• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocası deli gibi bilgisayar oyunu oynayan var mı ?

eşim de cdden kısa buldğndan değil her zmn söler ben senin boyunu kilonu herbşyni böle seviorum dye...onun amacı benm üzerimden böle bazen eğlenmek :) ve beni durduk yere germek hahaha

bakma sen unut dedğne bak ben çok kıpır kıpırımdr eşim de b o kdr ağır dışardan o kdr sert durur ki ilk tanştrdğm arkdşlrm onu tam tanımadan bu adamdan korkmadğna emin misin dye sorarlar hep :)))o sert adam bile evlenene kdr aslaa dye dye kendni yiyip bitirmesne rağmen ben şu saatte hala şurdaysam sen de istersen netsiz kalmayacksn demektr :D[/QUOTE:37

:37::37::37:

Benim ki evliliğimizin ilk zamanları biraz abartıyordu, ama şöyle bir ayrıntı var ki, evlendiğimiz de 3 ay tatildeydi, tatildeyken oynuyordu yani. Ben tatildeyken bile bu durumdan rahatsız oluyordum, sonra şikayet etmeye başlayınca azalttı, şimdiyse hiç oynamıyor.
Size zaman ayırmıyorsa, özellikle de çocuk varsa gerçekten çok can sıkıcı.
Eşinizi uyardığınızda sonuç değişmiyor mu?

vallahi okuyunca masallah dedim. kac yillik evlisiniz.
ben bu konuda cok kotu hisediyorum. kimseyle konusmadigim icin bu seyleri buraya yazmaya karar verdim.
ben 1 yillik evliyim. 7 yillik iliskinin ardindan evlendik. harika bir iliski ve yasanmamis bir cok seyin sonunda evlendik.
esim cok iliman uyumlu sakin kibar nazik biri.
ancak oyun meraki biz evlenmeden once de vardi.
evlendik 3 ay sonra aksamlari isten eve geldigimizde ve yemegimizi yedigimizde oyun oynamaya basladi. minumum 2 saat ama ortalama 3 saat
yani saat 8 den 11 e kadar.
zaten sabah 7 de kalktigim icin de uyku vakti benim icin...
ilk onceleri yataga onsuz yatmak istemedim alismasin diye. o tv seyrederken yada oyun oynarken ben kotukta uyukladim o beni ytaga gotururdu.
ben bu koltuk fedakarligini yaparken o hic 11-12 de esimle bende uyuyayim diye fedakarlik yapmadi.
herneyse...
hftada 3 gun oyun oynamaya basladi rutin olarak.
bir haftasonu sabah 1 de oturdu aksam da kalkti. sadce haftasonlarimiz tatilken.
izah ettim ``sanki cok oynuyrum canim dikat ediyorum ya`` dedi. evet cok oynamiyor cunku evlenmeden onc her gece sabah 5 e kadar oynardi.
yine bir haftasonu aksam 5 ten gece 12 ye kdr oynadi. kalbim sikisiyor sandim salonda saatlerce oturdum.
gel disari gidelm gel ffilm seyredelim dersem gelir ama niye soylememgerekiyor
ben birlikte vakit gecirmek isterken o sadece oyun oynamak istiyor ama ben soylersem de red etmiyor bu nedir peki.
siddetli kavgalar gecirdikten sonra bu hala devam etti...
kavga ediyoruz agiyorum deliriyorum sora cozuyoruz ertesi gun yine oynuyor.
3 ay byle devam etti. sonra birakti...
sonra tekrar ufa ufak baslamaya basladi.
soyle bir vaktimiz ldu aksamlari
ben ondan 1 saat once ece geliyorum, yemek hazirliyorum, bulasiklari yikiyor. oyuna geciyor saat 10 da oyundan kalkiyor benle biraz tv seyrediyor ve ben koltukta uyuyorum.
ya da
eve geliyorum yemek hazirliyorum yiyoruz bulasiklari yikiyor sonra film seyretmek istiyor film seyrdiyoruz sonra ytiyoruz.
yani benim onunla oturup aksam kahvesi icmem icin ya film seyretmem gerekiyor ya bir plan yapip eve misaifr almam gerekiyor ya biyere gidelim demem gerekiyor. yan yanima oturup sohbet edip bisi izlemeden biz aksam oturmuyoruz.
biz daha 1 yillik evliyiz ve bu olanlar 3 aylik evlilik sonrasi meydana geldi.
aylar gecti simdi az oynuyor ama artik sabrim okdr tukenmiski 1 saat oturmasina dahi katlanamiyorum.
bugun tatiliz. bayram dolayisiyla 4 gundur tatiliz... misafirlerimiz oldugu icin annemlere gidiyoruz siklikla.... dun gece benim canim skiindi ama sebepsiz bir bunalim yasadim icimde oda bunu biliyordu bile bil iceri gitti ve 40 dakika oyun oynadi. bense o bir sikkinlik yasasa pervane olurdum. aksam yani gece sordu noluyo ne bu trip anlatmicam ise yaramiyor sana anlatiyor olmam dedim. iyi anlatma dedi. sonra isrrar filan aglayarak anlattim yaptigi terbiyesizligi.
sabah uandim yatakta yok oyuna gitmis gene.
kahvaltimizi yaptik hic ses etmedim. toparladi birlikte... annenlere gidecekmiyiz dedi. sonra gideris aksama dogru dedim. dedim cunku biyerlere gider kahve iceriz biraz vakit geciririz diye. ozaaman ben oyun oynuyorum dedi. saat 15:00 ve ben yatakta kafayi yicem o icerde oyun oynuyor. iste bir tatil gunumuz,...
2 hafta once yine kavga ettigimizde bu konudan agzindan su cumle cikti: sen uzulme diye az oynuyorum dedi.
be uzulmiyeyim diye mi dedim
dusunsenize ben uzumiyeyim diye....
bosanmak istiyorum
ama sadece beynimdeki dusuncelerde bu
herkes peri masali gibi bir evlilik yasadigimi saniyor
ki gercekten cok tatlidir kendisi ama bu oyun beni kahrediyor

