Kocamın kıskançlığı

Yani ben kargo gelince kapıya çıkamasam çok darlanır noluyo len küçük enişte çekil şurdan diyip açardım kapıyı galiba. Abartmış.

Hani bazen sizin fark edemediğiniz, onu gerçekten rahatsız eden açıklıkta bir kıyafet giyersiniz, o durumda da sadece hayatım bu kıyafetin beni bugün huzursuz edecek gibi der. Isterseniz değiştirir isterseniz değiştirmezsiniz.

Onu giyme, bunu giyme, kargocuya kapıyı açma... Eeeh saçmaladın iyice diyesiniz gelmiyor mu cidden

Ooo ben eski eşten tecrübeliyim. Milletin edep abidesi deyip kimseye layık görmediği eski eş, ikinci telefon alıp beni bir boynuzlamıs, bir aldatmış. Ortalarda ahlak dersleri veren adamın yemediği halt kalmamış. Bu hayatta kimse işin asla yapmaz demem, en çok ahlak dersi verip karısına onu giyme bunu yapma diyen adam da en çok o eleştirdiği haltları yiyordur. Onu bilirim ben. Babam da bize asla pantolon giydirmez, uzun, bol şeyler giydirir, bir erkekle selamlaşsak bile döverdi bizi. Mini etekli kadınları falan nasıl aşağılardı. Bilin bakalaım ne oldu? Kendisi annemi bir sürü kadınla aldatmış. üstelik hep aşağıladığı kadın modelleri ile

Dün de bir konu acilmişti babasi konu sahibinin mezuniyet kiyafetini acik buluyordu.
Yani benim babam hiç kiyafetlerimin orasina burasina bakipta yorum yapmadi hiv hayatimda, babamdan duymadim suran acilmis vs dedigini yani bana cok degisik geliyor kafasinda ne donuyorda kizina oyle konusyor diye dusundum ama yorum yapmayayim demiştim o konuya cunku cogunluk babasi öyle. 🤷

Yani ben kargo gelince kapıya çıkamasam çok darlanır noluyo len küçük enişte çekil şurdan diyip açardım kapıyı galiba. Abartmış.

Hani bazen sizin fark edemediğiniz, onu gerçekten rahatsız eden açıklıkta bir kıyafet giyersiniz, o durumda da sadece hayatım bu kıyafetin beni bugün huzursuz edecek gibi der. Isterseniz değiştirir isterseniz değiştirmezsiniz.

Onu giyme, bunu giyme, kargocuya kapıyı açma... Eeeh saçmaladın iyice diyesiniz gelmiyor mu cidden
Ben taviz vermiyorum diyor

Ben taviz vermiyorum diyor
Kocama taviz vermediğim için kavga ediyoruz yazmamış ki kocam beni çok kısıtlamaya başladı, kargo almaya kapıya çıkamıyorum yazmış.

Tavizin kelime anlamını bilmeme ihtimali olabilir ya da söylemekten çekindiğim diğer ihtimal 😔

Kocama taviz vermediğim için kavga ediyoruz yazmamış ki kocam beni çok kısıtlamaya başladı, kargo almaya kapıya çıkamıyorum yazmış.

Tavizin kelime anlamını bilmeme ihtimali olabilir ya da söylemekten çekindiğim diğer ihtimal 😔
IMG_20230524_135521.jpg

X