bende komşu madurlarındanım..bıktım artık üst komşumdan..komşu dahi demiyorum..kadının nelerini çekmek zorunda kalmadım ki bu zamana kadar..herpencereden her balkondan sabah 7de başlar silkelenmeye,eve elektrik süpürgei açmaz...karı koca ve 2 genç oğlu var ve sabaha kadar birbirlerine bağırıp küfürederler evde kovalamaç oynarlar adeta...kadını uyarmaya kalksan rica etsen basbas bağırır tam çirkef...2 gündür daraldım iyce banyom öyle akıyorki anlatamam..yaptıralım ben karşılarım herşeyi diyorum fayansları kırdırmam dedi bende mecbur olacak bak gel evime ne haldeyim dedim.bebeğim var çamaşır çok çıkıyo malum o kadar su olduki banyonun elektriğini dahi kullanamadığımdan çamaşır makinesi çalıştıramıyorum..tamam yaptırırz deyip gitti bir öğrendim şehir dışına gitmiş..kafayı yiycem..çok terbiyesiz insanlar..eşinin iş yerine gitti eşim inşallah onu razı eder...zor yollara başvurmak istemiyorum,çünkü evimi satılığa çıkardım..evet bunun ve diğer kendisi gibi olan onun karşı komşusu yüzünden.evimi bir görseniz nasıl satmaya kıydın dersiniz.amam huzurum yok.Rabbime havale ediyorum şu mübarek günde bana çektirdiklerini....şimdi anlaşabildiğimiz ,kendini bilen yakın dostlarımla aynı kat ve alt üste beraber geleceğimiz bir ev aldık inşaat halinde inşallh seneye kadar biter..ev alma komşu al ne doğru bir söz yaşayan bilir...bu evim satılır satılmaz gidip kiraya çıkacam evim bitene kadar..umarım şu banyo sorunuda kavgasız hallolur..o kadar kavgacı insanlarki anlatamam.eşimde bende saygın meleklerimiz var kendimize bunlarla tartışmayı dahi yakıştıramıyoruz..Allahım yardım etsin inşallah..