Bende öyle düşünüyordum bir ara ama öyle bir şey yok. Kendisine ayrılık korkusunu verdim net insanimdir yakalarsam biter o da biliyor o yüzden yapamaz diye düşünüyorumGenelde böyle "kiskanma" hallere girenler aldatan taraf oluyor da ondan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle düşünüyordum bir ara ama öyle bir şey yok. Kendisine ayrılık korkusunu verdim net insanimdir yakalarsam biter o da biliyor o yüzden yapamaz diye düşünüyorumGenelde böyle "kiskanma" hallere girenler aldatan taraf oluyor da ondan
Tesettüre girmeyeceğimi biliyor zaten onunda öyle bir isteğini duymadım hiçBaştan biliyormuş aslında demek ki değiştirebilirim diye düşünmüş ama bu yanlış bence seni tesettürlü olarak kabul etseydi haklıydı ama şuan bu yaptığı biraz değişik
Ben kendi vücudumu şuan zaten beğenmiyorum zaten doğum sonrası hangi kadın kendini beğenir neyse beni beğendi bile bu durum komik yanı göz var nizam varIyy en çekilmez erkek tiplerinden. Ne münasebet üstüme başıma karışıyorsun ya
Cevap veremiyorsa saklanacak bir cevap herhalde.
Siz de 5 kilo aldım verme diyor dediğinize göre sizi daha çok beğenip kıskandığını falan sanıyorsunuz diye düşünüyorum. Ama öyle değil..
Evleneli 2 yıl oldu doğum sonrası arttı yoksa ben hamile kalmadan önce de mini eteğini elbisemi tartışmalarla taytimi giyerdim şimdi hep kafayı yedi adamKıskanç insan sevgiliyken de kıskanırdı. Kıskanmak değil ki. Evlenince tapulu malı gibi görmek bu.
Tabii ki hayır ben kendimi nasıl mutlu hissediyorsam o, taviz vermem umursamam evli bile olsak herkesin kendi hayatı varSenin bedeninin kaç kilo olacağına bile o mu karar veriyor
Yerine göre giyiniyorum tabii ki sahile gezmeye giderken elbise etek giymek istiyorum normal zamanlarda tercih etmiyorum ama sevgiliyken öyle değildi tabii, bazen inadına kayinvalideme giderken kırmızı rujumu sürüyorum ve tayt elbise giyiyorum ikisi de cildirsinŞimdi şöyle bir durum söz konusu..
Orantılı giyinmek gibi bir olgu var.
Yerine göre giyinmeyi biliyorsanız karışamaz.
Zaten bir kadın evlenmisse ; ister istemez bazı şeylerin orantisini kendisi kuruyor.
O dengeyi korudugunuza inanıyorsanız,kocanız boş yapıyor.
Ama yerine uygun giyinmediginizi gozlemlemisse ; bunu bir konusmaniz lazım.
Sohbet gruplarina gidiyorsa onlardan etkilenmistir
Tartışmalarla geçti galip ben oldum giydim çıktım ama yine de devam ediyor geçen surat astım tamam giy dedi ama sonra gün hayır dedi bir öyle bir böyleBaştan taviz vermeniz hata. Daha ilk mevzuda önünü kesecektiniz.
Allah kurtarsın. Başka ne denir ki?Merhaba kızlar, eşimle sevgiliyken mini etek, şort ve tayt vb. giyinirdim. Evlenince tayt, şort, askılı giydirmez oldu. Sadece etek ve elbise giyerdim. Doğum yaptım sadece 5 kilo fazlalığım kaldı ve bu halimi beğendiğini kilo vermemimi istedi. Şimdi pantolon hariç bir şey giydirmiyor onda bile arkam kapanacak. Kargocu gelse bile normal ev halimle kapıyı açtırmıyor üstümde de normal pijama tişört var. Soruyorum neden bu kadar kıskanmaya başladın diye ama cevap yok susuyor. Sizce neden olabilir?
Çok doğru söylüyorsunuz ama bu kıskançlık doğum sonrası arttı ben buna anlam veremiyorum, doğum sonrasi kilo ve sarkmalar mevcut neyini kiskaniyor acaba diyorum komik buluyorum şuan 40 bedenim hamile kalmadan önce de 34 36 bedendim o zaman bu kadar değildiGörüşlerimiz tamamen zıt ama ben bir insanın başkasını değiştirmeye çalışmasına çok karşıyım , böyle bir düşüncesi varsa bunu en başta sizinle konusmaliydi.
Ben de carsafliyim nişanlıydim karşı taraf bana dedi ki sen benim şalvar cübbe giymemi istersen giymem haberin olsun ben de neden böyle bişey işteyim ki ben seni olduğun gibi kabul ettim değiştirmeye çalışmam dedim. Ama sonra o beni farklı konularda değiştirmeye çalıştı , baştan tamam dedi sonra kendi yaşam tarzına çevirmeye calisti bu saygısızliklarina daha fazla katlanamadim ben de.
Yani neyi savunursa savunsun ya olduğu gibi kabul edecek ya da baştan kendini adam gibi ifade edecek. Kimsenin bir başkasına bunları yaşatmaya hakkı yok
Yanımda bir kadına baktığını görmedim tam tersi tövbe der kafasını çevirir bilemiyorumBen buna kesinlikle katılıyorum, kim ne derse desin. Bir erkek bir kadında neyi eleştiriyorsa, aslında onunla ilgileniyor demektir. Kadınların etek boyuna takılan ve yargılayan adam oraya bakıyordur ve karşı erkeğin de aynı sapkın ve boş zihniyete sahip olduğunu düşünüp böyle davranır. En yakınından yaşadım ve gördüm.
