• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kokusuna aşık olduğunuz ve asla vazgeçemem dediğiniz parfümler ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cacharel- amor amor
DKNY- Be Delicious
Armani- She, Code
Jean Paul
Kenzo- Flower

bu kokularima asigim...

LTBdress
Burberry-klasik(beni çok çekiyor bu koku nedendir bilmem)
Amor amor
Purblanca
Tiaras ....

light blue, far away ve tabiki jlo-glow...
hepsi de hayatımın farklı dönemlerini, farklı hallerimi anımsatıyor bana.
çok sık kullanmam klasiklerimi çünkü onları arasıra kullanmak, hatıralar kutusunun kapağını açmak gibi oluyor. Her biri farklı bir yolculuk. Biri liseye götürüyor, biri ilk aşkıma, biri üniversite yıllarıma..

DIOR HYPNOTIC POISON tabiki bayılıyourm bu kokuya.tek geçerim asla vazgeçemiyorum .elimde olsa yazında kullanıcam ama ağır kaçar DıYORLAR :)

organza,the one,poeme,wish,blak xs,rush 2zemuszemuszemuszemus

Dün DP den hypnotic Poison aldım. Akşam yatarken tenime sıktım. Sabah kalktım hala buram buram kokuyorum. Ten kokumla karışınca daha faklı ve güsel bi koku oldu. Forumlarda ağır bi koku olduğunu okudum ama hiçde ağır kokmuyor. mis mis

Ya kızlar bide Cacharel'in Noa adlı parfümünü denedim. ılk sıktığımda kolonya gibi bu ne dedim. Ama eve geldiğimde çok güzel kokuyodu. Hafif pudralı ve çiçeksi bi koku.. Bebek gibide kokuyo ve kalıcı çıktı.
Kullanan var mı bu kokuyu??

spotlight avondan almıştım ama kokusuna bayılıyorumopuyorumnanaktan

Dün DP den hypnotic Poison aldım. Akşam yatarken tenime sıktım. Sabah kalktım hala buram buram kokuyorum. Ten kokumla karışınca daha faklı ve güsel bi koku oldu. Forumlarda ağır bi koku olduğunu okudum ama hiçde ağır kokmuyor. mis mis

Ya kızlar bide Cacharel'in Noa adlı parfümünü denedim. İlk sıktığımda kolonya gibi bu ne dedim. Ama eve geldiğimde çok güzel kokuyodu. Hafif pudralı ve çiçeksi bi koku.. Bebek gibide kokuyo ve kalıcı çıktı.
Kullanan var mı bu kokuyu??

evet.kullanmıştım.

eco___pasıfıc paradays___mıdnigt fantazi bunlar benım asla vazgecemeyecegım kokular deneyın derım

Hypnotic Poison şahane bi koku...ama ben amway anticipate hayranım..erkek arkadaşımın kullandığı parfüm..

HYPNOTIC POISON defalarda yazabilirm kaydirigubbakcemile3

Back