyorum kadın önüme geçti sizin yüzünüzden oğlum uyuyamıyor tüm gece işte gündüz uyuyacak sizin yüzünüzden uyuyamıyor demez mi? siz ne diyorsunuz yaa öğrenciyiz diye bu kadar da üstümüze gelinmez ki biz sabah erkenden okula gidiyoruz evde kimse olmuyor ne sesinden bahsediyorsunuz dedim döndüm arkamı çıktım eve kadın o hırsla su vanalarımız en alt kattaydı inmiş ordan suyumuzu kapatmış eve geldim su yok herhalde kesik diyorum o gün boyunca anlayamadık onun yaptığını sonra benim aklıma geldi bi indim baktım su vanamız kapalı çaldım kadının kapısını siz mi kapattınız dedim evet dedi bi de pişkin pişkin sizin ne haddinize bizim suyumuzu kapatmak dedim kadın suratıma kapattı kapıyı. Sonra girmiş ev sahibini aramış üst kattaki kızlar eve erkek alıyor demiş 3kız yaşıyoruz kimsenin erkek arkadaşı falan gelmez eve öyle bir şey hiç olmamıştır yani. Arkadaşlar gelir biraz kalabalık olur kadın hemen apartmanı galeyana getirirdi giren çıkan belli değil diye. Kadın tam bir manyaktı Allah insanı böyle komşuların şerrinden korusun bir de öğrenciye öcü gözüyle bakanlardan...

Son düzenleme:
Bende bişi anlatım;
şimdi bizim merdivenler ayda bir yıkanıor bizim alt kattaki kadın yıkıyor işte musluğu o ay kimden yıkancaksa ona takıyor sonra işte8.00 falan alıyor.ama ben 10.00 veriyorum.geçen sıra bendeymiş galiba.neyse yıkadı mertdivenleri dedim şimdi param yok gerçekten yoktu eşim gelince veriyim.tamam dedi.gece saat hiç abartmıyorum 23.30 bu geldi elinde bi çorap bu balkona düşmüş sizinmi diye :) tabi ben anlamadım önce yok dedim bizim değil???!! Tamam dedi.ozaman dedi hani yok demiştin ya dedi.ha tamam dedim verdim parayı ama gardaşım saat kaç olmus yaaaa

benim üst katımda da birileri var ama yeni mi evliler bilemiyorum da artık acayip rahatsız olmaya başladım.yneredeyse 6aydır çekiyorum tam yatıyorum uykuya dalmak üzereyken bir başlıyorlar ki sormayın yani.tamam takıntı yapmayalım ok ama sonuçta rahatsız oluyorum.öyle böyle bağırmak değil yani.bu konuda herkesin dikkatli olması gerek bence.çünkü insanların özgürlüğü başkalarını rahatsız etmeye başladıkları yerde biter.

Arkadaşlar tekirar düzeltiyorum ben kasıtlı yapılanları kastediyorum!Tesadüfen yapılan düşüncesizlikleri değil...Onlar ayrı bir konu...Bu sessizlik akımı hızla yayılıyor..Çoğu insan evinde saklanır gibi yaşıyor yoksa çevresindekiler vurmaya başlıyor..Vay anasını demek ki insanların gerçek sorunları yok!İşsizlik,hastalık,aile içindeki sorunlar,yorulma,faturalar,iş yoğunluğu ki kafaları tamtakır sağdaki napıyor soldaki neden geç geldi o kadın neden gülüyor bu neden mor giyindi şimdi nereye gidiyor yor yor yor?

Marjoram tam yatarken denk gelmesi tesadüf olemez büyük ihtimalle sana sinir oluyorlar ve bu şekilde gıcıklarını çıkarıyorlardır...Bizim geline de yapılmış bekarken..Kız çalışıyor düşün evde bile fazla durmuyor..Üstündekiler tam yatınca iniltiye başlıyorlarmış..Her gün farklı saatte yatmış aynı şey olmuş ama anında başlıyorlarmışş..Sonra odasını değiştirmiş bu seferde olmaya başlayınca olayın kasıtlı olduğunu anlamışşşş!