Tabii ki hayır bu konuda hep tartışıyoruz ve dediğim oluyor, doğum sonrası kıskançlığı arttı bedenim guzelken bu kadar değildi adam şaşırdı hamile değilken şortlu askılı pijamayla balkonda kahvaltı yapardım millet görürdü şimdi pijamayla kapıyı actirmiyorTaviz tavizi doğurur. Bi adım sonrası pantolon da giyme uzun etek giy falan der herhalde.
Yani benim anlamadığım şey nasıl izin veriyorsunuz ? O mu karar verecek nerde ne giyeceğinize?
Şorttan mini etekten nasıl geçiş yapabildiniz mesela popo kapatacak kadar giyinmeye ?
Buna kendi iradenizle karar verseniz, artık kendime böyle giyinmeyi yakıştırıyorum deseniz amenna, kim karışabilir ?
Ama sırf nikah cüzdanı var diye bir erkeğin ne giyeceğimize karışmasını aklım almıyor.
Eee benim eşim de bu kısa diyor, bu çok açık diyor, desin ne yapayım ben seviyorum yakıştırıyorum..
O mu karar verecek yani.
Eşinizin gerici zihniyetini reddetmeniz veya başkaları hakkındaki goruslerinden kaynaklı sizi kısıtlamasını kıskanmak olarak görmeniz doğru bir tanım değil ki.Eşim beni sahipleniyor demedim fark ettiyseniz. Bu konu üstüne çok tartışıyoruz ve artık bunalmış hissediyorum sadece danışmak istedim hemen atlamaniza gerek yok
Ama bu sahtekarlık. Bu iki yüzlülük. Hem de kadına onu giyme bunu giyme deme nedeninin neresi masum olabilir?Öncelikle sadece burdaki cevaplara bakarak eşinize karşı bir tutum almamanızı tavsiye ederim. Biz sizin eşinizi tanımıyoruz. Sadece bir yorumda bulunabiliriz. Instagramda "sevgilisinin şunu yapmasını istemeyen insan kesin onu yapan kadınlara bakıyordur" diye genellemler var.
Sevdiğimiz insanın bazı davranışlarinı nasıl olsa ilerde değiştiririm gözüyle bakabiliyoruz. Eşiniz de başta sizi kaybetmemek için giyiminize karışmak istememiş olabilir.
Kocam salyasını akıta akıta kızlara bakmıyor bakamaz gözünü oyar boşarım bu konuda netim o da bilir gözü korkar yapamazNeden olacak, dışarda mini etek, şort, tayt, askılı giyen kizlara, kadınlara salyalarını akıta akıta bakıp, lanet zihninden neler geciriyorsa; siz giydiğinizde de erkekler öyle yapacak sandığı için...
Pişkinlik, saygısızlık.sizi malı gibi görmeye başlamış artık.çocuğu da yaptım artık malım oldu, gitme ihtimali de kalmadı demiş.ne yapayım ne yapayım demiş bunu bulmuş beyefendi.sana haddini bildiriyor.kendini de yüceltiyor ufacık aklıyla.Merhaba kızlar, eşimle sevgiliyken mini etek, şort ve tayt vb. giyinirdim. Evlenince tayt, şort, askılı giydirmez oldu. Sadece etek ve elbise giyerdim. Doğum yaptım sadece 5 kilo fazlalığım kaldı ve bu halimi beğendiğini kilo vermemimi istedi. Şimdi pantolon hariç bir şey giydirmiyor onda bile arkam kapanacak. Kargocu gelse bile normal ev halimle kapıyı açtırmıyor üstümde de normal pijama tişört var. Soruyorum neden bu kadar kıskanmaya başladın diye ama cevap yok susuyor. Sizce neden olabilir?
Kocam salyasını akıta akıta kızlara bakmıyor bakamaz gözünü oyar boşarım bu konuda netim o da bilir gözü korkar yapamaz
Peki siz yokken?ya da Siz karşı koltukta otururken, telefondan bakıp geçmişi silemez mi? Siz olmadan markete girip yolda gördüğü kadınlara bakıp bakıp sonra benim karıma da bakarlar diye size kısıtlama getiremez mi? Nasıl bu kadar emin oluyorsunuz?Kocam salyasını akıta akıta kızlara bakmıyor bakamaz gözünü oyar boşarım bu konuda netim o da bilir gözü korkar yapamaz
Doğum sonrası neden bu kadar kıskanıyor dedim çünkü saçma buldum. Evet gerici bir zihniyeti var bu doğru ama bu kısıtlama değil çünkü buna izin vermiyorum kendi capinda kıskanıyor pısırık biri değilimEşinizin gerici zihniyetini reddetmeniz veya başkaları hakkındaki goruslerinden kaynaklı sizi kısıtlamasını kıskanmak olarak görmeniz doğru bir tanım değil ki.
Daha ne yaptığınızı bilmiyorsanız iyi öğrenmiş olun. Yaptığının sahiplenici bir davranış olduğunu sanıp Allah Allah noldu da beni evlendikten sonra daha cok kıskanmaya basladi acaba gibi komik bir soru soran sizsiniz.
Öyle dememiş mi kadın. genelde ben çok agresif yorumlar yaparim ama saf saf sormuş neden bunca zamandan sonra böyle oldu diye ?Iyy en çekilmez erkek tiplerinden. Ne münasebet üstüme başıma karışıyorsun ya
Cevap veremiyorsa saklanacak bir cevap herhalde.
Siz de 5 kilo aldım verme diyor dediğinize göre sizi daha çok beğenip kıskandığını falan sanıyorsunuz diye düşünüyorum. Ama öyle değil..