Esmer 123 bu bağırtıların hepsi rol tabiki...Ama şovu sırf başkalarına mı yoksa çiftleştiği adama mı yaptığını bilemiyoruz..Zırlamadığın sürece ses gelmez...Birine sinir olduğu için bu şekilde rahatsız etmeye çalışıyordur bir çok insan anlamıyor..Bak ben kahkahalarla güldüm görünce de karını numaradan bağırtma yazık zaten bi karış dedim inleme durdu..Kendini kandırıyor zavallılar!
Merceğe sümük koymak çok bilinen bir intikam yöntemi!Bu birinin size gıcık olduğunu gösteriyor şunu bir dinleyin Amerika da yüksek lisans yapan bir arkadaşımız anlatıyor ben sırf bizde mevcut sanıyorum hani sıcakkanlı insanlarız diye..Yan taraftaki komşuları aşırı gürültü yapıyor hafta içi geç saatlerde sık olunca uyarıyor kibar bir dille...Okuldan eve geliyor o da ne kapıya anahtarı sokamıyor sebep içine Japon yapıştırıcı doldurmuşlar!
Paspas dediniz 4. kattakinin de paspasını çalmışlar kadın herkese söylüyor niye alsınlar ki diye!Ya adam gıcık oluyor alıyor heidi sanıyor herkesi ya da dışarıdan giren biri de yapmış olabilir beynimizi yedi..Tabi anlıyorum şok olmuş yapılacak tek şey kapıya kamera koysun eğer uygunsa böyle bi şey bilemiyorum?
Bir kadının oğlu(öç makinası) karşılarındaki,sevmedikleri birine oturmaya gittiği için çocuğun bisikletinin lambasını kırıyor elini kanatıyor bayağı annesiyle ben görüyorum ama kadın sırf söylenip gitti..Bizim de okuldan gelen mektubu yere atıp üstünde tepindi bu kadın!Arkasından izledim ateşi sönmüyor iyi ki eski devirlerde doğmamış düşes filan olsa millet yanmıştı.Bu ne ihtiras bu ne arzu.İki ekmeğin fiyatını toplayamıyan angut!Ben de dedim ki bu yanığa kız matematik çalış entrika yerine..
Bir kadın evlenmemiş yalnız yaşıyor nası yalnız yaşamaksa annesi haftanın 4 günü ona geliyor diğer üç günü o annesine gidiyor.. Neyse bi gün kapıda konuşuyoruz merhaba nasılsınız filan..Ayy diyor burada herkes beni merak ediyor posta kutusuna kardeşlerinin faturaları da geliyormuşta kardeşinin adı erkek ismi gibi kocam sanıyorlardır diyor!:Allahın süper zekası arkasından herkes geçer geçmez ayy yazık evlenmemiş tek kalmış diyor
Akşam 7.30 -8.30 civarlarında balkonda çamaşır asıyorum adamın biri bana bağırarak Abla burada tek yaşıyan kadın varmış kaç numarada diye soruyor ben de o ne ya değişik bir canlı türü mü diyorum!Kadın tek olduğunun bilinmediğini sanıyor tam tımarhane ya!
Bunların üzerinden bayağı zaman geçmiş ama daha önce anlattıklarım yakın geçmişte oldu!
Hayat hepimizi feci şekilde sınıyor kim bunlarla baş edebilirse hayatta kalıyor üzülerek kendinizi tüketmeyin..
Hiçbir zaman boyun eğmedim çoğu şey bu yüzden başıma geldi..Görmezden duymazdan gelmedim bu da sevilmeme yol açtı ama sevenlerde oldu...Gizlice konuşanlarda..
Sözlerime yine uygun bir şarkı sözleriyle son veriyorum:
Yazık şu geçen zaman yazık
Yalanmıydı biz mi aldandık
Yazık gençliğimize yazık
Nasıl böyle iken yıprandık
Böyle mi sona erecekti
Böyle parça parça mı olacaktı
Bu kadar yalanmı yaşandı her şey
Hem sana hem bana yazık
Ne olursun yalan de
Bu bir rüya sadece
Ne olursun konuşma