How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Eşimle kıyafet konusunda tartışıyoruz

Yahu denize gittin mi diye bir yazı var mı okumanızda ve anlamanızda bir eksiklik mi var ben. Katipe ne yazdım kapalı olduğunu biliyorum ona hiç Ege’nin sen koylarında yüzdün mü dedim tenine berrak deniz değecek şekilde yani mayo veya bikinili şuan olmasada kapanmadan önce yapmış olabilir okuyup anlayıp yorumlayalım lütfen
Denize girmek mayo giymek bikini giymek bu kadar önemliyse senin için neden hala seni kısıtlayan bir adamın peşindesin? Eğer önemli değilse niye başkasının kişisel zevklerini yargılıyorsun? Herkes denize girmeyi derisinin soyulmasını sevmek zevk almak zorunda mı

E sen mahrumsun ya işte yaşıyorsun bir şekilde bende yaşarım heralde böyle mahrum mahrum bak ölmemişsin sen hiç tenine değen berrak Ege denizinde mayonla yüzme keyfi yaşadın mı hiç derin koylarda yüzdün mü hiç güneşlenip derinin zevkle soyulmasını tenin bronzlaşmadınız seyrettin mi ben bunları en azından hayatımın belli bir döneminde tattım sen 16 yaşından beri mahrumsun ve bir daha hiç tadamayacaksın bence otur kendi derdine yan

senin kendi fikrin bu yazdıklarından ibaret mi?
böyle mi değerlendirdin yani katibin yazdıklarını?
kadın demiş ki ben istemiyorum e ama sen istiyorsun?
kocası zorlamamış yani anladın?
kendi fikri zikri bu.
istemeyen ölmez irmik isteyipte yapamayanı bilemeyeceğim.

Yahu denize gittin mi diye bir yazı var mı okumanızda ve anlamanızda bir eksiklik mi var ben. Katipe ne yazdım kapalı olduğunu biliyorum ona hiç Ege’nin sen koylarında yüzdün mü dedim tenine berrak deniz değecek şekilde yani mayo veya bikinili şuan olmasada kapanmadan önce yapmış olabilir okuyup anlayıp yorumlayalım
Ne dediğini, ne demek istediğini sen de gayet iyi biliyorsun da işte yine de o paragrafının başına ve sonuna dön bir bak istersen.
ben bunları en azından hayatımın belli bir döneminde tattım sen 16 yaşından beri mahrumsun ve bir daha hiç tadamayacaksın bence otur kendi derdine yan

Gü boyunca yaşadığınız sinir , stres ve yorgunluk için; geçmiş olsun Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. .

Siz , sorumlu bir insan ve vatandaş olarak yapmanız gerekeni yapmışsınız. Mal sahibi olarak, üzerine düşmesi gerekeni yapmaktan kaçınan komşunuz yanlış yapmış.

O kapıyı kapatacak yapıda insanlar değilsiniz ki ; o yüzden sizler için, dilerim tekrar böyle bir olay yaşanmaz.
Teşekkür ederim zxshermine, evine hırsız giren komşuya diyecek söz bulamıyorum doğrusu, eşim hırsızı kovaladı ama yakalayamadı, polisler geldi ifadeler alındı, olay yeri inceleme kapımıza kadar geldiği halde komşumuz 2 adım yerden gelmeye üşenip şikayetçi olmadığı için hiçbir şey yapamadan geri gittiler, hayır bir de 1 hafta içinde hırsızın aynı eve 2. girişi, bizim eve girmediği için kanunen bir şey yapamıyoruz, komşu şikayet etmediğinden polislerin de eli kolu bağlı.

Canım dostum odunumu yeniden ortaya çıkardım, gündüz vakti dahi evlere girmeyi göze alan yürek yemiş hırsızı yine buralarda görürsem Allah ne verdiyse girişmeyi düşünüyorum😡

Teşekkür ederim zxshermine, evine hırsız giren komşuya diyecek söz bulamıyorum doğrusu, eşim hırsızı kovaladı ama yakalayamadı, polisler geldi ifadeler alındı, olay yeri inceleme kapımıza kadar geldiği halde komşumuz 2 adım yerden gelmeye üşenip şikayetçi olmadığı için hiçbir şey yapamadan geri gittiler, hayır bir de 1 hafta içinde hırsızın aynı eve 2. girişi, bizim eve girmediği için kanunen bir şey yapamıyoruz, komşu şikayet etmediğinden polislerin de eli kolu bağlı.

