• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocası deli gibi bilgisayar oyunu oynayan var mı ?

benimkide Pes oyununa takmıştı abartısız 5saat oynadığını biliyorum..çok tartışırdık ama bi türlü vazgeçmiyordu..
sonra çooook büyük bir kavga ettik,saygı falan yerlerde tabi..ozaman vazgeçti pes ten..
buseferde netten film izlemeye başladı..

birlikte izleyelim diyorum..bu seferde senin seveceğini sanmıorum diyor..belli biyerden sonra Allaha havale ediyorsun..

bizimde çocuğumuz olmuyor..bilgisayarın başında tüneyen bir adamdan hamile kalmak
milyonda bir ihtimal..

Başlıkta da olduğu gibi benim kocam bilgisayarda çok oyun oynuyor benim gibi olanalar buyrun dertleşelim

sana birşey söyleyeyim mi çok güleceksin ama ben daha beter bilgisayar oyunu manyağıyım ve sevgili olduğum ya da olmadığım normal arkadaş olduğum erkekler bile şok geçiriyordu yeter artık diyen oluyordu :52: ama çok seviyorum facebookta onun bunun fotoğrafıyla yorumuyla uğraşmaktan daha verimli bence.dışarıda olacağına yanında oyun oynaması daha mantıklı değil mi ?

hala oyun oynuyor bitmek bilmeksizin offfffff ne yapacam kızlar ya
:50::50:

her akşam nefes aldığımız her akşam oynuyor sıkılıyorum ben tek başıma :5::5:

Uzun zamandır kk okuyucusuyum ama bugün bu konuya rastlayınca üye oldum. Bilgisayar bağımlığı benım yarın açılacak boşanma davama ana konulardan biri. Bunun yanında daha garip konularımızda var ama bu bağımlılıkla uğraşmak gerçekten beni benden aldı.
Balayına dahi bilgisayarla gittik. Hatta balayından önce ilk gecemizde ben duvağımı çıkartırken pese koştu. İlk başlarda bende gariplik var herhalde dedim ama bir iki ay sonra anladım. Gittiğimiz bayram ziyaretlerinde dahi elinde bilgisayar. Anlatmakla bitmez öykülerim var.

Uzun zamandır kk okuyucusuyum ama bugün bu konuya rastlayınca üye oldum. Bilgisayar bağımlığı benım yarın açılacak boşanma davama ana konulardan biri. Bunun yanında daha garip konularımızda var ama bu bağımlılıkla uğraşmak gerçekten beni benden aldı.
Balayına dahi bilgisayarla gittik. Hatta balayından önce ilk gecemizde ben duvağımı çıkartırken pese koştu. İlk başlarda bende gariplik var herhalde dedim ama bir iki ay sonra anladım. Gittiğimiz bayram ziyaretlerinde dahi elinde bilgisayar. Anlatmakla bitmez öykülerim var.

aaa kötüymüş ya senin durumum
benim boşanacak kadar değil
daha doğrusu boşanmam da bu konudan doolayı senin başka sebeblerinde varmış tabi
ben oynama dediğim zaman oynamıyor ama mutsuz oluyor oynamayınca
tek o kötü özelliği var ama milletin ne derdi var diye düşünüyorum hafta sonun 2 gün izinli iki günde hep dışarı çıkar gezeriz
ama hafta içi akşamları annesi gelir görümcem gelir oyundan çıkmaz bu durum beni üzüyor

bzde de eşim benm bilgsyr oyunlarımdan şkayetçi.hastasn sen dior bana :)
kısmet olursa inşallah b aydan az b süre sonra bebeğm doğack şmdiden sen çocuğa da bakmazsn dye sölenp duruyor ama abarttğı kdr değilm yahu:)
hamilelkte işten ayrıldğm için skıntıdan oyunlara sardım hepsi bu! ama anlatamıorum :))

bzde de eşim benm bilgsyr oyunlarımdan şkayetçi.hastasn sen dior bana :)
kısmet olursa inşallah b aydan az b süre sonra bebeğm doğack şmdiden sen çocuğa da bakmazsn dye sölenp duruyor ama abarttğı kdr değilm yahu:)
hamilelkte işten ayrıldğm için skıntıdan oyunlara sardım hepsi bu! ama anlatamıorum :))

yine iyi ya bilgisayarda değil benimkimin
konsolu var
ahhh ahh evlendiğim ilk ay sürekli oynuyordu bide yiğenide vardı
çok sinir oluyordum doğru düzgüün şey bile yapamadık :1::1:ona yanıyorum en çok
en güzel günlerimdi
şimdi alıştım artık ya
bazen bunalıyorum tabi ama eşimde azlttı biraz

nişanlım '' evlenince bizim eve bilgisayar ve internet giremez '' dediğinde kızıyorum, ama kızmamalıyım sanırım.. gerçekten sinir bozucudur bilgisayar başından hiç kalkmayan bi eş.. yakın bi aile dostumuzun eşi de böyle.. facebookta bayanlarla tanışıp görüşmeler falan.. hiç olmasın daha iyi..

