Komşu manyaklıkları

ne gibi gürültü yapıyosunuz canım?

bazen esimle atisiyoruzama bizim yerlerde sorun var galiba evin icinde yururken gum gum ses cikiyor ben napayim yuruyusumu degistiremem ya ayrica bizim ustekilerde tv sesini cok aciyor en alttaki kadin bizden bizim ustekindende sikayetci ama duvarlar ince galiba ya :44:

biride bizim karşı komşu teyze bizim kapıya biri gelsin bir ses duysun kapıya çıkıyor hemen konuşmaya oda dahil oluyor hemen ya sanane çok kızdırıyor beni ama yaşlı diye bir şey söylemek istemiyorum

biride bizim karşı komşu teyze bizim kapıya biri gelsin bir ses duysun kapıya çıkıyor hemen konuşmaya oda dahil oluyor hemen ya sanane çok kızdırıyor beni ama yaşlı diye bir şey söylemek istemiyorum

evlenmeden once bizimde bir komus vardi oyle binada ses duysun direk kapiyi acip bakardi kapinin arkasindami yatiyor napyior...

benim yaşadığım aprt.nın ikinci katında oturan kadının iki yıl önce bebeği oldu yaz mevsimiydi ve herkes cam kapı açık yatıyodu tabi bu bebecik 1.5 yaşına kadar ne gece ne gündüz susmadı ne kendi uyudu ne mahalleyi uyuttu ama kimse çıkıp yeter bıktık demedi çünkü o bebek ne yapılabilriki..inanın sıcaktan patlayarak uyumaya çalışıyoduk eşim bazen öff bu çocuğu dr.götürsünler diye şikayet ediyodu hemen susturyodum bizimde olabilir diye.kadını da dışarda görmüşlüğüm var bitek geçen gün balkonu yıkrken azıcık su aşağı gitti balkonlarımızda gömmeli yani oda iç tarafa çamaşır asıyomuş amaaan yarabbi nerdeyse iğne ipilki alıp kadının boğazını dikmeye gidecektim.haram olsun sana gösterdiğim sabır dedim içimden haketmiyomuş bende ne kadar Allah anneciğine güç versin diye dua ederdim..bu işler görgü terbiye meselesi biz böyle yetişmedik çok şükür anlaıyışıda bilirim komşuluğuda..ama herşey karşılıklı..

aman canım o sayılmaz, olağan şeyler.. gecenin bi yarısı müzik açmıyosun ya. biz lojmanda oturuyoruz. geçen sene lojmanın doğramaları değişti. bizim balkonun kapısını doğru yapmamışlar. alttakinin balkonuna su sızıyomuş. kapıya gelmişti. ben de yeniydim apartmanda ilk defa gördüm hatunu. dur ben sana göstereyim diye eve dalmıştı bi anda. şaşırmıştım.
bi süre önce de bizim oğlan bi gün bi ağlama nöbetine tutuldu. yan komşu geldi noluyo diye, susturmaya falan çalıştı, ben bunu dinliyorum kaç gündür dedi ama iyi niyetli bi kadın. sonra hastaneye götürelim dedi. götürdük ama zaten beyimiz evden çıkar çıkmaz sustu sonra eşim de , komşu rahatsız olmış bebeğin ağlamasından onun için hastaneye götürelim demiş diye benimle dalga geçti.

benimde komşularım varr ..benimkilerde orjinal evde tv yerine giriş kapısının kamerasını seyrediyorlar kim gelmiş kim gitmiş...

Arkadaşlar tabi gerçekten gürültü yapan düşüncesiz insanlar var biliyorum ama benim dediklerim takıntılı olanlar yani sinir hastaları.Adamlar hiçbir ses çıkarmıyor senin de öyle olmanı istiyor.Bi gün balkonda oturuyordum, ilk kez bu türlerden birini o binada görmüştüm.Hava güneşli filan yandakiyle balkonlarımız bitişik çapraz oturuyordum balkon camının tülünü çıkartmış bi baktım kadın kovaya su koymuş minnacık maşrapayla meyve yıkıyor.Ben de sular kesik sanıp üzüldüm saçlarımı yıkayıp dışarı çıkacaktım.İçeri girdim ki alttaki kadın tangır tungur bulaşıkları yıkıyor musluğu açtım su akıyor.Yine yazdı aynı evde gece uyandım mutfağa gittim su içmeye balkonu açtım hava almak için bi baktım ki yandakiyle kocası o vakitte yemek yapıyorlar adam fasulye ayıklıyor.Bu arada çamaşır makinesi kurutuyor oh öğlen vakti sanki.Bu kadın ev hanımı kocası da işten 15.30 da geliyor.Nası ama şok oldum.Sonra altlarındaki kadınla konuştum akrabaları aynı zamanda baktım ki her şeyi biliyor.o biraz kibirlidir de ondan özel olmaya çalışıyor bizle aynı anda yapmıyo dedi ikinci şoku geçirdim.Mutfak musluğunu açmayan ciddi bir kitle var..

Ha pirobilem ne yaptıkları değil isterse tükürerek yıkasın senin de aynı şeyi yapmanı bekliyorlar sorun burada başlıyor!

