Komşu manyaklıkları

benimde komşularım varr ..benimkilerde orjinal evde tv yerine giriş kapısının kamerasını seyrediyorlar kim gelmiş kim gitmiş...

Arkadaşlar ben hiç bir şekilde işini gücünü yapana takmadım..Öyle olsaydı ev hanımları ve çoluk çocuk dolu apartımanda üniversite okuyamazdım..Benim anlattığım harbi saykolar!

Son düzenleme:

evet yaaa sinir oluyorum..bizim evimiz biblo dolu her yerden hatıra biblolar alırız eşimle hepsinin bir hatırası vardır.bir çocuk geldi bize anneside yanında 10 dk içerisinde en az 10 parça kırıldı önemli değil diyorumda içim hopladı durdu çocuk ısrarla kırmak zarar vermek için saldırıyor kadında tık yok..tamam çocuktan daha değerli değiller ama bize göre değerliler sahip çık çocuğuna..kadın gitti ben apar topar yapıştırıcı aldım eşimle tek tek yapıştırdık. birde gittik raf aldık duvara monte çok kırılabilir olanları oraya kaldırdık.evet itiraf ediyorum çokkkk kızdım..

ooo seninkide baya ilginçmiş arkadaşım o ne öyle ya ben çıldırırdım hiç tahammül edemem öyle insanlara neymiş oyunmuş düşüncesizlik ve sıyırmışlıktan başka bişe değil neyssssssssseeeeeeee

bizimde kalofer peteklerinden ses geliyordu nedeni belli oldu alttaki bugun kapiya geldiginde demis ben uyari gonderdim size diye
uyariyi kalioferi tiklatarak gonderiyor sanirsam

Son düzenleme:
biride bizim karşı komşu teyze bizim kapıya biri gelsin bir ses duysun kapıya çıkıyor hemen konuşmaya oda dahil oluyor hemen ya sanane çok kızdırıyor beni ama yaşlı diye bir şey söylemek istemiyorum

ay meraklı melehat komşular bizde de vardı aman allahım seninki yine yaşlı bizim eve kim gelse kim gitse olup bitenden haberi olurdu benim biile haberim olmazdı bazen neyse ben evlendimde kurtuldum ay deli ediyodu beni hemen çat kapı açık ben tersliyodum beni görünce kapıyı açmıyodu ama düürbünden her anı izlyodu hahahah hala aynı kendisi gerçi annemlere bişe olursa evde bulamayınca ilk ona sorarım o kesinlikle bilir

ya sabır ya sabır kardeşim bu insanlarda hiç edep kalmamışmı yahu

bizimde kalofer peteklerinden ses geliyordu nedeni belli oldu alttaki bugun kapiya geldiginde demis ben uyari gonderdim size diye
uyariyi kalioferi tiklatarak gonderiyor sanirsam

öğrenmek lazım kalorifer peteği uyarıdır:)))
medeniyetsiz çık ne derdin varsa kibarca söyle yada o gün farketki uyuyamadın ertesi gün gündüz söyle yada akşam gelince söyle..ama kalorifer peteğini medeniyet sanıyorlar..bunu yapanda bir devlet kurumunda çalışan insanlardı...

kadin ne isle mesgul bilmiyorum...
zaten sabah beni kapida gorunce soyledi...
ordan anladik tiklattigini hatta bende denedim nasil tiklatiyor diye beceremedim
esimle gece birsey yuzunden iddalastik 2 dk surmedi...
bi tikirtiya gelemiyor duvarlarda ince galiba yani ev hali napallim her zaman sessiz olamayiz

Son düzenleme:

e adam haklıymış aynı durum bizde olsa benimkide patlar yani.ayıp bişey ya insan biraz düşünceli olcak ... bizimde çocuğumuz yok mesele üstteki komşu nun 2 tane var biri orta okula gidiyo biride ilkokula ama yaramazlar pat küt hele annelerri onlara bazen bağrması var sanki kadın cinnet geçiriyo bize gelen diyoki allah bişe oldu yok diyoruz üskattaki çocuklarına bağıryo ertesi gün gelip sesimiz çok çıktı biliyorum ama tutuamadım kendimi diyo bazen bizde kalabalık oluyo son seste konuşuyoruz yüksek seste müzik yani onlarda bize bişey demez rahat olun diyolar aynen bizde öyle herşey karşılıklıdır demi yani

Ne ilginç olaylar varmış yaa..
ben aile apartmanımızda oturuyorum yani 5 katlı 5 ide bir amcamın en üst kat bizim oyüzden gürültü ses duymuyoruz zaten duysakta arada bir oda olağan üstü bir hal olduğu içindir hoşgörürüz..
lakin şuan okuduklarımdan sonra böyle apartmanlarda oturan kuzenlerime özellikle sorucam varmı böyle takıntılı manyak komşularınız diye :)
bakalım ne diycekler, sizlerle paylaşırım cevaplarını :)
İlerde bi gün bende evlendiğimde belki benimde olur.. ay allahım sabır versin şimdiden akıllı mantıklı insanlarla karşılaştırsın cümlemizii..
Amiiiinn..