Canım dostum odunumu yeniden ortaya çıkardım, gündüz vakti dahi evlere girmeyi göze alan yürek yemiş hırsızı yine buralarda görürsem Allah ne verdiyse girişmeyi düşünüyorum😡
Şikayet etmeye mi üşeniyor, ajajahahajsjf yok artık.

E sen mahrumsun ya işte yaşıyorsun bir şekilde bende yaşarım heralde böyle mahrum mahrum bak ölmemişsin sen hiç tenine değen berrak Ege denizinde mayonla yüzme keyfi yaşadın mı hiç derin koylarda yüzdün mü hiç güneşlenip derinin zevkle soyulmasını tenin bronzlaşmadınız seyrettin mi ben bunları en azından hayatımın belli bir döneminde tattım sen 16 yaşından beri mahrumsun ve bir daha hiç tadamayacaksın bence otur kendi derdine yan
Ama ayıp. Tesettürlüyüm diyor kadın. Kimse onu zorlamıyor kapalı giyinmeye,kendi tercihi bu şekilde. Bir erkeğin isteğine göre davranmıyor.

Ne kadar çirkin şu yazdıkların.

Bir insanın öyle inandığı için yaptığı ya da yapmadığı şeylerle dayak yediği sevgilisi istiyor yapması arasındaki farkı idrak edemeyecek durumdasın.
Şu hayat için oksijen israfısın cidden.
Abartmayın ya.bizim ülkede yaşam farklılığı fenilen şey çok abartılıyor bence.mayo, bikini giydik diye başımız göğe mi erdi ? Dünya bizim önümüzde saygı duruşuna mı geçti sanki.kimse kimsenin umrunda bile değil sahillerde.yani dünyada yapılabilecek şeyler belli.haa ağzına içki koymamışsın ha arada sarhoş olmuşsun ya da keyfim yerine gelsin diye bir kadeh birşey içmişsin.basit basit durumlar.sanki hayatın anlamını mı çözüyoruz sanki bikiniyle salınınca, güneşlenince.milyonlarca insan yapıyor bunu zaten.iki taraf için de gereksiz bir kavga var.bir hayat ne kadar farklı yaşanabilir ki? En sekülerinden en dindarına kadar herkesin hayatı bir yaştan sonra aileyle, çolukla çocukla geçiyor. Televizyonlarda en marjinallerin bile 30 undan sonra alt komşumuzdan bir farkı kalmıyor.doğamız bu kadar işte.arada içki içip, mayo giyince de çok birşey değişmiş olmuyor bence.gereksiz kavgalar.
Bu arada alıntıyı sizin cevao yazdığınız kişiye yazsam daha doğru olacaktı farkındayım.

Şikayet etmeye mi üşeniyor, ajajahahajsjf yok artık.
Vallahi Katip, şaka gibi ama gerçek.
Polisleri aradık en azından hırsızı yakalayamadık ama olay emniyetin kayıtlarına geçsin dedik çünkü hırsızın eve 2. girişi, ilkinde bir şeyler aldıysa da bilmiyoruz ama bu sefer evdeki muslukları vb şeyleri almış kaçarken yolda düşürdü eşim toplaya toplaya geldi🤣 termosifon, klima, ankastreler vs vardı onları sökme hazırlığı yapmış yani adam yine gelecek belli ki, polisler komşuyu arayın gelsin olay yeri inceleme parmak izi alacak dediler çünkü mal sahibi şikayetçi olmadan parmak izi vs alınmıyormuş, kadın şikayetçi değilim gelemem oraya dedi iyi mi😬

