benimde komşularım varr ..benimkilerde orjinal evde tv yerine giriş kapısının kamerasını seyrediyorlar kim gelmiş kim gitmiş...
arkadaşlar bıde komşuların cocukları var dimi? misafirliye gelıp cekmecelerııze bıle bakan her halta elını sokan? ve annesının hıcbısey dememesı? çileden çıkıyor ınsan resmen.. çocuklardan sogudum yaaa
benimde evlenmeden önce bir komşum vardı düşman başına!!!! hiç birşey yokken durduk yerde sabahın 5.30unda duvara vururdu. uykudan duvara vurmasıyla uyanırdık. evimiz zaten 3 katlıydı üst katta yaşlılar vardı ki onlarda şikayet ediyordu alt kattakine söylediğimizde "ben yapmıyorum ki" diyip sırıtıyordu. sanırsam oyun yapıyordu kendince ama felaket bir duyguydu o sesle uyanmak
ohaaaa yani...benim daha önce oturduğum binada alt kat komşum vardı oda tam tipitipti biz evde kocamla birlikte yaşıyoruz çocuğumuz yok.evde akşam 8:00 den sonra ve pazar günleri oluyoruz.oda herzaman değil genelde dışarda oluruz yani evi otel gibi kullanıyorduk yemek bile pişmezdi evde.ayda yılda bir kere ailem bizde toplanırdı ve haliyle çocuklarda var ama haşarı değil sadece yürüyorlar ...(kadının 3 çocuğu var ve ilk öğretime gidiyorlar bütün apartmana zamanında çektirmişler) durum bu haldeyken bu kadın bozuntusu evime misafir gelince kalorifer peteklerine vurarak akıllarınca sesssiz olun mesajı veriyorları ...eşim 1-2-3 derken aşağı indi o kalorifer peteğine bir daha yanlışılka bile dokanırsanız k........................... sokarım dedi...
ben eşimden böyle bir tepki beklemezdim ama adamı çileden çıkartmak için bekliyorlamış ondan sonra bunlardan çıt çıkmadı...hadlerini bildirmek gerekiyor..
biride bizim karşı komşu teyze bizim kapıya biri gelsin bir ses duysun kapıya çıkıyor hemen konuşmaya oda dahil oluyor hemen ya sanane çok kızdırıyor beni ama yaşlı diye bir şey söylemek istemiyorum
Diyelim ki açtın takmadın onlarda gece gürültü yaparak intikam alıyorlar.Kardeşim gece uyanmış babama sesleniyor üniversitedeyken ben tabi balyoz yemiş gibi uyuyorum.Sonrabenim odama geldi bağırdı içeride biri var diye.Hepimiz evi aramaya başladık elimizde çekiç bıçak allah ne verdiyse.Ben dipteki odaya gittim bi baktım ki ritmik tak tak diye sesler geliyor yandakiler mercimeği fırına vermişler karyolaları duvara çarpıyor babam geldi söyledim bir bağırdı ama reziller biz de evliyiz bu ne rezillik diye..Bi daha da yapmadılar..Bu seferde gece iş yapmaya devam ettiler ve tam akşam eve gelip yemek yemeye başlardık banyonun camını özellikle açtıklarını düşünüyorum bağırarak müstehcen konuşurlardı.Örinek:Aaaa şeyinmiş ben de sabun sandım yaaa!O anda biz lokmamızı ağzımıza götürüyoruz düşünün.Tamam oynaşın iyi hoşta camı kapatın en azından ya da daha düşük tonda konuşun di mi?Ve bu kadın mutfakta musluk açmıyor banyo tarafında bunları yapıyor..
bizimde kalofer peteklerinden ses geliyordu nedeni belli oldu alttaki bugun kapiya geldiginde demis ben uyari gonderdim size diye
uyariyi kalioferi tiklatarak gonderiyor sanirsam
öğrenmek lazım kalorifer peteği uyarıdır:)))
medeniyetsiz çık ne derdin varsa kibarca söyle yada o gün farketki uyuyamadın ertesi gün gündüz söyle yada akşam gelince söyle..ama kalorifer peteğini medeniyet sanıyorlar..bunu yapanda bir devlet kurumunda çalışan insanlardı...
ohaaaa yani...benim daha önce oturduğum binada alt kat komşum vardı oda tam tipitipti biz evde kocamla birlikte yaşıyoruz çocuğumuz yok.evde akşam 8:00 den sonra ve pazar günleri oluyoruz.oda herzaman değil genelde dışarda oluruz yani evi otel gibi kullanıyorduk yemek bile pişmezdi evde.ayda yılda bir kere ailem bizde toplanırdı ve haliyle çocuklarda var ama haşarı değil sadece yürüyorlar ...(kadının 3 çocuğu var ve ilk öğretime gidiyorlar bütün apartmana zamanında çektirmişler) durum bu haldeyken bu kadın bozuntusu evime misafir gelince kalorifer peteklerine vurarak akıllarınca sesssiz olun mesajı veriyorları ...eşim 1-2-3 derken aşağı indi o kalorifer peteğine bir daha yanlışılka bile dokanırsanız k........................... sokarım dedi...
ben eşimden böyle bir tepki beklemezdim ama adamı çileden çıkartmak için bekliyorlamış ondan sonra bunlardan çıt çıkmadı...hadlerini bildirmek gerekiyor..
