Başlıkta da olduğu gibi benim kocam bilgisayarda çok oyun oynuyor benim gibi olanalar buyrun dertleşelim
benim eşim de çok oynar...
kafamı böyle boşaltabiliyorum diyor:)
Uzun zamandır kk okuyucusuyum ama bugün bu konuya rastlayınca üye oldum. Bilgisayar bağımlığı benım yarın açılacak boşanma davama ana konulardan biri. Bunun yanında daha garip konularımızda var ama bu bağımlılıkla uğraşmak gerçekten beni benden aldı.
Balayına dahi bilgisayarla gittik. Hatta balayından önce ilk gecemizde ben duvağımı çıkartırken pese koştu. İlk başlarda bende gariplik var herhalde dedim ama bir iki ay sonra anladım. Gittiğimiz bayram ziyaretlerinde dahi elinde bilgisayar. Anlatmakla bitmez öykülerim var.
bzde de eşim benm bilgsyr oyunlarımdan şkayetçi.hastasn sen dior bana :)
kısmet olursa inşallah b aydan az b süre sonra bebeğm doğack şmdiden sen çocuğa da bakmazsn dye sölenp duruyor ama abarttğı kdr değilm yahu:)
hamilelkte işten ayrıldğm için skıntıdan oyunlara sardım hepsi bu! ama anlatamıorum :))
nişanlım '' evlenince bizim eve bilgisayar ve internet giremez '' dediğinde kızıyorum, ama kızmamalıyım sanırım.. gerçekten sinir bozucudur bilgisayar başından hiç kalkmayan bi eş.. yakın bi aile dostumuzun eşi de böyle.. facebookta bayanlarla tanışıp görüşmeler falan.. hiç olmasın daha iyi..
yok cnm ya benim ki öle değil
allahtan aşığımda kaldırabişliyorum
senin nmişanlın neden bilgisayar istemiyor
sende mi çok oynuyorsun
yok ya, bizim şu facebbok denen siteyle alakalı sorunlarımız olmuştu geçmişte, kapattık hesapları falan.. ama adam internete toptan karşı.. mevzu oyun değil yani.. msn, facebook denince tepesi atıyor :))
benm eşim de aynen öle.zorla ona face hesabı fln açıordm o da grsn vakit geçrsn belki susar dye ben açıorm o kapatıor:) elalem kocasnın hesaplarını kapamak için uğraşrken bzde tam tersi:) sevgli ve nişanlyken çok tartşmştk evlenince eve net bağlatmam demşti ama ben işten çkınca mecbur kaldı.hatta geçen gun tekrar kapattı netti nasıl b hal almışsam acıdı halime b saat içinde geri açtrdı:)))
yok ya, bizim şu facebbok denen siteyle alakalı sorunlarımız olmuştu geçmişte, kapattık hesapları falan.. ama adam internete toptan karşı.. mevzu oyun değil yani.. msn, facebook denince tepesi atıyor :))
benm eşim de aynen öle.zorla ona face hesabı fln açıordm o da grsn vakit geçrsn belki susar dye ben açıorm o kapatıor:) elalem kocasnın hesaplarını kapamak için uğraşrken bzde tam tersi:) sevgli ve nişanlyken çok tartşmştk evlenince eve net bağlatmam demşti ama ben işten çkınca mecbur kaldı.hatta geçen gun tekrar kapattı netti nasıl b hal almışsam acıdı halime b saat içinde geri açtrdı:)))
resimdeki sizmisiniz .
çokta yakışıyonuz
sana güveniyorsa bir sorun olmaz neden karşı ki
aman girmezsin sende zaten olur biter
evlenince birbirinizle oynaşırsınız
evet ben şu an çok nete griorum eşime kapanmayack fln diorum ama itiraf etmelym ki hç bağlatmasaydm dha iyiydi.çnkü ben dozunda kullanabilenlerden değilm.dedğm gbi işten ayrılmş olmak hamile olmak hepsi bahane oldu benm için ve şmdi düşününce eşimle sohbet zamanımızı çok azalttğmı farkediorum :S net ölçülü kullanldğı zmn olması gerekli ama ...benim amalarım var işte :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?