Son düzenleme:
benimde komşularım varr ..benimkilerde orjinal evde tv yerine giriş kapısının kamerasını seyrediyorlar kim gelmiş kim gitmiş...

o da iyiymiş :)))
aklıma halam geldi. evi tren istasyonuna bakıyo. apartmanın önünde uzun bi ağaç var. penceresini kapatıyo. o da oturduğu yerde istasyondan geleni gideni göremediği için ağacı kestirmek istiyo. onun için apartmandakilerle baya bi papaz olmuştu.

canım mutfak musluğu sesinin komşudan duyulduğunu ben burda senden duydum. o psikolojisi bozuk kişilerle hiç muhattap olmamak, oralı olmamak lazım. ne halleri varsa görsünler.

ne *alaklar var Allahım ya , kovasaymış keşke evden .ay şok oldum ya

Diyelim ki açtın takmadın onlarda gece gürültü yaparak intikam alıyorlar.Kardeşim gece uyanmış babama sesleniyor üniversitedeyken ben tabi balyoz yemiş gibi uyuyorum.Sonrabenim odama geldi bağırdı içeride biri var diye.Hepimiz evi aramaya başladık elimizde çekiç bıçak allah ne verdiyse.Ben dipteki odaya gittim bi baktım ki ritmik tak tak diye sesler geliyor yandakiler mercimeği fırına vermişler karyolaları duvara çarpıyor babam geldi söyledim bir bağırdı ama reziller biz de evliyiz bu ne rezillik diye..Bi daha da yapmadılar..Bu seferde gece iş yapmaya devam ettiler ve tam akşam eve gelip yemek yemeye başlardık banyonun camını özellikle açtıklarını düşünüyorum bağırarak müstehcen konuşurlardı.Örinek:Aaaa şeyinmiş ben de sabun sandım yaaa!O anda biz lokmamızı ağzımıza götürüyoruz düşünün.Tamam oynaşın iyi hoşta camı kapatın en azından ya da daha düşük tonda konuşun di mi?Ve bu kadın mutfakta musluk açmıyor banyo tarafında bunları yapıyor..

takıntılı olan insanların birazda tasarruf amaçlı böyle olduklarını düşünüyorum tabi tasarruf yapayımderken hastalık derecesine geliyorlar.hani elektrik,su gece daha ucuz derler ya ondan olabilir.buzdolabı poşetini yıkayıp geri kullanan insanlar var.kaçkuruşki 1 paketi 1 lira.karanlıkta oturan insanlarda hemkimse gelmesin misafire çay falan vermemek hemde elektrik faturasından tasarruf etmek olabilir diye düşünüyorum valla aklıma gelen bunlar

ohaaaa yani...benim daha önce oturduğum binada alt kat komşum vardı oda tam tipitipti biz evde kocamla birlikte yaşıyoruz çocuğumuz yok.evde akşam 8:00 den sonra ve pazar günleri oluyoruz.oda herzaman değil genelde dışarda oluruz yani evi otel gibi kullanıyorduk yemek bile pişmezdi evde.ayda yılda bir kere ailem bizde toplanırdı ve haliyle çocuklarda var ama haşarı değil sadece yürüyorlar ...(kadının 3 çocuğu var ve ilk öğretime gidiyorlar bütün apartmana zamanında çektirmişler) durum bu haldeyken bu kadın bozuntusu evime misafir gelince kalorifer peteklerine vurarak akıllarınca sesssiz olun mesajı veriyorları ...eşim 1-2-3 derken aşağı indi o kalorifer peteğine bir daha yanlışılka bile dokanırsanız k........................... sokarım dedi...
ben eşimden böyle bir tepki beklemezdim ama adamı çileden çıkartmak için bekliyorlamış ondan sonra bunlardan çıt çıkmadı...hadlerini bildirmek gerekiyor..

iyi yapmış valla eşin

arkadaşlar bıde komşuların cocukları var dimi? misafirliye gelıp cekmecelerııze bıle bakan her halta elını sokan? ve annesının hıcbısey dememesı? çileden çıkıyor ınsan resmen.. çocuklardan sogudum yaaa

Sermuh bazen o da işe yaramıyor..Babamın çok fena bağırdığını hatırlıyorum bi kaç gün durup tekrar başlıyorlar.Aman neyse çok antipatik bir konu en iyisi düşünmemek lüzumsuz insanları yoksa onlar gibi oluruz..

yuhh,harbiden alllah kahretsin böyle insanları öbür dünyada bunları hesabının sorulacağını düşünmüyorlarmı arkadaşlar komşu hakkı diye birşey var.bunlar çok ince şeler fakat sen tok yatarken komşun birlokma ekmeğe muhtaçsa neden yardım etmedin diye soracaklar bunu bizden.ha komşularımızı tanımıyoruz,o ayrı bari günaha girmeyin dimi

bende esime dedim yarin birgun cocuk olunca bu kadin kapidan gitmez bebektir aglar ama bu hatun anlamaz gibi
komsuda sizi kirmak istememis altan mesaj vermis herhalde doktora goturelim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…