Yahu olay yeri inceleme kapımızdaydı şikayetçiyim geliyorum dese hırsızın öküz gibi ayak izleri ve parmak izleri var ben bile gördüm nerelere basıp eve çıktığını, onlar alınacak hırsızın kimliği tespit edilecekti, ki mutlaka hırsızlık kaydı vardır, ben bu insanları anlamıyorum, hırsızı kovalayan eşim, polisleri çağıran eşim, kadının evinden çalınanları yoldan toplayan eşim kadın her şey olup bittikten sonra şikayetçiyim demeye üşendi :KK70:
Başka bir komşu da hırsızın yüzünü görmüş ifadenizde benden bahsetmeyin dedi🤦‍♀️

Biz mahalleyi hırsızlardan korumak istiyoruz, evine hırsız girenlerle hırsızın eşkalini verebilecekler kafasını kuma gömüyor, ailece bir biz miyiz her şeye lap diye atlayan anlamadık gitti🤣 otur evinde çekirdek çitle sana ne elin evine giren hırsızdan😵‍💫

Vallahi değil. Adamın ailesinin evinde çişe gittiğinde ses çıkarmayacakmış. Ki yanlış hatırlamıyorsam onların ailesinde su falan açıp sesin çıkmasını engelliyorlarmış. Aynısını İrmik'ten de bekliyormuş.

Ay ben de diyorum bu işeme muhabbeti ne 😂 Kendileri de ayni seyi yaptiklarina gore tuvaletten içeriye çok ses gidiyor demek ki haklilar o zaman oturma odasinda şarrrr şaarrr işeme sesi mi dinleyecek millet. 😂😂😂

Abartmayın ya.bizim ülkede yaşam farklılığı fenilen şey çok abartılıyor bence.mayo, bikini giydik diye başımız göğe mi erdi ? Dünya bizim önümüzde saygı duruşuna mı geçti sanki.kimse kimsenin umrunda bile değil sahillerde.yani dünyada yapılabilecek şeyler belli.haa ağzına içki koymamışsın ha arada sarhoş olmuşsun ya da keyfim yerine gelsin diye bir kadeh birşey içmişsin.basit basit durumlar.sanki hayatın anlamını mı çözüyoruz sanki bikiniyle salınınca, güneşlenince.milyonlarca insan yapıyor bunu zaten.iki taraf için de gereksiz bir kavga var.bir hayay ne kadar farklı yaşanabilir ki? En sekülerinden en dindarına kadar herkesin hayatı bir yaşan sonra aileyle, çolukla çocukla geçiyor.doğamız bu kadar işte.arada içki içip, mayo giyince de çok birşey değişmiş olmuyor bence.gereksiz kavgalar.
Bu arada alıntıyı sizin cevao yazdığınız kişiye yazsam daha doğru olacaktı farkındayım.
Mesele ne biliyor musun? Kendi seçimlerini yapabilmek, kimsenin güdümüne girmemek, seçimlerinin arkasında durabilmek, sorumluluğunu alabilmek; ayrıca farklı seçimlere saygı duyabilmek, bir başkasının özgür iradesi ile seçtiğini savunabilmek.

Fedakarlık ne sence örnek
ay irmik içimi şişirdin valla ya. tutturmuşsun emekte emek. neyin emeği? adam sana şiddet uygulamış, geçilmez de hadi geçtim çişinin sesine kadar karışıyor gelmiş burda emeğim var diyorsun. naptın 9 ay karnında mı taşıdın? benim evliliğimde emekte emek diye bağıracağım kadar emeğim yok senin neye emeğin var. sevgilinin karıştığı şeyleri yapmamanın adı da emek olmuş. her şeye şaşırıyorsun. "oha nasıl yani adam sizi tatile götürmez olur biter" "nasıl yani kırmızı oje sürebiliyorsunuz" "nasıl bikini giyebiliyorsunuz" 28 yaşındaymışsın gözünü aç ya. herkes mağara adamlarıyla evlenmiyor. 5 yaşında gibi tavırlar.
yine şaşıracaksın ama ben 3 buçuk yıldır evliyim, istediğim gibi giyinebiliyorum. yazın birden fazla tatile gidiyorum kocamla ve kocamsız. bikini de giyiyorum. ojemin rengine karışılsa asıl ben şaşırırım. tırnağıma sürdüğüm renkten tahrik olunabileceğini düşünen bir eşim olduğunu görsem aynı senin bize şok olduğun gibi şok olurum. ben nerede nasıl giyinilmesi gerektiğini biliyorum, bir yerde şort giyiyorsam eşim diyor ki demek ki burada şort giyilir. bir yerde elbise giyiyorsam aynı.. kadınların aklı yok mu sence? bilemezler mi nerede ne giyinileceğini. sevgilinin sana şunu giyme bunu yapma kırmızı oje sürme sesli işeme demeleri bizim dediklerimizden daha normal geliyor sana.. garip. tüm bunlarda önemli olan kıyafet giyinip giyinememek değil aslında. kendi kararlarını veremiyor olman, karşındaki insanın sana gram saygı duymaması.

