hayırlısı olsun cnm
bende 23 3 senelik evliyim acele ettim galiba
aynen işte benim nişanlım da öyle.. tam bi karadeniz erkeği.. arkadaşlarım hep soruyor bu sana bağırıp çağırmıyor mu diye
bakma sen unut dedğne bak ben çok kıpır kıpırımdr eşim de b o kdr ağır dışardan o kdr sert durur ki ilk tanştrdğm arkdşlrm onu tam tanımadan bu adamdan korkmadğna emin misin dye sorarlar hep :)))o sert adam bile evlenene kdr aslaa dye dye kendni yiyip bitirmesne rağmen ben şu saatte hala şurdaysam sen de istersen netsiz kalmayacksn demektr
karadenizli mi bende karadenizliyim trabzon of..
eşin rizeli sanki ismi erhan mı
maşşalahben geç kaldım, sen iyi yapmışsın.. anneme kalsa '' ne acelen var, bir iki sene daha nişanlı kalın '' diyor ama
ben de 26 yaşındaym bir senelk evliyim.annemler de beni b verememşlerdi:) hele hamile oldğumu duyduklarnda bildiğin yıkıldılar bu yaşta bu kdr erken nasıl yanii dye dye....töbe yarabbmmm :))))başkasnın çocuğu olunca tam zmnı işte ne güzel derler ama kendi evlatları olunca hep erken oluor nedense...
yok canım.. trabzonlu o da :)))
kıs trabzzondan erkek alma
etma bu kendune
ya görümcemin eski sevgilisi var da ona çok benzettim aşırı benziyor
karadenizlide diyince
acaba omudur dedim
5 senelik ilişkisi bitti görümcemin
maşşalahben geç kaldım, sen iyi yapmışsın.. anneme kalsa '' ne acelen var, bir iki sene daha nişanlı kalın '' diyor ama
annen seni çok seviyor ya ondandır
benim annemde her geleni eve alıyordu görücümü geldi
hemen evde gelirlerdi tanışmaya
allahtan evlendimde kurtuldum
iyikide evlenmişim harbi çok seviyorum
öyle derler hep, ama benum ha bu uşak adamun dibidur daaa, kıskançtır, sinirlidir ama candır caaaan :))
yok canım o olamaz, ismi erhan değil zaten :))
ben de 26 yaşındaym bir senelk evliyim.annemler de beni b verememşlerdi:) hele hamile oldğumu duyduklarnda bildiğin yıkıldılar bu yaşta bu kdr erken nasıl yanii dye dye....töbe yarabbmmm :))))başkasnın çocuğu olunca tam zmnı işte ne güzel derler ama kendi evlatları olunca hep erken oluor nedense...
ben oynarım o sinir olur içten içe :)[/QUOTE
tabiki sen oyna o sinişr olsun
yoksa onlar oynasın bizmi sinir olalım hangisi:26::26:
benim annemler hamile olduğumu duysa göbek atarlar heralde
hey gidi
bencede tam zamanında yapmışın benim ablamın 2 çocuğu var filinta gibi hem zayıf hem küçük kimse inanmıyor 24 yaşında olduğunu
çocuklarım var diyince iyice ağızları açık kalıyor
küçük yaşta anne olmak iyidir hem gençleştiriyor
benm de iki ablam var ikisinin çocukları 1 yaşında onlarda ince ve uzunlar...ben doğum sonrası tekrar incelebilirm belki ama uzunluk konusu can sıkıcı:) çnkü ben onların aksne kısayım.1.64 boyum var...buarada bizimki planlı b gebelk değildi.eğer bize kalarak olsaydı inan ben çok dha geç yapardım.bunlarn hepsi ailenin bilinçaltına işlemeleri işte :))))
benm de iki ablam var ikisinin çocukları 1 yaşında onlarda ince ve uzunlar...ben doğum sonrası tekrar incelebilirm belki ama uzunluk konusu can sıkıcı:) çnkü ben onların aksne kısayım.1.64 boyum var...buarada bizimki planlı b gebelk değildi.eğer bize kalarak olsaydı inan ben çok dha geç yapardım.bunlarn hepsi ailenin bilinçaltına işlemeleri işte :))))
kocam habire boyumla alakalı geyik muhabbeti yapınca bu hali alıorsun :) geçen b oyuncakçıya gttk orda çocuklar için boy ölçme yerleri oluyor ya duvarlara monte edilenlerden.hayatm geç boyunu ölçelm dedi güldü ki orda en uzun ölçüm 1.50:)) anca işte senlik metreler bunlar diogebertesm gelio valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?