İnilti en bilinen taciz yöntemi tabi kasıtlı olduğuna eminseniz...ayrıca hiç bir kadın o kadar bağırmaz ya erkeği gaza getirmeye çalışıyordur ya da birini rahatsız ediyordur bak ben yandakiler yapıyordu güldüm kahkaha attım bi süre daha devam edip durdular.Hatta bi ara o kadar kaptırdılar ki numara işine 1,5 saat aynı adamla aynı kadın 10 -15 saniye arayla inliyordu tıp kurallarını yıktılar salaklar mı etrafımı salak sanıyorlar yoksa kurt adam mı kadını da görseniz dışarıda bi saf bakışlar takınıyor ayyy bakire hala deyip kahkaha attım Benim laflarım çok ağırdır ,takışmamakta fayda var...Gülün geçin bi süre sonra duracaktır..

benim eski evde de alt kattaki bayanın eşi yoktu ama hafta sonları inleme sesinden uyunmazdı kadın snaki kasıtlı yapıyordu taşındık öyle kurtulduk sadece inleme falan da değil garip gaip konuşmalar sesler çok kötüydü

:26:Tek başına mı yapıyordu? Bu süper ilginç! Garip garip konuşmalar nedir?Çok esrarlı konuşmuşsun esmer....134 ..

Ya bu inleme nedir ki vurmaların yanında matkap filan hiç bi şey inlesinler çok umurumdaydı sefillerin inlemesi?

Ivet arkadaşlar ortalama kaç yıl vururlar diye konuşuyordum ki 11 yıl vuran varmış heyt be koçlar!Kafanda amacın kalmazsa bunlara sarıyor insan demek ki ne yapacak..Kafayı üşütmemek ya da depresyonu atlatmak için bunlara başvurulduğunu düşünüyorum ve bu insancıkların hali perişan..Kendilerini ciddi anlamda tüketiyorlar.. Ciddi çalışıp yorulsalar sorunları olsa inanın bunlarla uğraşamazlar...Çoğuda rahat işlerde çalışıyorlar 9,5-10 arası işe gidiliyor 5 i çeyrek geçe geliniyor...Ooooh ne ala mesleklerini de söyliycem ama saygısızlık olur diğer çalışanlara.. Çalıştırın bunları 12 saat bakın bakalım yapıyorlar mı?

(Merceğinize sümük kondurmak- arkadaşlar bırgun esımle alışverısten gelmıştık tam kapıdaydık ıste kapıyı açıcam bı baktıkkı kapının ustunde sumuk mu balgammı ole bıse var bırı tukurmuş. o gece mafolduk sınırden kım yaptı kım yaptı dıye. halbukı daha yenı evlı sayılırız kımseyle bı problemımız olmadı. acaba dedık kım yaptı zar zor temızledım mıdem bulana bulana boyle egıtımsız çag dışı mal ınsanlar mevcut ıste kahretsınkı. acaba komşulardan bırımı yaptı dersınız? ogun bugundur çok tedrgınım . kapının onune aykakabımı bıle bırakamıyorum ıcıne tukurler bıse yaparlar dıye. paspas bıle koyamıyorum

ya elbette tek başına değil haftasonu sanırım sevgilisi falan geliyordu ve adam kadını resmen parçalıyordu ya da kadın öyle davranıyordu benimkide ellerde ne kadınlar var der dururdu sanırım içi gidiyor bu seslere:)) garip konuşmalar ne olcak inleme de sen de kız:)) canımı acıtıyosun aşkım yavaş hızlı falan işte

Bizim hindilerimiz vardı,hemen arkadaki bina..gece 12den sonra alt balkondakiler üst balkondakilerle bi muhabbet bi muhabbet..bizim de yattığımız oda..?dam tabi emekli aksama kadar evde,karısı zaten bir çene,biz 7 de işe gidip 9-10 da gelıyoruz..Babam bağırdı en sonunda ama yüzsüz yüzsüz devam ettiler..ben olsam zabıtaya,polise çoktan giderdim ama babam kızar işte :)insanlara eziyet ettiğin anda özgürlük biter,bitmeli..gece 12 de ne işiniz var balkondan balkona?

