evet ama dünyada biyolojik yas diye bir gerçek var.
eger cok yoğun bir anne olma arzusu hissediyorsa - uygun baska bir aday yoksa ve yakin gelecekte olacak gibi gorunmuyorsa - yumurta dondurmaya ayiracak 200bin + kadar bir butcesi yoksa en azindan anne olmak icin böyle bir maceraya atilabilir. tabii isini birakmamak - o eve muhtac olmamak sartiyla. Dener, olursa ne ala mutlu bir aile yasami olur, olmazsa da en azindan damizlik kullanmis olur adami , bebek sahibi olur yine zararda olmaz.
ha etik mi mantikli mi, kimine gore evet kimine göre dagilma ihtimali olan yuvaya cocuk vermek mantiksiz vs vs. ben de eskiden cok eleştirirdim. hatta bir teyzem var sirf tren kacmasin diye malin birini aileye musallat etti. adamin ne iğrenç oldugunu görüp bosanip ayni karaktersizle tekrar evlenip cocuk yapip tekrar boşandı. zor bir dönemden gecti cocuguna da dogru duzgun bakamadi. ona hep kizdim bu b.k gibi aileye doğmak istemezdi cocuk diye. ama simdi o köprünün altindan cok sular akti, teyzemin de hayatinda biricik cocugu var kendisini adadigi- ona ait olan. bencillik mi? sonuna kadar. ama bu bencil atagi yapmasaydi bugun 60 yasinda yapayalniz kalacakti . aldigi ev, edindigi mülk kendisiyle alakasi olmayan - cok da bayilmadgii biz yegenlerine falan kalacakti. uzun yillar sonra bakinca hala cok takdir etmesem de artik o kadar da elestirmiyorum kirklara gelirken "eh iste" bir adamla evlenmeyi. en kötü bosanir yani