Kocamın kıskançlığı

Bizde de durum bu kadar olmasa da aynı.Evlenmeden önce karışmazdi.Evlendikten sonra Tayt kesinlikle yasaklandi.Askili zaten ben pek giymezdim.Yarim kol giyebilirim ama sıfır gibi olamaz.Şort falan anca deniz de ya da tatilde mümkün.Etek giysem uzunluğu belli zaten hiç yakıştırmaz.Ben sebebini biliyorum ailesi.Aslinda hiç aklında olmayan şeyleri aklına soktular.Belki sizde de vardır bu durum

Kadın bir soru sormuş pişman etmişsiniz valla.sitedr bana kıskanç derler bir de

Zamanında "seviyorum " adı altında minik minik yaptığı şeyleri duyguların heyecanı ile görmezden gelmişsiniz muhtemelen. Bir de erkeklerde tuhaf bence iki evre var asıl karakterlerini ortaya çıkardıkları ; biri evlenince diğeri ise çocuk olunca... Bu ikisi olunca kadın artık adama tapuluymus istese de gidemezmis gibi bir algıları oluşuyor. Bu defa da meydan benim diyerek istediği gibi at kosturabiliyor. Allah yardımcınız olsun zor ne diyeyim.

İlk defa bir yorumu beğendim bir an doğru gibi geldi ama 1 ay önce iş saatleri yüzünden ve çocuk yüzünden vakit geciremez olduk ve mutsuz oldugumu sıkıldığımı söyledim boşanmayı bile konuştuk eğer böyle devam ederse 2 yıl sonra beni bu evde bulamayacağını söyledim hele hayatında biri olduğunu bile düşündüğümü söyledim iliskimizde en çok seven o, ilgilenen o, romantik olan her daim güzel laflar eden o, yemeği yaksam bile eline sağlık Allah razı olsun diyen o sadece anormal davranışı bu

Kadın bir soru sormuş pişman etmişsiniz valla.sitedr bana kıskanç derler bir de
Ooo ben eski eşten tecrübeliyim. Milletin edep abidesi deyip kimseye layık görmediği eski eş, ikinci telefon alıp beni bir boynuzlamıs, bir aldatmış. Ortalarda ahlak dersleri veren adamın yemediği halt kalmamış. Bu hayatta kimse işin asla yapmaz demem, en çok ahlak dersi verip karısına onu giyme bunu yapma diyen adam da en çok o eleştirdiği haltları yiyordur. Onu bilirim ben. Babam da bize asla pantolon giydirmez, uzun, bol şeyler giydirir, bir erkekle selamlaşsak bile döverdi bizi. Mini etekli kadınları falan nasıl aşağılardı. Bilin bakalaım ne oldu? Kendisi annemi bir sürü kadınla aldatmış. üstelik hep aşağıladığı kadın modelleri ile

O kadınlar da bunlara bakıyor ona kızıyorum ben de.

Eminim çünkü bu ilişkide en çok seven o, küçük bir ilçede yaşıyoruz burada pek gençler yoktur emekli insanlar ve memurlar var. Tek yaptigi markete ve ayda 1 zaman bulursa kahveye gitmektir. Geçmişi silse bile yapan kendine yapar beni hayatında istemiyordur yol veririm, yalancının mumu yatsiya kadar yanar mutlaka öğrenirim öyle bir şey varsa. Durduk yere kocama kinlendirdin beni

Kız öyle bir karı varsa hayatında onu suruundurur yol veririm inşallah öyle bir şey varsa hemen öğreneyim yaa zamanına yazık

Çok agresif bir üye olmama rağmen ben çok samimi buldum sizi valla.buradan diğer üyelere sesleniyorum.eee gercek samimiyet ve dertleşme olunca sinirlenmiyorum demek ki. Hep de ben suçlu değilim . Ne alakası var şimdi? Aynı evin içinde anlaşılmaz mı şimdi? Bunlara karşı cinsten neyin konusunu açsan aldatma teorilerini sıralıyorlar.

Kız öyle bir karı varsa hayatında onu suruundurur yol veririm inşallah öyle bir şey varsa hemen öğreneyim yaa zamanına yazık
Ben yakaladığımda 3 aylık evliydim, her şeyi aldım, boşadım. Yeniden evlendim hatta. Siz onun lafıyla hareket etmeyin de. Ne isterseniz yapın. Taviz tavizi doğuruyor

Eşinizin yaptığı kıskançlık değil kısıtlama bence. Tabii ki bazı şeyleri isteyebilir bu normal ama isterken bile rica olarak belirtmesi gerekir. Mesela ben kapalı bir kadınım eskiden açıktım ama eşim şimdiye kadar asla şunu giyme bunu giyme demedi zaten bence nerede ne giyilmesi gerektiğini bilen yaşta insanlarız. Karşınıza alıp dürüstçe açık açık konuşun

Kendisi nereye bakiyorsa sizde orayi kapatmaya calisiyor heralde bukadari fazla olmus 2 cocuk annesiyim nasil giyinecegimi üsturubumu bilirim hersey dozunda guzl buna ragmen esim oylemiki boylemi ki derse karistirtmam onun demesiyle mi olacak omu karar verecek benim edebime adabima sizinki biraz abartmis da abarmis önceden böyle degilde simdi olduysa vardir altinda bir bit yenigi

Evleneli 2 yıl oldu doğum sonrası arttı yoksa ben hamile kalmadan önce de mini eteğini elbisemi tartışmalarla taytimi giyerdim şimdi hep kafayı yedi adam
İşte evlenince başlamış kısıtlamalar artık evli Bi kadınsın diye anne olunca artmış. Artık sen annesin ne münasebet mini etek anneler mini etek giymez kafasında işte.

Siz bunalmıyor musunuz bu durumdan nasıl idare ediyorsunuz

Kocam salyasını akıta akıta kızlara bakmıyor bakamaz gözünü oyar boşarım bu konuda netim o da bilir gözü korkar yapamaz
Dedikten 8 mesaj sonra,
hayatında biri olduğunu bile düşündüğümü söyledim
Bunu söyleyince biraz komik geldi istemsiz güldüm kusura bakmayın.

Tabiki aklı başında hiç bir kadın aldatılmayı kabul etmez, etmemeli. Ama bizim duruşumuz yada tepkimiz maalesef yapmak isteyeni engelleyemiyor...

Siz bunalmıyor musunuz bu durumdan nasıl idare ediyorsunuz
Zaten yıllarca çocuklari büyütecem diye evden pek çıkamadım.Simdi de ise git gel yapıyorum.Kuafor olduğum için zaten sirden,açıcıdan,boyadan çoğunlukla eşofman tarzı giyiniyorum.(Kıyafetlerim mahvoluyor)Extra dışarı çıktığımızda farkında olmadan onun dediği gibi giydiğimi fark ettimİster istemez uyum sağlamışım yani.Bana zorla yaptıramazdi şöyle yapsan hayatım böyle alalimla güzel güzel beni etkisi altına almış demekBunalma konusunda da dar kotlarima ya da tişörtlerime karıştığı an yeter abartma ben de senin giyimine karışirim o zaman sen de şunu alacaksın diyorum susuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…