Esmer 123 bu bağırtıların hepsi rol tabiki...Ama şovu sırf başkalarına mı yoksa çiftleştiği adama mı yaptığını bilemiyoruz..Zırlamadığın sürece ses gelmez...Birine sinir olduğu için bu şekilde rahatsız etmeye çalışıyordur bir çok insan anlamıyor..Bak ben kahkahalarla güldüm görünce de karını numaradan bağırtma yazık zaten bi karış dedim inleme durdu..Kendini kandırıyor zavallılar!

Merceğe sümük koymak çok bilinen bir intikam yöntemi!Bu birinin size gıcık olduğunu gösteriyor şunu bir dinleyin Amerika da yüksek lisans yapan bir arkadaşımız anlatıyor ben sırf bizde mevcut sanıyorum hani sıcakkanlı insanlarız diye..Yan taraftaki komşuları aşırı gürültü yapıyor hafta içi geç saatlerde sık olunca uyarıyor kibar bir dille...Okuldan eve geliyor o da ne kapıya anahtarı sokamıyor sebep içine Japon yapıştırıcı doldurmuşlar!

Paspas dediniz 4. kattakinin de paspasını çalmışlar kadın herkese söylüyor niye alsınlar ki diye!Ya adam gıcık oluyor alıyor heidi sanıyor herkesi ya da dışarıdan giren biri de yapmış olabilir beynimizi yedi..Tabi anlıyorum şok olmuş yapılacak tek şey kapıya kamera koysun eğer uygunsa böyle bi şey bilemiyorum?

Bir kadının oğlu(öç makinası) karşılarındaki,sevmedikleri birine oturmaya gittiği için çocuğun bisikletinin lambasını kırıyor elini kanatıyor bayağı annesiyle ben görüyorum ama kadın sırf söylenip gitti..Bizim de okuldan gelen mektubu yere atıp üstünde tepindi bu kadın!Arkasından izledim ateşi sönmüyor iyi ki eski devirlerde doğmamış düşes filan olsa millet yanmıştı.Bu ne ihtiras bu ne arzu.İki ekmeğin fiyatını toplayamıyan angut!Ben de dedim ki bu yanığa kız matematik çalış entrika yerine..

Bir kadın evlenmemiş yalnız yaşıyor nası yalnız yaşamaksa annesi haftanın 4 günü ona geliyor diğer üç günü o annesine gidiyor.. Neyse bi gün kapıda konuşuyoruz merhaba nasılsınız filan..Ayy diyor burada herkes beni merak ediyor posta kutusuna kardeşlerinin faturaları da geliyormuşta kardeşinin adı erkek ismi gibi kocam sanıyorlardır diyor!:Allahın süper zekası arkasından herkes geçer geçmez ayy yazık evlenmemiş tek kalmış diyor Akşam 7.30 -8.30 civarlarında balkonda çamaşır asıyorum adamın biri bana bağırarak Abla burada tek yaşıyan kadın varmış kaç numarada diye soruyor ben de o ne ya değişik bir canlı türü mü diyorum!Kadın tek olduğunun bilinmediğini sanıyor tam tımarhane ya!

