- 23 Ocak 2016
- 33.164
- 49.445
- 598
Bi devlet hastanesi psikiyatrisine gidin orada da iiy doktorlar oluyor hangi şehirdesiniz ilacın yüksek dozda olması gerekiyor OKB içinGeçmiş olsun, çok zor bir durum ama çok sevindim atlattığınıza. Hep şunu düşünüyorum acaba benim eşimle bir gün normal bir hayatım olur mu ama olmayacak galiba
Evet birden olmuş, onun öncesinde gayet normal insanlar gibi imiş çok rahatmış. Araştırayım dediklerinizi10 yıl önce oldu demişsiniz farkında olmadan gördüğü bir şey ya da yaşadığı bir olay bu hale getirmiştir bilinçaltında yerleşmiş ona göre kötü pis bşy. . Regresyon EFT hipnoz gibi yöntemlerle Bilinçaltı temizliği yapılabilir.Böylece bilinçaltı yaşadığı olaydan değil ama olayın etkisinden ve ruhunda bıraktığı izlerden arınabilir.
Sen de hakli olarak inanciniGeçmiş olsun, çok zor bir durum ama çok sevindim atlattığınıza. Hep şunu düşünüyorum acaba benim eşimle bir gün normal bir hayatım olur mu ama olmayacak galiba
Teşekkür ediyorumAynen öyle konu başından beri bunu anlatmaya çalışıyorum bende.
Nedense öyle bir kitle var. Gozumun ustunde kaş var -bosan diyecek gibi. Saklamasi hic hic hos degil ama buna da hakaret etmezsin ya ne bileyim. Kanser hastasina hakaret ediyor musun misal ?hayir . Eee
Bence bir cok kisi kadın okb hastasiyim esim beni bu sebeple bosadi dese adama giydirecekti.
Neyse ne bir yandan da insan unutmayacak bu can ve saglik emanet
Gecmis olsun bu arada
Rica ederim ben atlatabileceğinizi düşünüyorum eşimde de bekarken olmuş duştan çıkamazmış hep temizlenmemiş algısı olurmuş şuan öyle bir durumu yok iyileşmiş 9 dk da çıkıyor geçen dk bile tutmuşEvet çok yoruldum, teşekkür ediyorum yorumlarınız için
Selectra 50 mgEvet ilaç nedir ben bunu merak ettim açıkçası çünkü bu hastalık için düşük dozlar kullanılmıyor
Siz de keşke baştan tavrınızı koysaydınız. Onun kurallarına göre hareket etmez ve bu kadar sıkıntı yaşamazdınız.Annesi ile yaşarken hep kendi odasında takılmış, yani kuralları kendi odasında geçerli idi galiba diğer ev bölümlerini dışarısı olarak görmüş öyle anlattı sonradan. Herhalde annesi dediklerine çok uyamadı ve de eşim odasına geçti kadın yaşlı zaten kendisini ancak idare ediyor genel işleri ancak yapabiliyor temizlik, Ütü gibi. Yani ben eve gittiğimde herşey normaldi odasına girmediğim için. Ama şimdi öyle değil tüm ev için geçerli kurallar
Yani evet.Bi devlet hastanesi psikiyatrisine gidin orada da iiy doktorlar oluyor hangi şehirdesiniz ilacın yüksek dozda olması gerekiyor OKB için
O isterse olur tedaviyi kabul etmiş en önemlisi de bu zaten umutsuz olmayın ona biraz daha zaman tanıyın ben asansöre tek başıma binemezken dediğim gibi geçen 6 kat birden çıktım baştan ilk 3 kata basayım dedim ama üzerine gittim 6. Kata bastım üstelik ben bunun çizimlerini yapmış biriyimGeçmiş olsun, çok zor bir durum ama çok sevindim atlattığınıza. Hep şunu düşünüyorum acaba benim eşimle bir gün normal bir hayatım olur mu ama olmayacak galiba
Online olur mu bilmem ama korona pandemi sürecinde bir hastası varmış kapı deliklerine kadar çamaşır suyuyla siliyormuş kadının elleri çamaşır suyundan tahriş olmuş şuan ne durumda bilmiyorum bende de korona başladığında dışarı çıkma marketlere gitme korkusu oluştu çok korkmuştum ama bunun üzerinde konuşunca rahatladım önlemlerimizi alarak tatile dahi gittik kişi tedaviyi kabul etmiş iyileşir diye düşünüyorum Allahtan ümit kesilmez bir anda Boşan Kurtul demek kolay yarın hangimizin garantisi var kanser yahut farklı bir hastalığımızın olmayacağı ama eşi evlenmeden önce bunu söylemesi gerekiyordu söylememiş ne hikmetse çoğu insan da maalesef gizliyorYani evet.
Anaf.. ari.. vardi bildigim.
Bunlar da olfu mu 2 e aya normallesir bnce.
Zaten calisyormus.
Bos dusunmeye firsati kalmazsa ve terapi de aliormus.
