• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocası deli gibi bilgisayar oyunu oynayan var mı ?

Peki 8 yıldır herkesten çok güvendiğiniz Eşiniz yıllardır(evlendiğimizden bu yana) uyku hali dışında (wc'de bile) çıldırmış gibi hep bilgisayar oyunu oynuyor olsa...tabletiyle yatıp tabletiyle kalkıyorsa..
Geliri sabit olmasına karşın,Son iki yıldır maddi olarak sıkıntıda olduğunu söylese ve maddi olarak sizi ve çocuklarınızı ciddi manada sıkıyor olsa..
Tüm kredi kartlarını internet üzerinden alışveriş harcamalarına kapattığını üstüne basa basa söylese..
ve siz aniden "2 yıl boyunca" eşinizin internet oyunlarına 4 kredi kartı üzerinden milyarlarca lira(yakalayıp belgelendirebildiğim kısmı bu; 55.000 ellibeşbin türk lirası,yani 55 milyar)
para harcadığını,size yıllarca yalan söylediğini öğrenseniz ve bu durumu aşikar ettiğiniz için suçlu siz olsanız...ne hisseder ne yapardınız? İstişare etmek istedim..

Ayrılık noktasına kadar gelirim. Yanlış anlaşılmasın, oyun oynarım, aylık 250 tl yatırırım. Bu da benim hobim, seviyorum rekabetçi oyun oynamayı. Ancak size yalan söylenmiş, saf yerine koyup kandırmış, direkt ayrılık sebebi bence. İnsan hor gördüğü, saygı duymadığı, kaybetme korkusu olmadığı kişiye böyle davranır.

Back