How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Eşimle kıyafet konusunda tartışıyoruz

Ovv ben bir kırmızı ruj aldım ki geçen gün. Bir sürüyorsun, yesen de içsen de çıkmıyor. Yağlı temizleyici olmadan hayatta çıkmıyor. :KK53: Herifi öptüm şap diye, yaaa hep aynısını yapıyorsun, pasparlak iz kalacak, işe gideceğim buradan kızım ben diye ağlıyordu. Sonra aynayla gösterdim, sıfır iz. Hoppa
Ya ismi cismi nedir tam öyle bir ruj arıyorum🙈

Niye giymiyorsunuz sizde

ilişki emek isteyen birşeydir eşinize emek vermiyor musunuz siz

her yaz gidiyor musunuz siz tatile

siz hangi şehirde yaşıyorsunuz

Siz çalışıyor muydunuz

siz evli değil miydiniz ben mi yanlış hatırlıyorum

Sen sürebiliyor musun kırmızı oje

Fedakarlık ne sence örnek

Irmik insanlari bir salsan mi artik? Bence senin yeni konu acma vaktin gelmis, ozletme kendini.

Ayyyyyy her şeye bir cevap yetiştirme telaşı. Tercih etmiyorum diyor kadın. Tesettürlüler oje süremez demiyor. Konuşmak için konuşma, biraz sus be!
Bahsettiği tesettürlü kadınların İrmik'ten daha rahat olması peki? Sürsün bakalım takma tırnaklara kırmızı bordoları, yediriyor mu sevgilisi yedirmiyor mu o boyaları ona?

Watsons'tan kargo ücreti çıkmasın diye almıştım sıfır beklentiyle. Markası Miss cop, adı da ruby. Mac'in Ruby woo'su kadar hoş durdu valla. :KK8:
Bumu canım

Eklentiler

• Screenshot_20221012_173158.jpg
    Screenshot_20221012_173158.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 47
Bahsettiği tesettürlü kadınların İrmik'ten daha rahat olması peki? Sürsün bakalım takma tırnaklara kırmızı bordoları, yediriyor mu sevgilisi yedirmiyor mu o boyaları ona?
Sonradan sana yazdığı rezaleti görünce bu kanser kızı kendine bıraktım.

Adını yazdırmak istiyor belli, anitsayac.com 'a.

Merhaba kızlar ben eşimle bir türlü kıyafet konusunda anlaşamıyorum yeni evliyim ve bekarlığımdaki çoğu kıyafetimi giydirmiyor birşey alırken burnumdan getiriyor nişanlı izlen kendi aldığı beyaz pantolonu ve elbisemi giydirmiyor üstelik elbise kalın askılı ve uzun mini de değil.

Kendisi istediğini giyiyor bugün dışarı çıkacağız baktım şortunu giyiyor bu şort değil kapri diyor ama diz kapakları da giyiyor inadına giydirmedim ve beni üzdün deyip duruyor biraz tavırlı.

Biz tatile de gitmeyelim tatile gidersek biz tartışırız diyor neymiş tatilde elbise askılı kalın askılı birşey giyemez mişim denize girerken şu taytlı takımlar var ya ondan olacakmış üzeri de askılı değil tişört şekli yarım kol olacakmış. Kendisi de sadece şort ile girecek malum erkek ya.

Resmen deli ediyor beni öyle şeyler giyersem beyaz tenim çok dikkat çekiyormuş ne yapmam lazım eşini nasıl değiştiririm sizin eşiniz de böyle mi :KK43: :KK43: :KK43:
Toksik der geciyorum

Back