Kocamın kıskançlığı

Evlenince neden değiştin diye sor :)
Seninki tabi çok fazla ama ben hafif kıskanılmayı severim mesela.

Yani ben kargo gelince kapıya çıkamasam çok darlanır noluyo len küçük enişte çekil şurdan diyip açardım kapıyı galiba. Abartmış.

Hani bazen sizin fark edemediğiniz, onu gerçekten rahatsız eden açıklıkta bir kıyafet giyersiniz, o durumda da sadece hayatım bu kıyafetin beni bugün huzursuz edecek gibi der. Isterseniz değiştirir isterseniz değiştirmezsiniz.

Onu giyme, bunu giyme, kargocuya kapıyı açma... Eeeh saçmaladın iyice diyesiniz gelmiyor mu cidden

Dün de bir konu acilmişti babasi konu sahibinin mezuniyet kiyafetini acik buluyordu.
Yani benim babam hiç kiyafetlerimin orasina burasina bakipta yorum yapmadi hiv hayatimda, babamdan duymadim suran acilmis vs dedigini yani bana cok degisik geliyor kafasinda ne donuyorda kizina oyle konusyor diye dusundum ama yorum yapmayayim demiştim o konuya cunku cogunluk babasi öyle.

Ben taviz vermiyorum diyor

Ben taviz vermiyorum diyor
Kocama taviz vermediğim için kavga ediyoruz yazmamış ki kocam beni çok kısıtlamaya başladı, kargo almaya kapıya çıkamıyorum yazmış.

Tavizin kelime anlamını bilmeme ihtimali olabilir ya da söylemekten çekindiğim diğer ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…