Senin terapist okN ufuk muydu sorabilsen aslinda sen ona ayni bunabenzer durumda terapi olur mu online.
Sen de zamanla onun dediklerini yaptikca o daha da benimsemis. Abartmis da abarrmis.Annesi ile yaşarken hep kendi odasında takılmış, yani kuralları kendi odasında geçerli idi galiba diğer ev bölümlerini dışarısı olarak görmüş öyle anlattı sonradan. Herhalde annesi dediklerine çok uyamadı ve de eşim odasına geçti kadın yaşlı zaten kendisini ancak idare ediyor genel işleri ancak yapabiliyor temizlik, Ütü gibi. Yani ben eve gittiğimde herşey normaldi odasına girmediğim için. Ama şimdi öyle değil tüm ev için geçerli kurallar
Acaba eşi içmedi mi değil mi benim de aklıma bu geldi ama bazı ilaçlar hiç fayda etmiyor da olabilir ben 4 kutu selectra içmiştim hiç fayda görmemiştim beyefendi de öyle olabilirSen de hakli olarak inancini
Umidini kaybetmissin.
Insallah olur.
Ilaclari gercek anlamda icseydi keske belki de degisim olacakti.
Selectra 50 cidden cok az bence.
Of.
Esin de uzuluyor tabiki.
Sana soylememis olmasi: tedaviye gec kalmis olmasi bunlar hata hep.
Acaba normal mi goruyordu yaptiklarini cunku sadece annesi var ya isten eve evden iseyse giriste hemen soyunup yikaniordur.
Biz de oyleyiz ne yazik ki.
Senin esin ama cok cok ucta tabiki.
Ama tedavisi var bunun Allahin izniyle.
Ama iste bekleyebilecek misin ona karar vermelisin.
Ve de esinke tartismak yerine bugun direk baska doktora gitseydiniz ya.
Ilac icin hemen baslardi yuksek dozda ve
Ve baska tip ilaclar da olmaliydi.
Bunun icin arastirmana da gerek yok bence. Direk gidin birisine.
Selectra 50 nedir yahu 7 aydir hamileyken verilen doz bu.
Acaba esin bilerek mi icmiyor. Ya da domtora mi anlatmadi allah allah.Asil psikilog arastirilmali.
Bilen varsa buraya da yazabilir tabiki
asitli bişeyle yıkıyordu dimi hanım abla kozmetikçilerde kullanıyor diye ısrar ediyorduGeçmişte bunun bayan versiyonu vardı kk'da eşinin elini tuz ruhuyla yıkamıştı.
Bu bir hastalık resmen hayat boyu çekilmez böyle bir insanlada ömür geçmez.
Terapi alıyor, yeni doktor ve ilaç için araştırmaya başladım
Hemsiresiniz sanirim bir de.Muhtemelen bu yaştan sonra boşansam evlenenemem korkusuyla bu adama katlanacaksınız. Üzüldüm. Sonradan oluşan bir hastalık olsa neyse kandırılmışsınız. İnsanın kendi evine girememesi çok gurur kırıcı. Biz ne desekte siz bekleyeceksiniz o yüzden umarım herşey için daha çok geç kalmış olmazsınız.
Sizene benim yorumumdan, mesleğimden? İnsanları kandırmak suç değilde onları çekmeyince mi suç? Dürüst olsaymış. Ayrıca boşanıp evlenemezsini ben demedim kendisi yazmış yorumlarında. Bu arada millet benim yorumlarıma sarıyor sizene yaniHemsiresiniz sanirim bir de.
Sanki adam isteyerek yapiormus gibi
Bi de kaadina bosanirsan evleneemezsin diye dusunuorsun demissin.
Sizin yorumunuz daha cok gurur kirici hem esi icin hem konu sahibi icin. Emin olabilirsiniz.
Hic de polemigee giresim yoktu aama saglikci birisi hastalik konusunda boyle yazinca...!
Adam saklamis evet hatasi bu.
Ama zaten yasli anneyle tek yasoyormus. O yaptigi rutune beyni alisip normal kabul etti belki de. Zamanla da iyice yerlesti uctu.
Bu kadar ileri degildi belki de. Veya ona sknti yaratmiordu aoyun dus al telefonu sil disarisab alinanlari sil.
Koronada herkes boyleydi. Mantikli geldi herkese.
Demek ji adamin da beyninde bir dusunce var ki oyle yapiordu.
Direk bosanin.cekilnez bu adam. Herkws boyle dior.
Esimi aeayip tesekkur edicem bu kadar degildim tamam da beni bosamaliydi demek ki hemcinslerime gore
Allah yardımcınız olsunYorumunuz için teşekkür ediyorum, kasıtlı olarak yaptığını düşünmüyorum. Evet düşünüyorlardı. Zaten en çok beni mahveden de bu
İlac vermediler hic bilmiyorum nedenSiz sadece terapi mi gördünüz terapi fayda etmezse ilaca başlanıyor genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?