• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kokusuna aşık olduğunuz ve asla vazgeçemem dediğiniz parfümler ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
escada collection kokusuna bayıldım ama piyasan kalkmış herhalde ona benzeyen eşdeğer bi parfüm varmı bildiğiniz

escada collection kokusuna bayıldım ama piyasan kalkmış herhalde ona benzeyen eşdeğer bi parfüm varmı bildiğiniz

başka başlıktada vardı sanırım bu soru ama cevaplayayım..
kalkmış evt.. escada zaten biçok parfümünü belli süre sonra tekrar çıkarmıyor..halbuki kokularıda çok güzel oluyıor.. ama dolumu var..çokda güzel yapıyorlar..ben çok memnunum kullanıyorumm cnm
ona benzer koku aklıma gelmedi şuan için gelirse yazarım.. belki kenzo amour olabilir.. oda tatlı ve odunsu koku hani ilk aklıma o geldi o tarz bi koku diye

başka başlıktada vardı sanırım bu soru ama cevaplayayım..
kalkmış evt.. escada zaten biçok parfümünü belli süre sonra tekrar çıkarmıyor..halbuki kokularıda çok güzel oluyıor.. ama dolumu var..çokda güzel yapıyorlar..ben çok memnunum kullanıyorumm cnm
ona benzer koku aklıma gelmedi şuan için gelirse yazarım.. belki kenzo amour olabilir.. oda tatlı ve odunsu koku hani ilk aklıma o geldi o tarz bi koku diye
saol canım teşekkür ederim eğer buna benzer bi koku aklına gelirse paylaş benimle :1:

Armani mania, açık olanı değil ama orjinali. Açık olan bişeye benzemiyor.
Şunu söylemeden geçemeyeceğim. Duştan sonra Armani mania'yı sıktığımda, kendime evlenme teklifi edesim geliyordu :)

Armani mania, açık olanı değil ama orjinali. Açık olan bişeye benzemiyor.
Şunu söylemeden geçemeyeceğim. Duştan sonra Armani mania'yı sıktığımda, kendime evlenme teklifi edesim geliyordu :)

sadece duştan sonramı sıkınca güzel :) ??
yorumun hoşuma gitti ilk fırsatta bakacağım kokusuna
armani kokularında afrodizyak etkisi olduğu kalmış aklımda bi yerdemi okudum birindenmi duydum hatırlamıyorum..çekiciliği yüksekmiş yani armani kokularının

benim kesinlikle joop le bain. kaç şişe parfümüm var ama elim her seferinde ona gidiveriyor :16:

Amber elixir.asıl afrodizyak koku bu bence.nefis nefis.bir de chiffon var edt daha hafif.tam bahar,yaz kokusu.mutlaka deneyin.

2 senedir gucci rush bana yakisiyor bu kokuu.ama calvin klein beauty guzel kokuyor baska parfumde almak isterim ama hangisii calvin kleini babam anneme almis ama kokusu butun gun durmuyor dedi birtek basortudee

nası kimse yazmaz Givenchy Only i tatlı hafif sıcacık bi koku...ilkin kalem parfüm olarak aldım.bir kez sıktım tuvalette düşüp unufak oldu..sonra tanıdığım herkese havalimanlarında görürseniz başka ülkelerde alın dedim.Arkadaşım Libya da görmüş sen git clinique happy i al o da çok güzel :69:ama..koklayan herkes bayılmıştır kötü diyen olmamıştır.

Artık üretilmiyor niden yaaa! nidennn!:58:Aşk çemberi sarmış dört bir yanımı...duymayan kalmadı bu feryadımı bu gidişle bu aşk beni öldürür kuluna bırakma sen al canımı sen al canımı?:95:

Avon Simple elements meadow dew ve yeni aldığım Eternal magic (gece için süfeeer!)Today tomorrow always serisinden Diamonds karışık çiççekkk..

avon
blue rush, celebre, windscapeparfümler çok güzel çok beğeniyorum ve arkdaşlarım çok beğeniyo
tavsiye ederim cnm arkadşlarm...

kesinlikle dolce gabbana the one.. asla vazgeçmem.. asla..

Back