Bunların üzerinden bayağı zaman geçmiş ama daha önce anlattıklarım yakın geçmişte oldu!Hayat hepimizi feci şekilde sınıyor kim bunlarla baş edebilirse hayatta kalıyor üzülerek kendinizi tüketmeyin..Hiçbir zaman boyun eğmedim çoğu şey bu yüzden başıma geldi..Görmezden duymazdan gelmedim bu da sevilmeme yol açtı ama sevenlerde oldu...Gizlice konuşanlarda..
Sözlerime yine uygun bir şarkı sözleriyle son veriyorum:

Yazık şu geçen zaman yazık
Yalanmıydı biz mi aldandık
Yazık gençliğimize yazık
Nasıl böyle iken yıprandık

Böyle mi sona erecekti
Böyle parça parça mı olacaktı

Bu kadar yalanmı yaşandı her şey
Hem sana hem bana yazık

Ne olursun yalan de
Bu bir rüya sadece
Ne olursun konuşma
Sana ihtiyacım var dinle

İkimize de yazık, gençliğimize yazık
Bu kadar yalanmı yaşandı her şey söyle

Son düzenleme:

Küçük vurmalara uyanıyorsunuz ohooo sizin işiniz iş! Ben iki üç saat vuruluyor uyanıyorum :) Eşim şok oluyor nası uyanmıyorsun diye..Baygın uyuyorum resmen ancak rüya görüyorum uykum hafiflerse..Bana kalktığımda neler yaptıklarını anlatıyor şok oluyorum..Tepinme,duvara çekiçle vurma,Çığlık,böğürme,yere dambıl fırlatma,inleme,televizyonu sonuna kadar açma....:)Bunların hepsi birarada...Ve en tuhafı da bu insanlara bir kişi dur demiyor onların ödlekliği zavallıları aslan yapıyor! Galiba onları sefil görüp önemsemediğim için takmıyorum..

Hayatı olmıyan zavallılar..Ne arkadaşları vardır ne insanları severler asosyallerdir ancak çıkarları varsa birine merhaba derler soğuklardır hiçbir aktivitede bulunmazlar eeee doğal olarakta bu saçmalıklarla uğraşırlar..

Her yerde görmüşümdür saplantılı tipleri iş ev internet aklınıza nere gelirse..Hayat bu değil midir zaten Mücadele! Zebralar, aslanlar yakındayken nehirden su içerler..Timsahların da orada olduğunu bile bile terkedip gitmezler!Ayy burada aslan ve timsah var çabuk gidelim demezler çünkü gidecekleri yeni yerlerde de başka düşmanlar olucaktır...Zalim ve mazlum aynı yerde yaşamaya devam edecektir...Hayatın temeli buna dayalıdır ancak biri sizden korkarsa iyi davranır!Tabiki iyi insanlar vardır ancak onlar azınlıktadır...

Son düzenleme:
ya varya bir tanııdığımız anlattı.bu çok titiz.yaz kış her gün camları açar havalandırır(doğru olanda bu)
komşusu bir gün buna demiş ki;sen çok ateşleniyosun heralde kışın hep camları açtığına göre demiş inanamadım bu insanlar neden bu kadar cahil. .