Ne ilginç olaylar varmış yaa..
ben aile apartmanımızda oturuyorum yani 5 katlı 5 ide bir amcamın en üst kat bizim oyüzden gürültü ses duymuyoruz zaten duysakta arada bir oda olağan üstü bir hal olduğu içindir hoşgörürüz..
lakin şuan okuduklarımdan sonra böyle apartmanlarda oturan kuzenlerime özellikle sorucam varmı böyle takıntılı manyak komşularınız diye :)
bakalım ne diycekler, sizlerle paylaşırım cevaplarını :)
İlerde bi gün bende evlendiğimde belki benimde olur.. ay allahım sabır versin şimdiden akıllı mantıklı insanlarla karşılaştırsın cümlemizii..
Amiiiinn..
biz öğrenci evimizle komşular gibi ses gürültü yapmıyoruz
bi ara iki alt katımız satıldı bi yaşlı çifte onlar da tadilat yaptırdılar evi baştan aşağı
abartmıyorum haftanın 7 günü sabah 7 akşam 11 tadilat gürültüsü matkap sesi çekiç sesi derken 2 ay sürdü
gün içinde evde olmadığımızdan çok sorun etmiyoduk ama sabahın körü ve gecenin bi yarısı olması bizi delirtti giderek üstelik cumartesi pazar günleri de
pazar sabahı 7de matkap sesiyle uyandırılır mı insan beynimizin içinde uğulduyordu ses
bi gün dayanamadım sinir krizleri geçiricem tam çıktım ışıklığın penceresine bağırıcam
benle aynı durumda olan bi başka komşum bağırmaya başladı aynı anda yeter be iki aydır beynimizi şeyettiniz bu ne terbiyesizlik illa polis mi çağırmak lazım diye kavga etti de giderek azaldı sesler 1 hafta sonra da bitti tadilat=)
canım mutfak musluğu sesinin komşudan duyulduğunu ben burda senden duydum. o psikolojisi bozuk kişilerle hiç muhattap olmamak, oralı olmamak lazım. ne halleri varsa görsünler.
evet yaaa sinir oluyorum..bizim evimiz biblo dolu her yerden hatıra biblolar alırız eşimle hepsinin bir hatırası vardır.bir çocuk geldi bize anneside yanında 10 dk içerisinde en az 10 parça kırıldı önemli değil diyorumda içim hopladı durdu çocuk ısrarla kırmak zarar vermek için saldırıyor kadında tık yok..tamam çocuktan daha değerli değiller ama bize göre değerliler sahip çık çocuğuna..kadın gitti ben apar topar yapıştırıcı aldım eşimle tek tek yapıştırdık. birde gittik raf aldık duvara monte çok kırılabilir olanları oraya kaldırdık.evet itiraf ediyorum çokkkk kızdım..
benımde bugun küllük gıdıyodu annesı aldı elınden ama yok anam alıyo gene, arabanın anahtarını almış kıracak cocuk annesı yapma etme dıyor ama oylesıne kolundan tutup oturttugu yok. boyle cocuklara delı oluyorum ben. boyle annelerede. bıde yenı evlıyım halıma bıberonuyla çay doktu annesının umru degıl. bu komşular cok fena ya.patlatıvercektım cocuga bıtane. yerlerım lamınant yerde surahıde su vardı cocuk bı dustu surahının ustune yerler şımşırıkannede gene tık yok usulen oglum yapma etme dayak yıcen bak o çocugu hiç sevmıyorum D: plazma tv yı çizdi sanırım tam anlamadım ama kocama nasıl solucem bılmem. tatlım sen dıyosunkı cocuktan daha mı degerlı ellalemın cocugundan degerlı valla ne zorluklarla alınıyo eve esyalar... sinir oldum yaa
benim yaşadığım aprt.nın ikinci katında oturan kadının iki yıl önce bebeği oldu yaz mevsimiydi ve herkes cam kapı açık yatıyodu tabi bu bebecik 1.5 yaşına kadar ne gece ne gündüz susmadı ne kendi uyudu ne mahalleyi uyuttu ama kimse çıkıp yeter bıktık demedi çünkü o bebek ne yapılabilriki..inanın sıcaktan patlayarak uyumaya çalışıyoduk eşim bazen öff bu çocuğu dr.götürsünler diye şikayet ediyodu hemen susturyodum bizimde olabilir diye.kadını da dışarda görmüşlüğüm var bitek geçen gün balkonu yıkrken azıcık su aşağı gitti balkonlarımızda gömmeli yani oda iç tarafa çamaşır asıyomuş amaaan yarabbi nerdeyse iğne ipilki alıp kadının boğazını dikmeye gidecektim.haram olsun sana gösterdiğim sabır dedim içimden haketmiyomuş bende ne kadar Allah anneciğine güç versin diye dua ederdim..bu işler görgü terbiye meselesi biz böyle yetişmedik çok şükür anlaıyışıda bilirim komşuluğuda..ama herşey karşılıklı..
amaaan ne kiymetli esyalarin varmisss
o komsun benim naber canim
iyim canım:) cocugunu bıda getırmeP
o komşu pc kullanamıyo bıkereevınde pc sıde yok.. kıymetlı valla canım ya. arabamın anahtarını almış tokanın tellerıne sokuyo. bozcak mafolcam kocama ne hesap vercem annesı hıcbıse demıyo zaten. kıymetlı valla napim