Son düzenleme:
nişanlım '' evlenince bizim eve bilgisayar ve internet giremez '' dediğinde kızıyorum, ama kızmamalıyım sanırım.. gerçekten sinir bozucudur bilgisayar başından hiç kalkmayan bi eş.. yakın bi aile dostumuzun eşi de böyle.. facebookta bayanlarla tanışıp görüşmeler falan.. hiç olmasın daha iyi..

yok cnm ya benim ki öle değil
allahtan aşığımda kaldırabişliyorum
senin nmişanlın neden bilgisayar istemiyor
sende mi çok oynuyorsun:52::52:

yok cnm ya benim ki öle değil
allahtan aşığımda kaldırabişliyorum
senin nmişanlın neden bilgisayar istemiyor
sende mi çok oynuyorsun:52::52:

yok ya, bizim şu facebbok denen siteyle alakalı sorunlarımız olmuştu geçmişte, kapattık hesapları falan.. ama adam internete toptan karşı.. mevzu oyun değil yani.. msn, facebook denince tepesi atıyor :))

yok ya, bizim şu facebbok denen siteyle alakalı sorunlarımız olmuştu geçmişte, kapattık hesapları falan.. ama adam internete toptan karşı.. mevzu oyun değil yani.. msn, facebook denince tepesi atıyor :))

benm eşim de aynen öle.zorla ona face hesabı fln açıordm o da grsn vakit geçrsn belki susar dye ben açıorm o kapatıor:) elalem kocasnın hesaplarını kapamak için uğraşrken bzde tam tersi:) sevgli ve nişanlyken çok tartşmştk evlenince eve net bağlatmam demşti ama ben işten çkınca mecbur kaldı.hatta geçen gun tekrar kapattı netti nasıl b hal almışsam acıdı halime b saat içinde geri açtrdı:)))

benm eşim de aynen öle.zorla ona face hesabı fln açıordm o da grsn vakit geçrsn belki susar dye ben açıorm o kapatıor:) elalem kocasnın hesaplarını kapamak için uğraşrken bzde tam tersi:) sevgli ve nişanlyken çok tartşmştk evlenince eve net bağlatmam demşti ama ben işten çkınca mecbur kaldı.hatta geçen gun tekrar kapattı netti nasıl b hal almışsam acıdı halime b saat içinde geri açtrdı:)))

bilmiyorum valla, bi bakıma iyi aslında ama, işte... ben tartışmıyorum artık, bi ara '' ben netsiz yapamam '' falan diye çıkışıyordum.. baktım değişen bişey yok, kabullendim artık :))

resimdeki sizmisiniz .
çokta yakışıyonuz
sana güveniyorsa bir sorun olmaz neden karşı ki
aman girmezsin sende zaten olur biter
evlenince birbirinizle oynaşırsınız:1::1::1:

ay çok güzel ya .
internetsiz olmaz ha
ya kızlar eşim yüzünden bende öyle oldum
o oyuna ben int
aslında oyun oynamasıda iyi ya ne güzel bende takılıyorum dimi:33:

resimdeki sizmisiniz .
çokta yakışıyonuz
sana güveniyorsa bir sorun olmaz neden karşı ki
aman girmezsin sende zaten olur biter
evlenince birbirinizle oynaşırsınız:1::1::1:

teşekkür ederim biziz :)) güveniyor aslında bana ama huzurumuz kaçar diyor :)) çalışıcam zaten pek vaktim de olmayacak öyle bilgisayar internet için.. bakalım fikri değişmezse dediğin gibi girmem olur biter.. ondan değerli mi ? :9:

evet ben şu an çok nete griorum eşime kapanmayack fln diorum ama itiraf etmelym ki hç bağlatmasaydm dha iyiydi.çnkü ben dozunda kullanabilenlerden değilm.dedğm gbi işten ayrılmş olmak hamile olmak hepsi bahane oldu benm için ve şmdi düşününce eşimle sohbet zamanımızı çok azalttğmı farkediorum :S net ölçülü kullanldğı zmn olması gerekli ama ...benim amalarım var işte :)))

evet ben şu an çok nete griorum eşime kapanmayack fln diorum ama itiraf etmelym ki hç bağlatmasaydm dha iyiydi.çnkü ben dozunda kullanabilenlerden değilm.dedğm gbi işten ayrılmş olmak hamile olmak hepsi bahane oldu benm için ve şmdi düşününce eşimle sohbet zamanımızı çok azalttğmı farkediorum :S net ölçülü kullanldğı zmn olması gerekli ama ...benim amalarım var işte :)))

hamilelikten seninki ya önemli değil
yada tadını çıkar çocuğun olunca fırsat zaten bulamıcaksın
yavaş yavaş soğursun

Back