Vallahi Katip, şaka gibi ama gerçek.
Polisleri aradık en azından hırsızı yakalayamadık ama olay emniyetin kayıtlarına geçsin dedik çünkü hırsızın eve 2. girişi, ilkinde bir şeyler aldıysa da bilmiyoruz ama bu sefer evdeki muslukları vb şeyleri almış kaçarken yolda düşürdü eşim toplaya toplaya geldi🤣 termosifon, klima, ankastreler vs vardı onları sökme hazırlığı yapmış yani adam yine gelecek belli ki, polisler komşuyu arayın gelsin olay yeri inceleme parmak izi alacak dediler çünkü mal sahibi şikayetçi olmadan parmak izi vs alınmıyormuş, kadın şikayetçi değilim gelemem oraya dedi iyi mi😬

Yahu olay yeri inceleme kapımızdaydı şikayetçiyim geliyorum dese hırsızın öküz gibi ayak izleri ve parmak izleri var ben bile gördüm nerelere basıp eve çıktığını, onlar alınacak hırsızın kimliği tespit edilecekti, ki mutlaka hırsızlık kaydı vardır, ben bu insanları anlamıyorum, hırsızı kovalayan eşim, polisleri çağıran eşim, kadının evinden çalınanları yoldan toplayan eşim kadın her şey olup bittikten sonra şikayetçiyim demeye üşendi :KK70:
Başka bir komşu da hırsızın yüzünü görmüş ifadenizde benden bahsetmeyin dedi🤦‍♀️

Biz mahalleyi hırsızlardan korumak istiyoruz, evine hırsız girenlerle hırsızın eşkalini verebilecekler kafasını kuma gömüyor, ailece bir biz miyiz her şeye lap diye atlayan anlamadık gitti🤣 otur evinde çekirdek çitle sana ne elin evine giren hırsızdan😵‍💫
İnşallah o hırsız sen hariç herkese girer abla 🤣 Bu kadar g.tünün gölgesinden korkan tiplere uyuz oluyorum.

KahveCekirdegi7 KahveCekirdegi7 bi ruj almışım fiyuuu koyu pempe çıkmayan çok sexi sana da alayım mı sürer misin :27:

Eklentiler

• 20221011_224042.jpg
    20221011_224042.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 32
Ay ben de diyorum bu işeme muhabbeti ne 😂 Kendileri de ayni seyi yaptiklarina gore tuvaletten içeriye çok ses gidiyor demek ki haklilar o zaman oturma odasinda şarrrr şaarrr işeme sesi mi dinleyecek millet. 😂😂😂
Açılı işiyorlarmış. Klozete çarptırarak. 😂😂

Ya şuna laf mı anlatiyorsunuz hala 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ katibe yazdığını gördükten sonra hele 😏
Ayrıca herkes çoluk çocuğa karışmıyor ferhans bil istedim ;)
Çok küçük bir azınlık.ne hareketli hayatlar yaşayan mankenler bile bir süre sonra yuva istiyor.şakır şakır doğuruyorlar valla.kariyer falan dinleyen bile yok.

Back