AMINNNNNNNNNNNN

biz öğrenci evimizle komşular gibi ses gürültü yapmıyoruz
bi ara iki alt katımız satıldı bi yaşlı çifte onlar da tadilat yaptırdılar evi baştan aşağı
abartmıyorum haftanın 7 günü sabah 7 akşam 11 tadilat gürültüsü matkap sesi çekiç sesi derken 2 ay sürdü
gün içinde evde olmadığımızdan çok sorun etmiyoduk ama sabahın körü ve gecenin bi yarısı olması bizi delirtti giderek üstelik cumartesi pazar günleri de
pazar sabahı 7de matkap sesiyle uyandırılır mı insan beynimizin içinde uğulduyordu ses
bi gün dayanamadım sinir krizleri geçiricem tam çıktım ışıklığın penceresine bağırıcam
benle aynı durumda olan bi başka komşum bağırmaya başladı aynı anda yeter be iki aydır beynimizi şeyettiniz bu ne terbiyesizlik illa polis mi çağırmak lazım diye kavga etti de giderek azaldı sesler 1 hafta sonra da bitti tadilat=)

matkap sesinden nefret ediyorum ya resmen cinlerimi tepeme getiriyor o ses

canım mutfak musluğu sesinin komşudan duyulduğunu ben burda senden duydum. o psikolojisi bozuk kişilerle hiç muhattap olmamak, oralı olmamak lazım. ne halleri varsa görsünler.

Bizim muslukta ötüyo ya sıcak su tarafını açınca sanırsın trenin srenleri çalıyo Ama suyu çok acınca oluyo fazla açmamaya calısıyorum alt komsudan duyuluyomus diğerlerini bilmiyorum:) Kaldıki o sesten ben bıle rahatsız olurken baskalarına bunu yapmaya hakkım yok...

Meraklı bir komsum vardı eskı oturduğum apartmanda yan dairedeydi.
Bizim kapının zili ne zaman çalınsa onun kapısı açılırdı sanki onun ziline bastılar bizimkine değil
Ama iyi niyetli saf biriydi hep hoşgörüp geçtim art niyet yok=))

benımde bugun küllük gıdıyodu annesı aldı elınden ama yok anam alıyo gene, arabanın anahtarını almış kıracak cocuk annesı yapma etme dıyor ama oylesıne kolundan tutup oturttugu yok. boyle cocuklara delı oluyorum ben. boyle annelerede. bıde yenı evlıyım halıma bıberonuyla çay doktu annesının umru degıl. bu komşular cok fena ya.patlatıvercektım cocuga bıtane. yerlerım lamınant yerde surahıde su vardı cocuk bı dustu surahının ustune yerler şımşırık annede gene tık yok usulen oglum yapma etme dayak yıcen bak o çocugu hiç sevmıyorum D: plazma tv yı çizdi sanırım tam anlamadım ama kocama nasıl solucem bılmem. tatlım sen dıyosunkı cocuktan daha mı degerlı ellalemın cocugundan degerlı valla ne zorluklarla alınıyo eve esyalar... sinir oldum yaa

amaaan ne kiymetli esyalarin varmisss
o komsun benim naber canim

Son düzenleme:

benzer şeyi bende yaşadım..bebek avaz avaz aylarca ağladı..
nihayetinde bebek yapacak bişey yok.sıkıntısı olsa ağlamaz dedik..
aradan zaman geçti, benim oğlan oyun oynarken koşuyormuş daha 2-3 yaşlarında..
apartmanda karşılaştıkça dile getiriyor ben oralı olmuyordum..
geçtiğimiz günlerde alt katta oturan kapıya geldi oğlanın koşmalarından rahatsız olmuşlar vs. vs.
benim üzerimdeki daireye 14 yıl içinde 5 ayrı kiracı geldi gitti..hepsi iki çocuklu ailelerdi .
kimsenin kapısına gitmedik diye sanıyormusunuz biz ses duymadık,ben tolere ediyorum dedim..

apartman hayatı yapacak bişey yok..
herkes oturduğu katta kendini sessiz sakin sanıyor..
o herkesi ,oturduğu bi alt katlara sormak gerek

yine aynı kişi bu gelmesinin 1 hafta öncesindede gelmişti..saat 23:30 da tak tak sesi duymuş kızı uykudan uyanmış..bişey mi oldu,bişey çakılıo diyor..duymadım diyorum oğlumu soruyor..hani o yapmıştır diye,
heyyy yarabbim ..oğlan okula gidiyor .o saatte çoktan uyuyor..

valla apartmanda oturup, çok sessizlik isteyen müstakil ev bulacak kendine..
yok banyodan ses geldi,yok wc den ses geldi,mutfaktan tıkırtı geldi,sandalye gıcırdadı..
böyle tiplerde olmuyor değil apartmanlarda..
..

amaaan ne kiymetli esyalarin varmisss
o komsun benim naber canim

iyim canım:) cocugunu bıda getırme P

o komşu pc kullanamıyo bıkere evınde pc sıde yok.. kıymetlı valla canım ya. arabamın anahtarını almış tokanın tellerıne sokuyo. bozcak mafolcam kocama ne hesap vercem annesı hıcbıse demıyo zaten. kıymetlı valla napim

yaa eşyalarım kıymetli evet çocuktan değerli değil ama kıymetli hepsi helal para ile kocam ve tarafımca çalışarak alınmıştır..:)))

komşuyu geç bir defa kızkardeşlerimin ikisininde 2 şer çocuğu var biz mutfakta dedikodu yaparken minik cadı eline keçeli kalemi al koltuklarımı boya ama koltukta kendi renginden eser kalmamış aynı gün onu temizlerken git deri kaplı sandeyemi (beyaz)bu sefer tükenmez kalemle aynı şekilde karala ...yeğenimi alıp çarpasım gelsede kıyıpta yapamazdım.ama kızkardeşimin rahatlığına sinir oldum.madem çocuğun bu haltları yiyor söyle bana abla ortalıkta kalem filan varsa kaldıralım de..meğer evde daha yeni yapmış....

cocuk kac yasinda o neymis oyle hasere gibi ordan orayaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…