bu topik tam benlik.
4 yıldır bu binada oturuyorum 5 katlı bahçe içinde bi bina ilk taşındığımda 3 kat doluydu benle 4 kat oldu apartmanın merdivenlerini anlaşmıştık her hafta en üstten en altta sırasıyla siliyorduk zaten çokta kirlenmiyordu.daha sonra tek tek bütün komşularım taşındı ben 1 sene kadar yalnız kaldım apartmanda apartman 1 kişiye ait sonunda benim altımdaki daireyi birine verdi şimdi 2 yıl oldu tabi ondan 3 5 ay sonrada giriş katı altımdakinin kızına verdi ev sahibi ama olan bana oldu.
doğalgazlı olmasına rağmen bina soba yakıyorlar neyse durumları müsait olmayabilir aşırı kalabalıklar alt katımda 7 kişi girişte ise 5 kişi yaşıyor devamlı inip inip çıkıyorlar 2 tanede küçük çocuk gece yatmıyorlar sabah kalkmıyorlar ben sabah sabah temizlik yapmayı severim süpürgemden rahatsız oluyorlar ama umrumda değil bahçe pislik yuvası kedi korkum var inip temizleyemiyorum işte bazen eşim temizliyor onların pisliğini apartman kapısının önü kalaslarla dolu kırıp kırıp yakıyorlar apartmanın içi çuvallarla dolu giriş çıkış zar zor ayrıca sigarayı apartmanın içinde içiyorlar her yerde küllük neymiş çocuk var evde içemeyiz balkonada girip çıkınca ev soğuyormuş apartman kapısının camını kırdılar 6 ay falan oldu ev sahibi o kadar kızmasına rağmen taktırmadılar içeriye kedi gircek hırsız gircek diye korku halindeyim.
apartmanın otomatiğini bozdular apartman kapısının kilidini kırdılar ben taktırdım ve 1 saat önce ablamla çıkıyoruz bana demezmi bu apartmanı hep kızım temizliyor onun hakkını nasıl ödeyeceksin para vermen lazım bir tepem attı az kalsın annem yaşında kadını parçalayacaktım.
apartmanı çamur yapan sizsiniz tahta kırıyorsunuz toprağın üstünde o ayaklarla içeri giriyorsunuz seninde eşin girip çıkıyor misafirin geliyor benim eşim bi sabah bi akşam girip çıkıyor ben bazen hiç çıkmıyorum benim toplam misafirim sizin normal kalabalığınızdan az.
temizlemesin banane banamı yapıyor ben misafirim geleceği zaman temizlerim onun dışında kimsenin çamurunu bokunu temizleyemem dedim.
o kadar sinirlendimki her hafta olmasada 2 haftada bi sabahları 9 gibi apartmanı süpürüyorum onlar o saatte daha yeni uydukları için görmüyorlar zaten akşama kadarda apartmanı çamur yapıyorlar neymiş ben temizleyecekmişim nasıl becerdilerse evleri şiddetli rutubet kokuyor bazen banyoma vuruyor yatak odamı hiç havalandıramıyorum ev sahibide şaşkınlık içinde nasıl rutubet yaptılar diye zaten söyledim ev sahibine ya beni çıkar yada onları seni asla çıkarmam onlar bu yaz gitsinler söyledim zaten dedi.
hee şimdi diyeceksinizki sen niye çıkmıyorsun bizim başka bi semtte bi evimiz var eşimin işine falan ters olduğu için orda oturamıyoruz satmak istedik satılmadı kiraya verdik tabi bu arada satılık ilanı devam ediyor orası satılmadan burdan çıkmak istemiyorum tam merkez anneme çok yakın çokta alıştım bi kere taşındım eşyalarımı atmak zorunda kaldım tekrardan yeniledim evimiz satılsın bizde burdan bi ev alalım çıkayım ordan oraya kira kira dolaşmak istemiyorum.
inş biran önce terkederler burayı.

Son düzenleme:

Bence bu diyen kesinlikle tatminsiz...İçten içe tatminsiz ki en kötüsü bu..Ne güzel ateşli olunsun pasif olmak yerine..:1 Başkasının yangını onu niye geriyor?Kocasıyla arası bozuktur.....kesin..

Görmüyoruz seni duymuyoruz seni tınmıyoruz seni ...Hariç tutuyoruz seni...Amma gıccık oluyoruz..Imırımda mı ki!

pptya87 senin durumun bayağı vahim!Onlar ne kı öyle gulyabani mi..Devlerin ülkesinden mi gelmişler ortalığı kasıp kavuruyorlar..Gulugulu dediğimiz türler bunlar tavukla kaz arası organizmaya sahip konuşmaları anlaşılamayan kendilerinden başka kimsenin anlayamadığı canlı türleri!Valla ne desem bilemiyorum dondum kaldım ...Ama hayatta her duruma karşı bir strateji vardır di mi soğuk savaş yapıcaksın .

turkiyedemi yasaniyor canim bunlar .. ne enteresan hayatlar var ..

