Dert denir mi bilemem 😂😂

Ay ben seni görüpte napayım mahalle başında senin gibisi çok 😂😂 hayatta tek başarısı koca bulan biraz daha azimliysen zenginini bulan hayatının geri kalanın kaynana kayınpeder elti görümce problemleri ile geçiren mahalle karılarından çok var seni napayımmmm ayooolllll hoşşştt
konuşmandan ne kadar mahalle karısı olmadığın ortada :)

Kadın programlarında evli kadınların erkeklerle göstere göstere fink attığını gördükçe cahil cesurlarin ,ahlak yoksunlarinin düşündüğümüzden daha çok olduklarını anlıyorum,üzülüyorum ve olmaz artık diyemiyorum.
Ben artık şaşırmıyorum, herkes kendini kurtarmaya baksın öyle bi çağ ne yazık iyi çocuk yetiştirsek yeter

Bilemiyorum ki, inanın çok o kısmıyla ilgilenmiyorum, o kaynımın ve kızın bileceği bişey tekrar belirtiyorum ben mutlu olsunlar isterim herkes mutlu olmayı hakeder, ben kayınvalidemin o egoist tavırlarından nefret ediyorum, kendini beğenmiş hiç hatası kusuru olmayan biri ya bakalım bu durumu nası kaldıracak..
kişi kendi(evlatlarının) başına gelince öyle bir susup kabulleniyor ki... hiç o beylik lafları etmemiş gibi, hiç kimseyi kinamamis gibi. o yüzden her zaman büyük konuşmaktan kaçınmalıyiz ama yapabiliyor muyuz işte orası biraz sor oluyor. şimdiye kadar neyi kinadiysam başıma geldi. Su an da 60 kg altını kınıyorum. insallah başıma gelir 🫣😂

Senin ağzına göre konuşuyorum işte anlayacağın dil bu anlıyorsunda zaten 😂😂😂
Senin bana düşmanlığın niye şuan onu anlamadım anlamadan gelmiş konuşuyosun yukarıda yazdıklarıma bi bak bakalım derdim neymiş sıdjajdjsjdk

kişi kendi(evlatlarının) başına gelince öyle bir susup kabulleniyor ki... hiç o beylik lafları etmemiş gibi, hiç kimseyi kinamamis gibi. o yüzden her zaman büyük konuşmaktan kaçınmalıyiz ama yapabiliyor muyuz işte orası biraz sor oluyor. şimdiye kadar neyi kinadiysam başıma geldi. Su an da 60 kg altını kınıyorum. insallah başıma gelir 🫣😂
Ayy ben 60 sınırındayım amin benimde inşallah, evet zaten insanı rahatsız eden bu bu kadar da riyakar olunmaz ki ne çabuk unuttun söylediklerinş

Ben olsam acimam direk soylerim instada ortak arkadaslardan karsima cikti
Kina resimleri var neden kaldirmamis diye oafa girer herseyi dokerdim ortaya banne :)

Karı koca show yapacağınıza eşinize söyleyin size uyup kardeşlik görevini unutmasın.Gidip bir kardeşiyle konuşsun, derdini sorsun ne yaşıyor anlamaya çalışsın.

Kardeşinin başı belaya girince de sizinle köşeden bakıp kehkehkeh diye gülecek mi?

Böyle birşey tabi ki yapmayın çünkü baya rezil birşey bu herkesin ayıbı kendini ilgilendirir zamanı gelince zaten ortaya çıkar
Kesinlikle haklısınız, aslında kayınvalidemin detaylı nasi biri olduğunu anlatsam, burda beni eleştiren herkes özür diler de neyse djjdj

Karı koca show yapacağınıza eşinize söyleyin size uyup kardeşlik görevini unutmasın.Gidip bir kardeşiyle konuşsun, derdini sorsun ne yaşıyor anlamaya çalışsın.

Kardeşinin başı belaya girince de sizinle köşeden bakıp kehkehkeh diye gülecek mi?
Hanımefendi adam diyor ki ben bunu söylesem abim beni kardeşlikten reddeder, yüzüme bakmaz, siz neyin kafasındasınız acaba niye bana uysun adam zaten ben ondan öğrendim

Kaynınızdan yüzük isteyen kadın, sosyal medya hesabından evlilik yüzüğüyle fotoğraf, çift soyisim kullanır mı? Bosanma aşamasında olsa da kaldırır bunları. Değilse kaynınız da manyak değil herhalde, annesine söyleyecek, size isim verecek falan. Bir isimle herkesin sosyal medya hesabı görülüyor zaten. Tuhaf geldi bu durum açıkçası.
Diğer taraftan herkesi eleştiren kayınvalideye büyük şok olurdu durum dediğiniz gibiyse ama sizden hiçbir şeyin duyulmaması lazım. Hoş olmaz. Bir kıyaslama yaparsa farklı şekilde farşılık verirsiniz.

Kaynınızdan yüzük isteyen kadın, sosyal medya hesabından evlilik yüzüğüyle fotoğraf, çift soyisim kullanır mı? Bosanma aşamasında olsa da kaldırır bunları. Değilse kaynınız da manyak değil herhalde, annesine söyleyecek, size isim verecek falan. Bir isimle herkesin sosyal medya hesabı görülüyor zaten. Tuhaf geldi bu durum açıkçası.
Diğer taraftan herkesi eleştiren kayınvalideye büyük şok olurdu durum dediğiniz gibiyse ama sizden hiçbir şeyin duyulmaması lazım. Hoş olmaz. Bir kıyaslama yaparsa farklı şekilde farşılık verirsiniz.
Onlar bizi salak zannediyor o yüzden bence bu kadar rahatlar

X