evet ben şu an çok nete griorum eşime kapanmayack fln diorum ama itiraf etmelym ki hç bağlatmasaydm dha iyiydi.çnkü ben dozunda kullanabilenlerden değilm.dedğm gbi işten ayrılmş olmak hamile olmak hepsi bahane oldu benm için ve şmdi düşününce eşimle sohbet zamanımızı çok azalttğmı farkediorum :S net ölçülü kullanldğı zmn olması gerekli ama ...benim amalarım var işte :)))
teşekkür ederim biziz :)) güveniyor aslında bana ama huzurumuz kaçar diyor :)) çalışıcam zaten pek vaktim de olmayacak öyle bilgisayar internet için.. bakalım fikri değişmezse dediğin gibi girmem olur biter.. ondan değerli mi ?
tabi cnm girme
ama kk dan vazgeçmeeee
hahaha çok doğru söylüorsun:)doğuma da bir ay bile kalmadı sonrasnda ne bahane bulacm onun derdne düşm ben şmdiden :))
sen bu siteden sakn kaybolmaaaa emi :))
çocukla uğraşmaktan beynim yoruldu, kafamı dağıtmaya ihtiyacım var dersin :)))
inşallah dua edin de insafa gelsin :))))
artık telefonla falan gizli gizli girerim.. buraya girdiğimi biliyor gerçi, geçen gün söyledim, sadece kadınlar var dedim.. '' aaa ne güzel siteymiş o öyle '' diyor :)))))
cnm bence senınkı abartıyor..ya da aşırı kıskanç..
kıskanç.. işin tuhafı ben de kıskancım.. eğer net olsa bizim evimizde, facebook u falan açsa, ondan önce ben kapattırırım :))) ama işte, ben gireyim, o girmesin istiyorum.. çok şey mi istiyorum yaa
cnm bence bırbırınızın facesını bı alt ust edın..olmadı yenı bırer face alın akrabalar eş dost falan olsun..böyle olmaz kı amasonucta evlenıceksınız..o işe gidicek senın canın sıkılcak, hem net sadece sohbet ıcın degıldır ki...ohh valla sende o yapmasın sen yap, var mı öle adalet ben söylım sana gızlı gızlı gırmeye kalkarsan güvenı kalmaz sana..zaten ılk başta defalarca söylemıs sana, ne kadar hassas oldugunu anla işte...bence en basından alıstırırsan sonradan başın ağrımaz..
kıskanç.. işin tuhafı ben de kıskancım.. eğer net olsa bizim evimizde, facebook u falan açsa, ondan önce ben kapattırırım :))) ama işte, ben gireyim, o girmesin istiyorum.. çok şey mi istiyorum yaa
yok canım ya sen dayak istiyorsun
çok şey nedemek
benim eşim karışmaz
pardonya karışıyor resimli siteler girme int takılıyo oyun oynayamıyorum başlarım senin çarkına
senin yaş kaç
ne zaman evleniyorsun
yok canım, gizli gizli girmek işin şakası.. facebookta zaten hesabım yok, açmayı da düşünmüyorum.. baştan alıştıracaktım ben onu haklısın.. şimdi artık int.. der dermez '' unuuuuuttt '' diyor
yok canım, gizli gizli girmek işin şakası.. facebookta zaten hesabım yok, açmayı da düşünmüyorum.. baştan alıştıracaktım ben onu haklısın.. şimdi artık int.. der dermez '' unuuuuuttt '' diyor
cnm bence bırbırınızın facesını bı alt ust edın..olmadı yenı bırer face alın akrabalar eş dost falan olsun..böyle olmaz kı amasonucta evlenıceksınız..o işe gidicek senın canın sıkılcak, hem net sadece sohbet ıcın degıldır ki...ohh valla sende o yapmasın sen yap, var mı öle adalet ben söylım sana gızlı gızlı gırmeye kalkarsan güvenı kalmaz sana..zaten ılk başta defalarca söylemıs sana, ne kadar hassas oldugunu anla işte...bence en basından alıstırırsan sonradan başın ağrımaz..
vala benim hesabım var giriyom ben facebook
ama evlenin 4 5 ay sonra karışmaz sanada
:))) evet galiba dayak benim istediğim.. bu senenin sonunda gibi görünüyor 26 yaşındayım
bakma sen unut dedğne bak ben çok kıpır kıpırımdr eşim de b o kdr ağır dışardan o kdr sert durur ki ilk tanştrdğm arkdşlrm onu tam tanımadan bu adamdan korkmadğna emin misin dye sorarlar hep :)))o sert adam bile evlenene kdr aslaa dye dye kendni yiyip bitirmesne rağmen ben şu saatte hala şurdaysam sen de istersen netsiz kalmayacksn demektr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?