kocası değil de, karısı deli gibi bilgisayar oyunu oynayan bir kocam var :1: :1:

:3:

Benim nişanlım da ps3 oyun delisi şuanda oynuyor. online maç yapıyor pes 2013 de aldı fifa 2913 felan Ohh hepsini oynuyor. Uyarınca oynamıyor geliyor Muhapet ediyoruz film izliyoruz oynaşıyoruz felan :1:

Ama bende rahtsızmıyım yaniiiii. Ama bazen iyi oluyor. kafa dinliyorum ohh salon benim mutfak benim :27:

benim eşimde kardesiyle oynuyo suan ama ben bu durumdan şikayetçi değilim dısarı gdip aklımın onda kalmasından daha iyidir.

poker sayfamız eğer eşim evdeyse hep açıktır..
Ben anlamam o oynar ..
Arada para kaybettimm huuleyynnn diye mızırdanır bunalıma girer..
Sonra totem yapar kazanır
Dürterim başların senin parana arkadaşlarına derim..
Duuuu bi yaaaahhuuu 053637596 bastım bu el bende diye bana oyunu anlatmaya çalışır..
seni dinlemiyorum ki derimm..
Elimde tetris vardır o ara..
sonra o benim tetrisimi alır bana sarar ben onun mausunu atarım öyle yuvallanıyoz biz..

yaa sormayın kızlar benımkıde cok fena oynuyodu boynu falan tutuluyodu konusa konusa konusa:):)artık ben pazar gunlerı oyle dısarı falan cıkınca oynuyo yada benden once kalkıp sabahları falan oynuyo korktu dırdırımdan yazık:):)

Benim eşim de tank diye bir oyun var deli gibi onu oynuyor. Evi çok ihmal etmez ama onun dışında evde olduğu saatleri çoğunlukla oyun oynayarak geçirir. Ben oyun oynarken yanına gidip birşey sorunca söyleyince yada dokununca kızar. Sonra ben trip atınca daha da sinir olur ben sana kaç kere dedim oyun oynarken dikkatimi dağıtma diye aonra bide trip atiyorsun diye.elinden teli alıp parcalayasim geliyor

Benimde esim coook oyun oynuyordu sonra da ben dedim ki gel bilgisayar degilde pes alalim birlikte oynayalim aldik birde rahat baba koltugu aldik hic birsekilde sorun yapmadim.. Birlikte oynuyoruz bem bazen sikilip kitap okuyorum yada cocuk la ilgileniyorum ama saatli ve zmaani var bana çocuğuna zaman ayiracak ondan sonra bi problem gormedim cok sukur kari kiz kavelerde oynasa daha mi iyi olurdu ... Bende sikmadigim icin bunu asiriya kacirmiyor.. Ama surekli of puf etseydim esim cok inattir kesinlikle kaybederdim ya disari giderdi desarj olmaya ya da sabahlara kadsr oynayip beni sinir ederdi.. Onunda desarj olmaya ihtiyaci var ama seninle anlastigi kadar sınırı asmamali kesinlik le konusarak halledebilirsin..

Peki 8 yıldır herkesten çok güvendiğiniz Eşiniz yıllardır(evlendiğimizden bu yana) uyku hali dışında (wc'de bile) çıldırmış gibi hep bilgisayar oyunu oynuyor olsa...tabletiyle yatıp tabletiyle kalkıyorsa..
Geliri sabit olmasına karşın,Son iki yıldır maddi olarak sıkıntıda olduğunu söylese ve maddi olarak sizi ve çocuklarınızı ciddi manada sıkıyor olsa..
Tüm kredi kartlarını internet üzerinden alışveriş harcamalarına kapattığını üstüne basa basa söylese..
ve siz aniden "2 yıl boyunca" eşinizin internet oyunlarına 4 kredi kartı üzerinden milyarlarca lira(yakalayıp belgelendirebildiğim kısmı bu; 55.000 ellibeşbin türk lirası,yani 55 milyar)
para harcadığını,size yıllarca yalan söylediğini öğrenseniz ve bu durumu aşikar ettiğiniz için suçlu siz olsanız...ne hisseder ne yapardınız? İstişare etmek istedim..

Başlıkta da olduğu gibi benim kocam bilgisayarda çok oyun oynuyor benim gibi olanalar buyrun dertleşelim
Benim kocamda öyle ne yazikki surda 5 sene evliyiz . Devamlı oyun devamlı oyun çocuğumla oyun oynamaz herşeyi bahaneee bahanee bahanee diyorum bn oyna hayr hyr hyr bıktım artık o oyununu pes ettirecek ne olur hiç bilmiyorum

Back