Kocamın kıskançlığı

Genelde böyle "kiskanma" hallere girenler aldatan taraf oluyor da ondan
Bende öyle düşünüyordum bir ara ama öyle bir şey yok. Kendisine ayrılık korkusunu verdim net insanimdir yakalarsam biter o da biliyor o yüzden yapamaz diye düşünüyorum

Baştan biliyormuş aslında demek ki değiştirebilirim diye düşünmüş ama bu yanlış bence seni tesettürlü olarak kabul etseydi haklıydı ama şuan bu yaptığı biraz değişik
Tesettüre girmeyeceğimi biliyor zaten onunda öyle bir isteğini duymadım hiç

Ben kendi vücudumu şuan zaten beğenmiyorum zaten doğum sonrası hangi kadın kendini beğenir neyse beni beğendi bile bu durum komik yanı göz var nizam var

Kıskanç insan sevgiliyken de kıskanırdı. Kıskanmak değil ki. Evlenince tapulu malı gibi görmek bu.
Evleneli 2 yıl oldu doğum sonrası arttı yoksa ben hamile kalmadan önce de mini eteğini elbisemi tartışmalarla taytimi giyerdim şimdi hep kafayı yedi adam

Yerine göre giyiniyorum tabii ki sahile gezmeye giderken elbise etek giymek istiyorum normal zamanlarda tercih etmiyorum ama sevgiliyken öyle değildi tabii, bazen inadına kayinvalideme giderken kırmızı rujumu sürüyorum ve tayt elbise giyiyorum ikisi de cildirsin

Allah kurtarsın. Başka ne denir ki?

Çok doğru söylüyorsunuz ama bu kıskançlık doğum sonrası arttı ben buna anlam veremiyorum, doğum sonrasi kilo ve sarkmalar mevcut neyini kiskaniyor acaba diyorum komik buluyorum şuan 40 bedenim hamile kalmadan önce de 34 36 bedendim o zaman bu kadar değildi

Yanımda bir kadına baktığını görmedim tam tersi tövbe der kafasını çevirir bilemiyorum

Nişanlilik döneminde eşimden çok halam laf ederdi giyinmeme
Oda ferace giyen biriydim ben
sürekli laf ederdi hemde
Evlendik esim evin içinde giyinmeme dikkat etmemi istedi
Neymiş perdeler açık yoldan geçen bize bakabilir
Yok işte ben istediğim için etek giyiyor ferace giyiyor falan dedim sen kimsin
Sen benim kıyafetime yorum da yapamazsın konuşamazsın da
Ben kendi giyimimi de namusu mu da korurum kimse birsey diyemez bir şey de yapamaz Allah in izniyle dedim sonra bir daha karışmadı
Ha ev aldık bahce ici fazla dikkat etmem misafir gelecegi zaman kaynim gil uğrayacağı zaman söyler
Oda benim haberim olsun diye

Tabii ki hayır bu konuda hep tartışıyoruz ve dediğim oluyor, doğum sonrası kıskançlığı arttı bedenim guzelken bu kadar değildi adam şaşırdı hamile değilken şortlu askılı pijamayla balkonda kahvaltı yapardım millet görürdü şimdi pijamayla kapıyı actirmiyor

Eşim beni sahipleniyor demedim fark ettiyseniz. Bu konu üstüne çok tartışıyoruz ve artık bunalmış hissediyorum sadece danışmak istedim hemen atlamaniza gerek yok
Eşinizin gerici zihniyetini reddetmeniz veya başkaları hakkındaki goruslerinden kaynaklı sizi kısıtlamasını kıskanmak olarak görmeniz doğru bir tanım değil ki.

Daha ne yaptığınızı bilmiyorsanız iyi öğrenmiş olun. Yaptığının sahiplenici bir davranış olduğunu sanıp Allah Allah noldu da beni evlendikten sonra daha cok kıskanmaya basladi acaba gibi komik bir soru soran sizsiniz.

Ama bu sahtekarlık. Bu iki yüzlülük. Hem de kadına onu giyme bunu giyme deme nedeninin neresi masum olabilir?

Kocam salyasını akıta akıta kızlara bakmıyor bakamaz gözünü oyar boşarım bu konuda netim o da bilir gözü korkar yapamaz

Pişkinlik, saygısızlık.sizi malı gibi görmeye başlamış artık.çocuğu da yaptım artık malım oldu, gitme ihtimali de kalmadı demiş.ne yapayım ne yapayım demiş bunu bulmuş beyefendi.sana haddini bildiriyor.kendini de yüceltiyor ufacık aklıyla.

Kocam salyasını akıta akıta kızlara bakmıyor bakamaz gözünü oyar boşarım bu konuda netim o da bilir gözü korkar yapamaz
Peki siz yokken?ya da Siz karşı koltukta otururken, telefondan bakıp geçmişi silemez mi? Siz olmadan markete girip yolda gördüğü kadınlara bakıp bakıp sonra benim karıma da bakarlar diye size kısıtlama getiremez mi? Nasıl bu kadar emin oluyorsunuz?

Doğum sonrası neden bu kadar kıskanıyor dedim çünkü saçma buldum. Evet gerici bir zihniyeti var bu doğru ama bu kısıtlama değil çünkü buna izin vermiyorum kendi capinda kıskanıyor pısırık biri değilim

Öyle dememiş mi kadın. genelde ben çok agresif yorumlar yaparim ama saf saf sormuş neden bunca zamandan sonra böyle oldu diye ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…