ayyyyyyyyyyyy tam benim konum , yan komşumuz tam bir manyak ! hemde ailecek ...
en yakın örneği anlatıp rahatlamak istiyorum biraz uzun ama en başından anlatmak istedim okuyanlara teşekkürler, dün öğlen ütü yapıyordum , pencerelerimizde çift camdır çok kolay kolay ses geçirmez ama bi anda sanki resmen odanın içinde atılan çığlık kadar yakından ve net çığlık sesi geliyordu , anne anne anne diye , önce sandım sokakta birisine araba falan çarptı koştum çıktım, tam karşı apartmanımızda ki yaşlı teyze kalp hastasıydı daha önce kriz geçirmişti falan , gene o bayılmış düşmüş kızıda yanındaymış onun çığlıklarıymış falan , tabi mahalle aşağı indi herkes ambulans çağırıyor , bende teyzeyi bilirim baya konuşmuşluğum vardır sık sık yani sadece gördüğüm bi insan değildir gelip gitmişliğim vardır , daha önceden de kalp krizi geçirdiğini bildiğim için söylemeye dilim varmıyo ama rahmetli oldu sandım orda , kızınında o derece çığlıkları olduğu için , neyse ben balkonda ağlıyorum hüngür hüngür kendi kendime , işte bu arada yan komşu devreye giriyor ! çıktı o da noldu dedi bana işte dedim böyle böyle , işte o da üzülmüştür tabi ah ah vah vah yapıo , benle konuşuo bi yandan ben ağlıom ama , apartmanımızın kapısında da başka bi teyze var komşu gördü beni ah ağlama falan dedi yanda döndü eşine dedi ağlıyo kızcağız ne hale geldi dedi , ama bizim yan komşudan bana karşı ses yok , sonra ben dedim bi içeri giriyim elimi yüzümü yıkayım su içeyim dedim gittim geldim sonra yeniden ambulans gelemedi hala onun derdindeyiz mahallecek , bu arada tabi hasta olan teyzenin bütün çocukları gelinleri zaten civarda oturur koştular geldiler , bizim yan komşu demez mi , ah bende mi gitsem , yahu sana ne zaten evde 10 kişi oldular , senin ne işin ne alakan var şimdi orda neyseeee ambulans geldi teyze götürüldü şimdi şükür iyiymiş ama işte teyze gittikten 1 saat sonra falan o apartanın aşağısndan bana ağlama diyen teyze ile annem karşılaşmış , konuşmuşlar , demiş kadıncağız , kızınız ne kadar merhametli ne kadar üzüldü ne kadar ağladı kıyamam bende ona üzüldüm falan demiş , bu arada her an heryerde gözü olan yan komşu vırt fırlamış balkona tabi muhabbete dahil oluyo ama benden ses etmio , yahu ben senleydim balkonda hep , sen dibimde gördün ettin ağladığımı neden ağzını açmıon acaba evet evet diye , işte biraz uzun ama beni sinir eden bir olay , okuyan herkese çok teşekkürler , şimdi bazıları aman buda sıkıntı yapcak konu mu diyen olabilir ama hergün bu kadınla çeşit çeşit olay yaşıyoruz o yüzden birike birike rahatsız edici bir boyuta geliyor.