ben şekerli sevmiyorum zaten benim hoşlandığım tarz biraz erkek parfümüne yakın gibi mesela ange ou demon çok beğenirim one million çok beğenirim.Öyle şekerli çikolatalı şeyleri sevmiyorum bunlar araştırdığım kaddarıyla gördüm kokularını bilmiyorum onlara gelene kadar hangileri var paylasırmısın onlarada bakıyım:))buzamana kadar kullandıklarım:tüm avon parfümleri,alien gucci flora,guilty,hugo boss(sevdim ama baydı ve başımı çok ağrıttı sonra chanel chance geçtim oda herkeste çok olan bi parfüm pek hoşuma gitmedi ange ou demon kullandım onu bikaç kişi sormuştu ay çok güzel diye sonra armani code kullandık oda güzel ama harika diyemem biraz limonumsu kokuyor:)şuan lady million ve hypnotic poisonum var poisonu çok günlük kullanmak istemiyorum.Böyle çok güzel insanın koklaıdkça koklayası gelirya öyle bi parfüm istiyorum ama bunların içinden beni en çok etkileyen ange ou demon olmuştur ve bayıldığım bi parfüm var ama fiyatı tuzluydu alamadım
herhalde bütün parfümleri denemişimdir bvlgari dolce gabbana versace hariç:) hastalık bu bendeki bitane harika bişey almak ve değişmemek istiyorum skıldım hergün parfüm arayışından