Ben yeni evlendiğimde üst komşumu çağırdım bize oda evin eşyalarına bayıldı ve bir arkadaşına göstermek istedi kadın geldi gelir gelmez eşimin kuzeninin bize aldığı el yapımı ve cidden harika iki yer vazosundan birini kırdı ve ay özürdilerim dedi çekti gitti ağlamaktan içim çıktı hiç unutmuyorum. Sonra ilk evlendiğimizde kavga falan ederdik her dk yorum yapmalar falan. Komşuya çok yüzvermeye gelmiyor ben bunu biliyorum.

Yeni bir eve taşındık geçen sene müstakil villalar var 4 tane hemen arkamdakine kendi bahçesi yetmiyor benim camın önündeki bahçeye çiçekler ekti. Geliyor orayı sulamaya salon camının tam önünde içeri baka baka onun yüzünden kahvaltı yaparken perdeleri kapıyorum tülden içersi görünüyor çünkü karşılıklı iki cam var. Geçende bana diyorki senin yan bahçeyi temizle de oraya bende ekeyim memleketten kabak getireceğim içimden dedim ulen koca bahçene sığamadın benimkinde gözün. Gelmeden ekip biçmem lazım :)

bacım sorma bizde de değişik versiyonları mevcut..

apartmanın efendisi gibi herşeyi kendine hak gören bencil insan sürüleri mevcut..biri üst katından birşey silkelese kıyameti kopartırmış ama o bize silkeler.

10 sene kadar evvel apartmanda üst katımızda güvercin besliyorlar..balkona çağırıyor yemliyor onları.tamam hayvanları seviyoruz ama toplu yaşamda olacak iş değil.o hayvanlarda habire b.k yğdırıyor çamaşır asamıyoruz.birde dışkıları asitlimiymiş neymiş demiri bile aşındırıyormuş.apartmanın girişi öbek öbek pislik yağmur çamur kayıyoruz.biz bunları uyardık yapmayın diye..bize gevrek gevrek gülüp 'napalım kuşların k.çlarına bezmi bağlayalım'dediler.bizde belediyeye şikayet ettik.60 küsur yaşındaki insanlar azarı yiyip oturdular aşağı.yani yaşlı başlı insanlar laftan değil zor yoluyla laftan anlıyorsa ben napayım.

bundan sonra inat olsun diye tepemizde ceviz kırmalar tepinmeler bir hışım birşeyler silkelemeler..annem hiç muhatap olmadı.kadın resmen kudurduğunu belli etti biz güldük.
apartmandaki saltanatı bitti ya içine oturdu.

bi zaman sonra torunu oldu kadının kız daha hadi küçük dedik ordan oraya koşuyor.ama damat desen 1,90lık zebellah oda kızın peşinden inan bacım apartman başımıza yıkılcak diye tırsıyoruz..

Son düzenleme:
zamanında komşumdan gelen sesler diye onu açtım buraya,ne sebeple anlmadım,şahsıma bilgi verilmeden kapatılmış.
gecenin üçünde,beşinde yan komşumun canhıraş sevişme seslerini dinledim uzun süre,çığlık çığlığa.artık tahammül edemediğim günlerdeburaya konu açtım,duvara vur,uyar..gibi uyarılar gldi.bir gece yine aynı şey olunca (top atsan uyanmayan eşim onlrın sesine uyanıyor,düşünün artık) uyku sersemliği ile vurdum duvara,gece 5 te bağıra çağıra adam kapıma dayandı,ne demek oluyor bu diye.neyseki karsı topladı götürdü.doğumuma 10 gün vardı bunlar olduğunda,eve usta aldım o halde,kiracı olduğum daireye ses yalıtımı yaptırdım karnım burnumda.o bile fayda etmedi,hala çığlıklar...sonra kadının babannesi vefat etti,aynı evde yaşıyorlarmış haberim yok.ondan sonra inzivaya çekildiler sanırım.sessoluk çıkmaz oldu.çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…