• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kokusuna aşık olduğunuz ve asla vazgeçemem dediğiniz parfümler ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E. Lauder Pleasures ve yaz için de aynısının pembe rengi , pleasures intense. Pleasures yıllardır vazgeçilmezimdir , geçen yaz da intense i kullanmaya başladım.

lolita lempicka aldım gecenlerde..esmer oldugumdan mıdır nedir tende harika kokuyo vazgecemicem kolay kolay=)

gucci rush 2 bitmek üzere 2.ciye geçicem inş. o kdr parfüm denedim hepsinden sıkıldım bi bundan sıkılmadım...tavsiye ediyorum arkadaşlar bence hem yaz hem kış kokusu olan nadir kokulardan...:))

keşke yazın yoksa kışın mı kullanıyorsunuz yazsaydınız.hangileri yaz parfümü hangileri kış parfümü nasıl ayırt edicem ben şimdi?bilmiyorumkismile :sinifsinif:

Lacoste touch of pink . 5 yıldır kullanıyorum asla da değiştirmicem :D

fahrenheit....

( bu erkek parfümü evetboshayallersmileama ben 18 yıldır bunu kullanıyorum )

Bayiliyorum bu parfüme. 5 yildan fazladir kullaniyorum. Cok hafif bir kokusu var, sanki dustan cikmissinizda sampuan kokuyorsunuz gibi.:asigim:

attachment.php

Eklentiler

• $EMPORIO_ARMANI_ELLA_50_V_(21102006_31122006).jpg
    $EMPORIO_ARMANI_ELLA_50_V_(21102006_31122006).jpg
    6,7 KB · Görüntüleme: 292
dolce gabbana rose the one
alien
lancome miracle so magic
kenzo l'eaupar
chanel chance
escada kokuları vazgeçilmezlerim..

Lolita Lempicka.kendisiyle çok güzel uyum yakaladık.yıllardır birlikteyizbayanssulusmile

Cacharel Amor Amor,ama en çok favorim ve bana çok yakışan Chanel Chancebayanssulusmile

Back