• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kokusuna aşık olduğunuz ve asla vazgeçemem dediğiniz parfümler ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben hıpnoz kullanıorum ılk sıktıgınızda agır gıbı gelebılır ama 5 dk sonra o cok kalıcı ve hafıf artıııı cok sexy bır koku..

yaklaşık 20 tane parfümüm olsada chanel coco matmazelden asssllaaaa vazgeçmem...

armani black code :utangac:
abim sıktığı an o kokuya aşık olduuuuummm :utangac:
şişesi hala bende kaydirigubbakcemile3

bide nina ricci ye :utangac:
önce koku sonra şişesi :utangac:

onunda şişesi hala duruo sempatiksalakcinni

miss dior cherie kesinlikle her ilkbahar yaz döneminde bu kokuya dönerim ama kalıcı ve yoğun bi koku sonbaharda da kullanılabilir

lacoste pour femme yeni aldım ve bayıldım kokusuna aşık oldum resmen.çok hafif ve tam benim tarzım yirmili yaşlara çok uyuyor.tavsiye ederim.tek kelimeyle mükemmel

Davidoff Cool Water hem erkek hem de bayan parfümü var.

vallahi bunu yazmaya girmiştim bende. :) 7-8 yıldır kullanıyorum. sokaktan geçerken bile durdurup soran oldu. çok kişi adını aldı benden. ama kişiden kişiye değişiyor mu bilmem. sen bunu iyi taşıyorsun ben kendimde beğenmiyorumm diyen de çıktı. parfümün sıkıldığı tenle bir alakası var mı bilmiyorum ama benim tek parfümüm bu.:lepi:

kızalr ben amor amoru çok beğenyorum
ve lacoste yi locostenin orjinalini strawberry den getirtmiştim

amor amor u da getirticem ama 3 farklı fiyat ve isim var
hangisi acaba benim beğendiğim yada farkları ne bunların?

ilki

Amor Amor Elixir Passion Eau De (ve şişesi saydam değil)

ikincisi
Amor Amor Eau De Toilette

üçüncüsü;
My Amor Eau De Toilette

bu ikisinin şişesi şeffaf..

şimdi bu 3 nün farkları ne?

Benim kokusuna aşık olduğum,asla vazgeçemem dedğim parfümlerim: Hypnotic poison, lancome hypnose, d&g the one ve light blue. Başka parfümler de kullanırım ama dönüp dolaşıp bunları kullanırım mutlaka :asigim:

Ben yaklaşık üç yıldır Givenchy Absolutely Irresistible kullanıyorum. Herkes de sorar ve beğendiklerini söylerler.

Benım asla vazgeçemeyeceğim parfumler Cacharel Lou Lou, Salvador Dali Laguna, Cerrutti 1881...

Benım asla vazgeçemeyeceğim parfumler Cacharel Lou Lou, Salvador Dali Laguna, Cerrutti 1881...

salvador dali laguna yı nerden alıyosun cnm.. benimde vazgeçemediğim güzellikte ve kalıcılıkta bi koku ama bulamıyorum artık.. orjinalini yada dolumunu nerden alıyosun??

Back