Komşu manyaklıkları

burda hatalı olan anneler hep soylerım cocuk yapar. cocuk işte. ama anne cok dıkkatlı olmalı kolundan tutup yanına oturtmalı. bızde cocuk olduk. bıze bı bakış attıklarında korkardık. sımdıkıler felaketler.. hele bugunku cocuk cekmecelerı acıyo ıcınden bıseler alıyo plazmaya suruyon felan. dövesım geldı zor tuttum kendımı .sende kardesıne anlatcan konulsan bole bole dıye. cocuklar kendı evınde yapmıyodur ama yaramazlık demı? genelde ole olur annelerı yaptırtmaz

walla benim yegenler gelince hic ellemiyorum oynasin napimm kirip doksede ne icimden kiziyorum nede disardan kiyamam ki cok seviyorummm

2,5 felanmı 3 mü ne ufak daha annesı sutten yenı kestı hatta. tam yasını bılmıyorum. cok pis gıcıgım cocuga. bıde masustan svmek yokmu ah ah

sende kuccucuk bebeylen mi anlasamiyon daha kucukmus yarin senin olunca sende gidersin tv sini cizersin halisinada cay dokersin odesirsiniz

sende kuccucuk bebeylen mi anlasamiyon daha kucukmus yarin senin olunca sende gidersin tv sini cizersin halisinada cay dokersin odesirsiniz

evet ya bıkere gıcık kaptım ya ondan ıste oda rahat dursun terbıyesızlık tır cekmece acmak . ben aslında annesıne kızıyorumda neyse.

merak ettim çekmecede ne vardı?

tvnın altındakı cekmeceler bı suru ıvır zıvır , pc kabloları, evraklarım, vs vs. kabloyu almış usb kablosunu onunla ciziyo plazmayı.(annesıde cekmecenın dıbınde oturuyo ıcının gorunmesını hıcbızaman ıstemem mısal) öle yanı canım. komşularla ugrasmak zor. bıde hergun bagırma seslerını duymak var. cocugna hayvan dıye bagırıyo D:

evet çok kötü bencede...ben şahsen her gün baktığım lcd yi biri çizse sinir sinir olurdum.bide biz en pahalı olduğu zamanda almıştık.çocukta olsa komşuda olsa kimsenin kimseye zarar vermeye hakkı yok..

Allahtan cok bellı degıl. işte bu tur seylere cok sınırlenıyorum ben.

benimde duvara vurmuşluğum vardır ama bir insan sabahın altısında ayağında topuklularla üstümdeki odada gezinip durursa ben napayım hayır bir iki kere geçse neyse resmen odanın içinde sabah yürüyüşü yapıyo

Bende üni de okurken ev sahibimiz aynı zamanda üst komşumuzdu..Bize ne zaman misafir gelse kendisi,iki yetişkin kızı ve torunu hemen bize inerlerdi..Çekirdek koyardık kadın tabağındaki çekirdeği bitirmeden kalkmazdı birde buna bulaştım mı bir türlü bırakamıyorum derdi..Ev arkadaşım sırf çekirdek bitsinde kalksın gitsin diye onun tabağından yerdi çekirdek garibim hiç yemediği kadar çekirdek yemiştir bir sene de Sonraki sene taşındık tabi...

apartmanda yaşıyorsan özellikle de yan daireyle bitişik yaşıyorsan çıkardığın sese dikkat edeceksin. bu bir ortak yaşama kuralıdır.
ben uzun zamandır çekiyorum komşularımı(komşu demeye bin şahit ister ya neyse). tabi ki insan rahatsız olunca uyarıyor, rahatsızlığını dile getiriyor.
ama nedense bazıları uyarı alınca sanki inadına yapmaya başlıyor. bir de napalım canım çocuk bu engel olamıyoruz tarzı savunmalar yok mu deli ediyor beni.
ne hakkın var senin insanlara hayatı zehir etmeye.. çocuğun varsa var engel olmayı öğreneceksin, sessiz olmayı öğreneceksin.
böyle insanlar ancak kendileri de aynı şeyleri yaşadıkları zaman akıllanırlar bence. nefret ediyorum bağırarak konuşan paldır küldür yürüyen kibarlıktan yoksun komşu olmaz olsun..

Ben de gürültüden müzdarip biri olarak şunu belirteyim yerler parke ise yürüme sesi sanki topuklu ayakkabıyla koşuyormuş gibi geliyor...
eve ilk taşındığımızda dayanamıyorduk güm güm güm koşar adım yürümeler, bir de alt kata bakalım nasıl oluyor diye,hani biz nasılız başkasını uyarmak kolay dedik (alt katımız boştu ilk zamanlar aldık anahtarı sahibinden),hızlı adımlarla, kalın tabanlı terlikle yürüdük birimiz, birimiz aşağıda kontrol ettik...
Amanın o da ne ses yürüme sesi değil 5 kişi koşuyormuş gibi çıkıyor...
İlk işimiz hemen tüm terliklerimizi bez terliğe çevirdik, panduf aldık hepsini misafir terlikleri dahil...
Kapı gümlemelerinden bahsetmiyorum bile, aman uyuyan olur diye kapıları çekmiyor aralık bırakıyorum ama ben gecenin 2'sinde güm güm kapı çarpmalarıyla uyandırılıyorum...
Diyeceğim o ki, yürüme sesinden ne olur demeyin, insanın beyni uğulduyor, hele de hızlı adımlarla yürüyen biriyse...

Bebektir ağlar ona hükmünüz geçmez elbet ancak 3 yaşındaki çocuğu da mümkün olduğunca (saat 10'dan sonra mesela) daha çok gürültü çıkarmayacağı etkinlikler yaptırmaya alıştırabilirsiniz...
Çünkü çocuksuz ya da çocuklarını çoktan büyütmüş, evlendirmiş insalara o ses rahatsı edici gelebilir...

Apartmanda yaşıyorsan dikkat edeceksin,doğru...
Kimse senin kavaganı, eğlenceni, takırtını dinlemek zorunda değil....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…